User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Sibop ayarı sonrası...

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zırt pırt ayarıyla alakası yok ki tekrar kalibrasyon yapmadım ve şuana kadar 1 kere gittim lpg ayarı yaptırdığım yere oda geçen gün gittim karışımı kontrol ettirdim obd ile telefondan baktı herşey normal karışım normal değerde sibop ayarı yaptırdığım yer sistem honda murat usta ile görüştüm gelin bir tekrar bakalım dedi 1 ay içinde sürekli yakıt alıp deniyorum değişen yok çok fazla yakıyor
    subap ayarını yenı yaptırdın benzıne alıp aracı calısmasına bak sıcak motor rolantıde sık sık sık dıye ses cıkmıyordur kı cıkmıyorsa normal zaten onunla alakası yok en ıyısı sen bılgısayara baglatıp arıza veren sensor varmı kontrol ettır sonrasında kelebek bogazı ve maf sensorunu temızlet kesınlıkle eger hala bır degısıklık olmazsa normaldır bana gore
    bende clıo 3 1.2 otomatık var atıker fast lpg var suan 20 lıraya 75 km yapıyorum cok sakın kullanarak
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec2 de süpapları gazda ekonomi istiyorsan emme 25-egzoz 30 ayarlatacaksın , muhtemelen usta 17-23 yaptı (orjınal değer) bu değer bu araçta performans demektır ama lpg de yakıt artışı anlamınada gelir , sen ayarları emme 25- egzoz 30 olarak tekrar yaptır yakıtıkın direk düşecek

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec2 de süpapları gazda ekonomi istiyorsan emme 25-egzoz 30 ayarlatacaksın , muhtemelen usta 17-23 yaptı (orjınal değer) bu değer bu araçta performans demektır ama lpg de yakıt artışı anlamınada gelir , sen ayarları emme 25- egzoz 30 olarak tekrar yaptır yakıtıkın direk düşecek
    Abi sübap ayarına gitmeden önce facebook üzerinden seninlede konuşmuştum orjinal değer olsun istedim 18-23 fakat usta sen bana bırak ben ayarlarım diyince pek söz hakkı bırakmadı bize

Tüketilen yakıt miktarı : 3.70
    Katedilen yol : 18
    Litre fiyatı 2.76

100 kilometrede 20.55 litre yakıt tüketilmiş.
    1 kilometrede 56.73 TL'lik yakıt tüketilmiş.
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustalar o kadar cok bılıyor kı bu işi sana söz bıle söyletmezler kardeşim , senın o ustanda inch sentil çakısı bile yoktur metrık sentil ile 15 bol girecek 20 girmeyecek şekilde ayarlamıştır emın ol , sen ustaya gıt ve benım ayarlarımı 25-30 yap de nasılsa 17-18 yada 23 yapamadıkları için metrik çakıyla adam gibi yaparlar

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazda okadar olmaması gerek ben clio sport 1.6 ile 50tl benzinle 150km yol gidiyorum
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustalar o kadar cok bılıyor kı bu işi sana söz bıle söyletmezler kardeşim , senın o ustanda inch sentil çakısı bile yoktur metrık sentil ile 15 bol girecek 20 girmeyecek şekilde ayarlamıştır emın ol , sen ustaya gıt ve benım ayarlarımı 25-30 yap de nasılsa 17-18 yada 23 yapamadıkları için metrik çakıyla adam gibi yaparlar
    Abi haklısın ben bunun foruma konu açtım yönlendirmelere göre o ustayı tercih ettim şimdi lpg ayar kablosu aldım kabloyu satan arkadaş ile uzaktan yardım ile bir kalibrasyon yaptık tekrar deniyceğim olmaz ise tekrar gidicem ve subap ayarını tekrar yapmasını isteyeceğim.
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi haklısın ben bunun foruma konu açtım yönlendirmelere göre o ustayı tercih ettim şimdi lpg ayar kablosu aldım kabloyu satan arkadaş ile uzaktan yardım ile bir kalibrasyon yaptık tekrar deniyceğim olmaz ise tekrar gidicem ve subap ayarını tekrar yapmasını isteyeceğim.
    Bide elm327 al kendine..

Ayarin yolda yuk altinda yapilmasi daha iyi ve uzun vadeli sonuc veriyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik kalibrasyon sonrası haritayı sadece 1 tık yukarı aldık yine tüketim aynı subap ayarımı yaptırdığıma o kadar pişmanım ki ne performans attı ne tüketim azaldı sadece sessizleşti 20-30 tl'den kaçmanın bedeli ödüyoruz
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

emre vti
    Misafir
    vtec2 yakit cimrisidr ilginc o kadar yakmasi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec2 yakit cimrisidr ilginc o kadar yakmasi
    9 lt şehir içi benzin tüketen araç taş çatlasın 10 litre ne hallere düştük gezemiyorum sırf bu yüzden park halinde duruyor
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ölçmeye basladım bakalım benim ne kadar çıkıcak merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt problemim çözülmüştür burayada yazmak istedim lpg sisteminide pek sevmiyordum onu değiştirmek istedim foruma konusu açmıştım lpg sistemi arıyorum diye bir arkadaş kit mtm lpg sistemini satıyordu aldım ve montajını yaptırdım şuan hiç bir sorunum kalmadı performans olarakda gaz tepkilerim çok iyi khein enjektör olmasından benzin ile arasında fark yok çok memnunum 4-5 deneme yapabildim çünkü gaz bitmiyor denemeside zor
    90 tl ile 345 20 Tl ile 78 - 50 tl 220 km bitirmek için çok sıkıştırdığım oldu şimdilik değerlerim bunlar çok memnunum kaliteli kitin farkınıda anladım. yardımcı olanlarada sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Shinigami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Supap ayarının ne kadar iyi olduğunu anlamak için ölçümlerini benzinde yapmalısın... Gazdaki çok yakma sebebini daha sonra araştır istersen... Bende gaz yok ama 20₺ benzine yaklaşık 60 km gidiyorum...

Edit: düzelmiş zaten
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni motor yapmış sonra ustasıyla çıkıp gazlamış *** dynosuna göre 210 hp olduğuna karar vermişler biz hala çabalıyalım yıl olmuş 2014

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)