zaten arasından seçim yapabileceğin kadar çok temiz a3 1.8t yok
s line, direksiyon vs. 2. planda bu durumda
zaten arasından seçim yapabileceğin kadar çok temiz a3 1.8t yok
s line, direksiyon vs. 2. planda bu durumda
evet mantıklı olanda bu aslında ama işte 1.8t tarihçesini bilmeyince sormamak elde degil
Son olarak olayı netleştirelim, aum motor şuan benim için daha mantıklı geliyor aşırı yükleme yapmacagım için, bunu ilanlardan anlama şansımız 0 degilmi arac basına gidip motora bakmak lazım veya araç sahibine sormak lazm?
Ve 3 kollu direksiyon sportif oldugu için onu tercih etmem gerek sanırım![]()
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
Ben o bu değil de Recaro olmayanını almazdım açıkçası
Motor fark etmez, zaten yükleyeceksen belli bir rakamı gözden çıkarmaya hazırsındır. Yüklemeyecek olduktan sonra da filtre egzoz yazılım ile 3 aşağı 5 yukarı aynı güçler geliyor..
Şuanda ilanlarda 1 tanesinde agu motor diye belirten gördüm digerleri belirtmemiş.
bunların ikiside recoro mi oluyor ?
Connecting site...
Connecting site...
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
1.8T alip ne kadar guc almayi planliyorsun.Cok yuksek gucler dusunmuyorsan 180lik her motor isini gorur.
Yazilim, egzos, filtre yaparak baya keyif alirsin tabi bunlarin yaninda vag motoruda kimseyi uzmez.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58443433/detay
bu mudur ? Sadece s3 var sanırım
180lik motor dediginiz ?
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
uzun süre kız kardeşim kullandı a3 ü ben yeniden bmw ye döndükten sonra...
aracın su eksiltmesi gibi bir sebeple işinin ehli bir servise götürdük orayı burayı derken üst kapağa kadar söktük.. sökmüşken o bu derken komple süpapları da değiştirdik..
rektefiyeci alt kısımda neredeyse 0 aşınma dedi gerekli kontrolleri yaptıktan sonra.. araç yazılımlı, lpg li.. km si 160 k civarlarında..
şaşırmıştım açıkçası bizim m52 ler olsa o km lerde imkansız 0 aşınma teşhisinin koyulması..
agu ya dair yaşanmış bir enstantane.. belki bir fikir oluşturur kafanızda..
1.8 20vT AGU/ARZ/ARX/AUM 150 PS (110 kW; 148 hp)
1.8 20vT AJQ/APP/ARY/AUQ 180 PS (132 kW; 178 hp) Wikipedia alıntıdır.
Kardeşim bu bilgiler sana yardımcı olur.Almak istediğin aracın sahibine sorup motor kodunu alırsan zaten araç gücü otomatik olarak ortaya çıkacak.
İyi bakılmış 1.8T olan her motor kolay kolay baş ağrıtmaz onu geçtim vag araçların hepsi için geçerlidir bu.A3 180lik araçta var ama iyi bakıp araştırmak lazım.
Piyasada temiz 1.8T bulmak kolay değil.
xx