Focus 3 dizele yazılım yaptırmayı planlıyorum. Yazılımla beraber dp öneriliyor...
1.6 dizel bir araca dp nin faydası olur mu? Yani illa elzem bir şey ise yaptıracağım.. Dp için aldığım fiyat 500 tl, az para değil.. Karşılığını alamayacağım bir bedeli ödemeye gerek yok.
Bir soru daha focus 3 lere yazılım yapmak için beyni sökmek gerekiyormuş bir bilginiz var mı?
hayırlı olsun oncelıkle sonunda karar verebıldın sevındım ben katı sokturup dp yaptırmıstım gaz tepkısı degısmıstı aracın f3 te nolur bılemem ama sen benımkıne bındın gezdın tahmın edebılıyosundur
hayırlı olsun oncelıkle sonunda karar verebıldın sevındım ben katı sokturup dp yaptırmıstım gaz tepkısı degısmıstı aracın f3 te nolur bılemem ama sen benımkıne bındın gezdın tahmın edebılıyosundur
Bir konu da görmüştüm. Senin turbo ötmeye mi başlamıştı ?
Bir konu da görmüştüm. Senin turbo ötmeye mi başlamıştı ?
sabahlari ilk calistirmada ufaktan otuodu ama coj az isin garip tarafida isininca sesten eser kalmiyodu bende anlamadim ama boga gibi basiuodu turbo otme fln yoktu yani ama baskim kaciriyodu hatta senle denedigimizde bile baskim siyiriomus))
sabahlari ilk calistirmada ufaktan otuodu ama coj az isin garip tarafida isininca sesten eser kalmiyodu bende anlamadim ama boga gibi basiuodu turbo otme fln yoktu yani ama baskim kaciriyodu hatta senle denedigimizde bile baskim siyiriomus))
Hmm.. O zaman bende pek sıkıntı olmaz herhalde çünkü sen kısa kısa da olsa gazlıyordun. Ben ancak ortam olursa gazlarım bir de uzun yolda..