Ahaha dediğin gibi başlıkla mesajı yazan başka kişi sanki![]()
''Bi arkadaşa bakıp çıkçaktım ben'' olmuş bu başlık![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Sanirim bizim sulanma problemi cozulemeyecekfarin yeniside boru gibi pahali fari sokturup kendim mi denesem acaba sonucta ici acilip temizlenip silikonlanacak bu kadar zor olan ne neden yapamiolar hala anlamis deilim
![]()
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Alemsiniz yaaa![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
son günlerde gene saçma sapan işler dönmeye başladı
bunlardan bir tanesi konu başlıkları
Sulandı Yardım! diye başlıkmı olur?
ne geçiyor kafanızdan sizin?
onu daha anlaşılır bir hale Farlar su alıyor yardım diye değiştirdim.
Başlığı neden o şekilde yazdığımı başlığı değiştirdikten sonra gelen mesaj sayısından anlamıssındır umarım Maxi abiyaptığını beğendin mi
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
istanbul kartalda uzman far var geçen gün farlarımı söktürüp temizlettim işçilik süper esnaflık dahada süper. istersen araştır gönder farlarını 150 tl fiyatı var temizleme sökme takma.
sulandı yardım diye başlık olmaz
ilk gelen 25 tane mesajı tekrar okursan ilgi çekmek için yazdığın o başlığın zaten hiç bir işe yaramadığını göreceksin.
sen başlığını düzgünce yaz, bilen cevaplar
tekrar yazayım: bilen cevaplar
bilmeyen yazmaz zaten.
demekki insanların senin sıkıntın hakkında pek yazacak birşeyleri yok demek oluyor bu.
yoksa niye yazmasınlarki, millet gıcıkmı sana?
bilen yok belki, bu da bir seçenek.
Farı söküp nereden hava / nem aldığına bakın derim, arkasında veya camındaki çatlak buna sebep olabilir.
Benim sağ farımda da benzer şey kaynak yaptırmama rağmen nüksetti, uzunlar nemleniyor bir tek de çok dert değil o![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)