num plate light fail plaka lambası arzası sanırsam.şarj dinamosuna baktırdınızmı hiç arabanın şarjını ölçtürmenizdede bir fayda var geçmiş olsun bu arada
Printable View
num plate light fail plaka lambası arzası sanırsam.şarj dinamosuna baktırdınızmı hiç arabanın şarjını ölçtürmenizdede bir fayda var geçmiş olsun bu arada
hocam bagaj kapagından giden kablo demetine bak, ac kapa zamanla kopuyor birbirine degdikce arabanın sacmalamayan tarafı kalmıyor. Hatta bmw nin bunun ile ilgili yayınladıgı servis dokumanı bile mevcut yanlıs bilmyorsam.
http://i483.photobucket.com/albums/r...r/100_6405.jpg
Şarj defalarca kontrol edildi onunla ilgili sıkıntı yok
Valla bugün fırsat bulabilsem götürüp bırakıcam elektrikçiye iş yerim ümranyede elektrikçi bostancıda ters kalıyorum biraz
Bencede çok büyük ihtimal böyle bi sıkıntı var ama tam olarak orada mı başka yerde mi bilmiyorum
inşallah bıran once cozulur. üzüldüm böyle şeyler soğutuyor ınsanı :(
Bostancı Sarıtaş Oto Elektriğe aracı bıraktım Ustamız iddialı her türlü çözerim diyo inşallah yarın bu sıkıntı bitmiş olacak :)
Aracı az önce teslim aldım usta tesisatı komple elden geçirmiş hataları düzeltmiş herşeyi orjinal haline getirmiş gayet güzel olmuş
Bostancıdan Ümraniyeye kadar aracı test ettim benzinde hiçbir sorun görmedim çok güzel olmuş zaten aracın rolantideki çalışma sesi bile değişmiş :) lpg de milimetrik bi sallanma var sanki gözüm sürekli orda olduğundan her detayı inceliyorum :) belki lpg deki o milimetrik sallanma normal olabilir ama güzel bi lpg ayarına sokucam tekrar aracı
Şimdilik herşey yolunda çok şükür rahatladım
ALLAH kimseyi çözümsüz sorunla karşılaştırmasın...
maliyeti ne oldu bu isin size ?
sorunun çözüldüğüne çok sevindim temiz temiz bin inşallah :)
Yagmurlu havada atmosferk basinc artar..motora birim zamaninda giren hava arttigi icin bozuk maf sensorubbunu goremez ve motorda rolanti sapitir..rolanti niye sapitir beyinden aldigi verilerle maximum yakit oranini tutturamadigindan ..mafiniz bozuk yeniysede ben dorttane sifir maf aldim hepsinde senin sorunlarini yasadim bir daha degistirdim mafi hersey saat gibi oldu..cin mali cok sahtesi cok