duzgun vıtes atamazsan hızlanmalarda cartlamaktan sansıman dıslılerını bozuyosun, bızım 2 typerımız oldu ıkısındede oyle sorun yasamadık
ben arabayı almadan once kımse bana soylememıstı sekromencler kronık arıza dıye bende bılmıyordum acıkcası arabayı alıp ılk roll denememde anladıkkı sekromencler gıdık dusuk devırlerde sıkıntı yok fakat yuksek hızlarda vıtes gecmıor zaman oluyor motor frenı bıle yapamıorum o kadar berbat bı durumda yanı benımkı .. servıse sordum degıstırsen bıle dedı belırlı bı zorlamadan sonra yıne sıkıntı yaratıcaktır dedı anladıgım kadarıyla kronık bu arıza
Arıza kronik bir arıza değil , hızlı vites atarken debriyaja tam basmayınca ayırmıyor bu yüzden cartlayarak giriyor ve dişlilere senkromeçe zarar veriyor... Yavaş yavaşta vitesler zor geçmeye hatta hiç geçmemeye başlıyor... Ancak sakin kullanılmış bir type-r da ben şahsen böyle birşey görmedim , ancak 2. vitesin zor girmesi kronik bir arızadır![]()
peki minikler bi kere yazmıştı sente atlyomuş zincirli olmasına ragmen.zincir uzuyormuş.varmı böle bi hastalıgı
Allahım honda dediler typer dediler sağlamdır dediler ne hastalıklar warmış![]()
1.5 senedir kullanıyorum.Yakıt konusunda başarılı bence.Makyajsız kasa alıp,makyajlıyada çevirebilirsin.Fazla bir masraf tutacak ama emin ol eğer tamamiyle çevireceksen.Çünkü iç döşemelerine,koltuklara kadar bile girmen gerekir.Dış görünüm yapacaksan sadece pek tutacağını sanmıyorum.
Renk konusunda da tavsiyem siyah'tır.Bende kırmızı var.En ufak çizikleri bile belli ediyor haberin olsun.Benim gibi titiz ve pimpirikli bir adamsan eğer kafayı yemen içten değilAma kırmızıyada çok bakıyorlar be kardeşim
Genetik problemleri var.Tabi bunlar aslında birazcıkta senin kullanımına bağlı olabiliyor.Vites geçişlerini zorlarsan senkromenj değişimine gidebilirsin (çok şükür yaşamadım).Direksiyondan bazen ses geliyor "vıyık vıyık"diye çevirdikçe.Yağlatınca geçiyormuş ama.Debriyaj pedalınında arada yağlatılmasıda gerekiyor çünkü aynı ses ondanda çıkabiliyor.Birde benim sadece 1 kez yaşadığım ve garanti kapsamındanda değiştirdiğim bir lanet parça var.Alt manifoldun koruma sacı.İnanılmaz derecede uyuz bir şey.Herkeste oluyor mu bilmiyorum fakat ben aldığımdan bir süre sonra inanılmaz bir titreme sesi yapıyordu.Haftada 1 vidasını sıktırıyordum.2-3 gün güzel ama sonra gene aynı şekilde devam etti.En sonunda gittim değiştirdim garantide.Şimdi gayet rahat
Ses yok,huzur çok
Ben gayet memnunum.Hatta değişik bir aşk bile yaşayabilirsin benim gibi araba aşığı bir adam olursan![]()
benım sag onden bı ses gelıyor sankı bırsey ıyıce gerılıyorda kopucak gıbı tamırcının bırıne olesıne sordugumda ayarlı amortısorlerden kaynaklanıyor sıkıntı yaratmaz dedı sonra baska bı tamırcıye gıttım dıreksyon kutusundan sıkıntı yaratmaz dedı sonra dıgerıne gıttım burclardandır dedı herkez kafasına gore bısı dedı ama hepsının ortak fıkrı sıkıntı yaratmaz![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Markası modeli ne olursa olsun sıkıntılar muhakkak olacaktır... Typer bu sıkıntıların minumum,keyfin ve performansın maksimum olduğu bi araç...
JDM type-R ların motor kodu K20A2 sanırsam..?peki TR deki EP3 kasa type-R ların motor kodu K20A?? tır:=)?
TR'deki motor kodu K20A2 dir aynı zamanda ACURA RSX Type-S ile aynı motora sahiptir...
JDM Type-R 'ın motor kodu K20A 'dır...
Sente atlama olayı şöyle , şayet aracın sentesine bakılmadan subap ayarı yapılırsa atlayabiliyor... Tabi bu durumda Honda motorun herhangi bir suçu yok tamamiyle usta ile alakalı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)