Bi tane ariza tespit cihazi yokmu baglayip isik neden yaniyor bakmiyosunuz ?
Götürdük servise subaplar kaçırıyor dediler ve direk rektifiyeciye sövdük bir ağızdan...
Şimdi mecbur tekrar açılacak kapak ve değişicek her parçayı ona yaslıcam görsün test etmeden kapak göndermeyi
1 aydan fazla oldu birinin gelişi güzel iş yapmasının sonucu herkese patladı.
Yorum yapan,fikir yürüten herkese çok teşekkürler![]()
İnşallah diyorum artık ve bir aksilik olmadan çıkar şu araba![]()
belki komik gelecek ama
25. kez ben sormak istiyorum
acaba su ariza isigi neden yaniyormus bakmadinizmi?
Araba çıktı dün arıza ışığı falan yanmıyor şu anda tamamda o eşşek gibi hantallığıda kalktı ortadan aşırı silkelemesi devirlenememesi vs vs. ancak bir tık daha iyi oldu şu anda eski hali gene yok.Korktuğum başıma geldiaraç inanılmaz şekilde zengin yakıyor gene devirleniyor ama randumanlı bir şekilde değil aşırı bir yakıt tüketimi var ve performans olarak hala daha çok geride. nerde var problem nerede çıkamadım işin içinden...
Durumu biraz toparlayınca başka yerlerede göstericem ama heryere para dağıtıyoruz ortada birşey yok ona uyuz oluyor insan
Senin işini çözecek tek adam teoman usta 2.0 motorların uzmanı bursa gemlık kucuk sanayıde dukkanı ısını bılmeyen ustalarda para harcamak yerıne bursaya gıt tek seferde bıtsın ısın kardes
Fiat Özel Servis Oto Metin - Teoman Usta ·
Gsm: 0505 244 04 04
İş : 0224 524 74 74
Evet demek ki iyi,eski ustalarda bazen bazı yerlerde takılabiliyormuş dün itibariyle bunu gördüm.
Eski sahibiyle irtibata geçip cevizlibağdaki kendi ustasına götürdük.Akşam bıraktım sabaha aradı çözmüş ve fabrikasyon ayarlarına getirmiş makinayı,mekanik ve elektronik birçok hata vardı dedi fazla detaylandırmadık.Subapların biraz sıkı ellemedim egzantriklere alıştıkça kendine gelir ve açılır dedi ve birkaç uyarıda daha bulundu.
Her neyse çok şükür çözdük.Çözdük ama yaklaşık 2 ay bir süre ve bir o kadarda para...
Herkese çok teşekkürler![]()
Geçmiş olsun kasaplara elletme bir daha kaliteli makina sonuçta
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık