User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: type-r hakkında genel bilgi

34VTC26
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskı balata setını o paraya usadan stage 5 CC marka alabılıyosun,aynı sekılde sanzıman setınıde dısardan cok uyguna alabılırsın
    baskı balata degılde sanzıman setını dısarıdan nereden getırtebılırım pm atabılırmısın kaç haftadır butun sıtelerı dolasıyorumbırsey bulamadım dogrusu

selvi
    Misafir
    Alıntı 34VTC26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskı balata degılde sanzıman setını dısarıdan nereden getırtebılırım pm atabılırmısın kaç haftadır butun sıtelerı dolasıyorumbırsey bulamadım dogrusu
    şanzıman cok mu sık arıza cıkartıyo birde nası bi arıza

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duzgun vıtes atamazsan hızlanmalarda cartlamaktan sansıman dıslılerını bozuyosun, bızım 2 typerımız oldu ıkısındede oyle sorun yasamadık

selvi
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duzgun vıtes atamazsan hızlanmalarda cartlamaktan sansıman dıslılerını bozuyosun, bızım 2 typerımız oldu ıkısındede oyle sorun yasamadık
    bi arkadaşıma baktırdım bi yerde typer a ya debriyaj ya senkromeçlerdesorun war dedi peki bu nasıl anlaşlır

34VTC26
    Misafir
    ben arabayı almadan once kımse bana soylememıstı sekromencler kronık arıza dıye bende bılmıyordum acıkcası arabayı alıp ılk roll denememde anladıkkı sekromencler gıdık dusuk devırlerde sıkıntı yok fakat yuksek hızlarda vıtes gecmıor zaman oluyor motor frenı bıle yapamıorum o kadar berbat bı durumda yanı benımkı .. servıse sordum degıstırsen bıle dedı belırlı bı zorlamadan sonra yıne sıkıntı yaratıcaktır dedı anladıgım kadarıyla kronık bu arıza

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arıza kronik bir arıza değil , hızlı vites atarken debriyaja tam basmayınca ayırmıyor bu yüzden cartlayarak giriyor ve dişlilere senkromeçe zarar veriyor... Yavaş yavaşta vitesler zor geçmeye hatta hiç geçmemeye başlıyor... Ancak sakin kullanılmış bir type-r da ben şahsen böyle birşey görmedim , ancak 2. vitesin zor girmesi kronik bir arızadır

sülüman
    Misafir
    peki minikler bi kere yazmıştı sente atlyomuş zincirli olmasına ragmen.zincir uzuyormuş.varmı böle bi hastalıgı

selvi
    Misafir
    Allahım honda dediler typer dediler sağlamdır dediler ne hastalıklar warmış

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahım honda dediler typer dediler sağlamdır dediler ne hastalıklar warmış
    Her güzelin bi bozarı vardır

Güzel kızlar da osurur gegirir yani
    Belong to beyond of your horizon.

selvi
    Misafir
    Alıntı Absinthé Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her güzelin bi bozarı vardır

Güzel kızlar da osurur gegirir yani

benzetme süper dostum walla tebrikler

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 senedir kullanıyorum.Yakıt konusunda başarılı bence.Makyajsız kasa alıp,makyajlıyada çevirebilirsin.Fazla bir masraf tutacak ama emin ol eğer tamamiyle çevireceksen.Çünkü iç döşemelerine,koltuklara kadar bile girmen gerekir.Dış görünüm yapacaksan sadece pek tutacağını sanmıyorum.

Renk konusunda da tavsiyem siyah'tır.Bende kırmızı var.En ufak çizikleri bile belli ediyor haberin olsun.Benim gibi titiz ve pimpirikli bir adamsan eğer kafayı yemen içten değil Ama kırmızıyada çok bakıyorlar be kardeşim

Genetik problemleri var.Tabi bunlar aslında birazcıkta senin kullanımına bağlı olabiliyor.Vites geçişlerini zorlarsan senkromenj değişimine gidebilirsin (çok şükür yaşamadım ).Direksiyondan bazen ses geliyor "vıyık vıyık"diye çevirdikçe.Yağlatınca geçiyormuş ama.Debriyaj pedalınında arada yağlatılmasıda gerekiyor çünkü aynı ses ondanda çıkabiliyor.Birde benim sadece 1 kez yaşadığım ve garanti kapsamındanda değiştirdiğim bir lanet parça var.Alt manifoldun koruma sacı.İnanılmaz derecede uyuz bir şey.Herkeste oluyor mu bilmiyorum fakat ben aldığımdan bir süre sonra inanılmaz bir titreme sesi yapıyordu.Haftada 1 vidasını sıktırıyordum.2-3 gün güzel ama sonra gene aynı şekilde devam etti.En sonunda gittim değiştirdim garantide.Şimdi gayet rahat Ses yok,huzur çok

Ben gayet memnunum.Hatta değişik bir aşk bile yaşayabilirsin benim gibi araba aşığı bir adam olursan

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .Direksiyondan bazen ses geliyor "vıyık vıyık"diye çevirdikçe.Yağlatınca geçiyormuş ama.Debriyaj pedalınında arada yağlatılmasıda gerekiyor çünkü aynı ses ondanda çıkabiliyor
    o ses 7thgen civiclerin kronik sorunu sanırım... arabamdan da aynı ses geliyordu sonra direksiyon kutusunu yağlattık sorun çözüldü..

34VTC26
    Misafir
    benım sag onden bı ses gelıyor sankı bırsey ıyıce gerılıyorda kopucak gıbı tamırcının bırıne olesıne sordugumda ayarlı amortısorlerden kaynaklanıyor sıkıntı yaratmaz dedı sonra baska bı tamırcıye gıttım dıreksyon kutusundan sıkıntı yaratmaz dedı sonra dıgerıne gıttım burclardandır dedı herkez kafasına gore bısı dedı ama hepsının ortak fıkrı sıkıntı yaratmaz

Muvaffak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34VTC26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım sag onden bı ses gelıyor sankı bırsey ıyıce gerılıyorda kopucak gıbı tamırcının bırıne olesıne sordugumda ayarlı amortısorlerden kaynaklanıyor sıkıntı yaratmaz dedı sonra baska bı tamırcıye gıttım dıreksyon kutusundan sıkıntı yaratmaz dedı sonra dıgerıne gıttım burclardandır dedı herkez kafasına gore bısı dedı ama hepsının ortak fıkrı sıkıntı yaratmaz
    sağ önden geliyor sıkıntı yapmaz

http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg

JDMWorks
    PHOTOWORKS
    Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...

EvrenCan_RS
    Misafir
    Markası modeli ne olursa olsun sıkıntılar muhakkak olacaktır... Typer bu sıkıntıların minumum,keyfin ve performansın maksimum olduğu bi araç...

sülüman
    Misafir
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki minikler bi kere yazmıştı sente atlyomuş zincirli olmasına ragmen.zincir uzuyormuş.varmı böle bi hastalıgı

güncell....

ReDNeSS
    Misafir
    JDM type-R ların motor kodu K20A2 sanırsam..?peki TR deki EP3 kasa type-R ların motor kodu K20A?? tır:=)?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR'deki motor kodu K20A2 dir aynı zamanda ACURA RSX Type-S ile aynı motora sahiptir...

JDM Type-R 'ın motor kodu K20A 'dır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sente atlama olayı şöyle , şayet aracın sentesine bakılmadan subap ayarı yapılırsa atlayabiliyor... Tabi bu durumda Honda motorun herhangi bir suçu yok tamamiyle usta ile alakalı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)