User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: AFR değerlerinin değişmesi ?

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçta MS var ise haritan bozulmamıştır. çok büyük ihtimalle sensörlerinden bir tanesi o da büyük ihtimal basınç sensörün ya farklı okumaya başladı yada bi hortumda kaçak olduğu için farklı okuyor.
    Yada MS1 kullanıyorsun ve kafası karıştı

Hortum kaçağı yada ezilmesi benim başıma çok geldi ve aynısı oluyor..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pcvirus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kesinlikle ateşleme ile ilgili bir şey
    araba zengine düşüyorsa pompadan olamaz
    fakire düşse tamam da
    muhtemelen arabada bi ateşleme sorunu var
    ondan dolayı da zengine düşüyor
    kablolarını bujilerini bobinini kontrol et
    Bujileri buji kablolarını kontrol edicem ve bi sıkıştırma testine sokmak istiyorum bakalım anormal bir durum varmı özellikle onlarada baktım ama bobinle ilgili sıkıntı olsa bi tekleme felan olurdu mutlaka sanırım işin ilginç yanı herhangi bir belirti bile yok araba sadece olması gerektiğinden az bişey düşük devirde çalışıyor ve zengin karışıma çekti acayip koku geliyor egsozdan da zaten..

Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçta MS var ise haritan bozulmamıştır. çok büyük ihtimalle sensörlerinden bir tanesi o da büyük ihtimal basınç sensörün ya farklı okumaya başladı yada bi hortumda kaçak olduğu için farklı okuyor.
    Yada MS1 kullanıyorsun ve kafası karıştı

Hortum kaçağı yada ezilmesi benim başıma çok geldi ve aynısı oluyor..
    Aynen öyle hocam ve çok kafam karışıyor en ufak şeyde ms1 kullanıyorum her nekadar kimse sevmese beğenmese de ms1 i sensör olarak çok fazla sensörüm yok mapı beyinin içinden kullanıyorum zaten emmeye bağlı emiş hortumuyla birde sıcaklık sensörüm var tps sensörüm var bukadar baska da sensör yok zaten hortumlarda sağlam gibi bakalım tekrar kontrol edelim zaten bugun müsait olursam götürüp göstermeyi düşünüyorum..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wideband yada sensörü bozulmuş olamazmı ? aynısı başıma geldide
    Team PAŞAOĞLU

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wideband bozulmuş olsaydı aracın gidişine etkisi olmazdı..
    MS1 aktif olarak correction yapmıyor..
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wideband yada sensörü bozulmuş olamazmı ? aynısı başıma geldide
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wideband bozulmuş olsaydı aracın gidişine etkisi olmazdı..
    MS1 aktif olarak correction yapmıyor..
    0.3 falan fark varmış çok anlanıcak birşey değil ama wideband a bakıp bu arada iyi gitmiyor tribine girilebilir
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.3 falan fark varmış çok anlanıcak birşey değil ama wideband a bakıp bu arada iyi gitmiyor tribine girilebilir
    Yok bu öyle bişey değil hocam o devirdeki düşüklük widebandda bariz düşme var normalde rolantide 14.7-14.8 olan afr suanda 11.9- 12.0 arasında yani buda çok fazla fark demekki zaten benzinide içiyor şuan araç..

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne oldu kardeşim gittin ustaya mi ne çıktı varmı gelişme?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne oldu kardeşim gittin ustaya mi ne çıktı varmı gelişme?
    Yok hiçbir gelişme malesef ustaya gittim biraz inceledi baktı etti sesi normal arabanın dedi hortumları ve sensörleri kontrol ettik ama tabi gözümüzle görünürde bişey yok usta dediki eğer ateşlemede sıkıntı olsa araban silkeleme tekleme yapar dedi bunlar yoksa ateşlemende sorun yoktur geç çalışmıyorsa felan dedi ardından bi arkadaş subaplar yanmış olabilir demişti aynı şekilde subaplar yanık olsa araban deli gibi silkeler gaza basınca dedi düzgün çalışmaz dedi araban zengine çektiyse beyin ayarındandır dedi yada sensörlerinle alakalı bi durum oldugunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum ancak sensörlerin sağlam olup olmadığınıda nasıl anlayacağız bilmiyorum sonuçta onlarda sıkıntı olsa yine bi belirtisi olurdu diye düşünüyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cehalet mutluluktur derler.. :-) Sökün atın tüm göstergeleri kafanız rahat etsin. :-) Nasıl olsa iş olacağı yere varıyor. Bende 6 tane gösterge varken arabanın yatakları bırakmasına yakın farkına vardım. ama değişen birşey olmadı yataklar yine gitti.

Şimdi satacağım göstergelerimi..Kafan rahat etsin diye. ikide bir gözüm kaymasın hesabı :-)

Bilinçsiz kullanıcı değilim.. Uzun hikaye..

0,3 fark varmış zaten. bırak arabanın bildiği birşey vardır. Nereye çekerse çeksin bence.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frequency_48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cehalet mutluluktur derler.. :-) Sökün atın tüm göstergeleri kafanız rahat etsin. :-) Nasıl olsa iş olacağı yere varıyor. Bende 6 tane gösterge varken arabanın yatakları bırakmasına yakın farkına vardım. ama değişen birşey olmadı yataklar yine gitti.

Şimdi satacağım göstergelerimi..Kafan rahat etsin diye. ikide bir gözüm kaymasın hesabı :-)

Bilinçsiz kullanıcı değilim.. Uzun hikaye..

0,3 fark varmış zaten. bırak arabanın bildiği birşey vardır. Nereye çekerse çeksin bence.....
    Hocam walla inanin haklisiniz arabasina asiri dusmeyen ve tinlamayanlarin arabalarina hicbirsey olmuyor ) biz fazla pimpiriklenip en ufk seyleri bile onemsedigimiz icin basimiza is aliyoruz heralde hayirlisi ya bakalim belkide kendiliginden duzelir beni tek sikan sey aracin yigilmasi gaz yememesi bukadar

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    depodakı yatıtı bıtene kadar kullanıp yenı yakıt almayı denermısın bıde veya denedın mı mumkunse 97 al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kkursat01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam walla inanin haklisiniz arabasina asiri dusmeyen ve tinlamayanlarin arabalarina hicbirsey olmuyor ) biz fazla pimpiriklenip en ufk seyleri bile onemsedigimiz icin basimiza is aliyoruz heralde hayirlisi ya bakalim belkide kendiliginden duzelir beni tek sikan sey aracin yigilmasi gaz yememesi bukadar

Aynen öyle. Sakınılan göze çöp batar derler. Atasözüdür.. Benim subaruma yağ beğenemezken motor değiştirdim.

Birde Daihatsu Sirion var, el ayak arabası Eşşek gibi üstünde tepiniyoruz. aracın yağını bile lt si 10 tl den yağcıda değiştiriyorum. Bir kez ayıp olmasın diye hava filtresini değiştirdim. Aldığımdan bu yana 42000 km olmuş. halen gider eleman..

Kim kime biniyor anlamadım subarumda...Senin hesapta öyle olmasın 0,3 fark derken..:-)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frequency_48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle. Sakınılan göze çöp batar derler. Atasözüdür.. Benim subaruma yağ beğenemezken motor değiştirdim.

Birde Daihatsu Sirion var, el ayak arabası Eşşek gibi üstünde tepiniyoruz. aracın yağını bile lt si 10 tl den yağcıda değiştiriyorum. Bir kez ayıp olmasın diye hava filtresini değiştirdim. Aldığımdan bu yana 42000 km olmuş. halen gider eleman..

Kim kime biniyor anlamadım subarumda...Senin hesapta öyle olmasın 0,3 fark derken..:-)
    Hayırlısı ya saldım gayri takmıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)