Arkadaşlar ,
bir arkadaşıma linkteki 90 model trans-** gta'yı aldık
Connecting site...
305 cu-in / v8 / otomatik
motor , şanzıman , yürüyen konusunda İstanbul'da tavsiye edeceğiniz ustalara ihtiyacımız var.
yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar ,
bir arkadaşıma linkteki 90 model trans-** gta'yı aldık
Connecting site...
305 cu-in / v8 / otomatik
motor , şanzıman , yürüyen konusunda İstanbul'da tavsiye edeceğiniz ustalara ihtiyacımız var.
yardımlarınızı bekliyorum..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
hayırlı uğurlu olsun fiyat bana sanki baya pahalı geldi
AVK SERVİSE GÖTÜR 2.kısımda benimde selamımı söyle ilgilenirler
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
çok güzel makina. kaça aldınız acaba ?
bunlardan alıp öne de kırmızı ışık takma hayalim var benim kit hesabısiz yapmayın sakın ama ben yaparım belki bi gün çok düşük ihtimal
![]()
güle güle kullansın arkadaşınız güzel araç. sanırım bu tam kit kasası değil kitinki bunun bir önceki kasası olması lazım yanlış bilmiyorsam..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Avk bunun dilinden anlayacaktir eminim.Fiyat biraz yuksek yazilmis gibi ama amerikan sever icin deger eminim sesi icin bile alinir.O yillarda koydugu lukslere bakin surucu airbag vakum vs..Komik degil bu arada gule gule kazasiz ve sorunsuz binin.
Hayirlisi olsun oncelikle, Avk halleder her problemini o konuda emin olabilirsiniz.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar , tabii her yorum için bunu söyleyemem
avk evet benim için de önemli bir yer , haricinde hani vardır ya eski oto sanayii ustalarından , örneğin "şanzıman denince akla gelen ilk isim.." gibi ün yapmış eski topraklar.. bu profilde tanıdıklarınız var mı diye sormuştum..
yine de tekrar teşekkürler
bu arada ilan fiyatı tabii ki çok uçuk , biz arabayı 30.000.-TL'ye aldık
alma amacımız güzel bir v8 sahibi olmak ve keyif almaktı
bu araba da düzgün olunca hele bir de t-top olunca bizi cezbetti
esasen camaro arıyorduk ama bütçemize uygun bir camaro bulamadık maalesef
biz de kara şimşek alalım bari dedik
knight rider dizisinde olan araba bizimki değil ama conversion kit ile aynı görünüm olabiliyor
hatta iç mekan için de bire bir KITT setleri var , hasta biri iseniz birebir dönüştürebiliyorsunuz ama tabii saçma paralar isteniyor bu dönüşüm kitlerine
burun makyajı ile o öndeki meşhur kırmızı ışık (scanner) eklentisi ciddi hoş olabilir ama bakıcaz önce arabanın yürüyenini adam etmemiz lazım
bu haliyle bile tahminimizden öte çok ciddi dikkat çekiyor
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
ya komık olan dayımda amerıcan hastasıydı ve favorımızdeydı arac alsakmı baksakmı nasıl yapsak ıyımıdır kı dıe dusunup duruyorduk o yuzdenyanlıs anlasılmısım yauu
//M POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)