bu edge lerın fıyatı ne cıvarda yarın degısıcemde yagı
walla edge 5/40 gecen sene carrefourdan 87 liraya aldım..
aynı yağı 4 gün önce 62 liraya aldım...distribitörünü buldum..o yüzden bu kadar fark var arasında..
http://map.castrol.com.tr/
eger bulunduğunuz yere yakın biyer varsa,distribitörden almanızı tavsiye ederim![]()
özgür 10-60 a dön sende![]()
YouTubeDR.ECU
valla aslında 10-60 koyucaktım ama ne bileyim servisler 0-30 kullanıyo diye yine 0-30 aldım
bide edge sport 0-40 var o nasıl acaba![]()
konuşalım
şaka bi yana motul hakkaten güzel bir yağ,
mobil 10/40 tan sonra motule başladım bende 2 sefer yağ değişiminden itibaren.
araç biraz daha sessiz calışmaya başladı...
ve mobilde olan 250-300 ml eksiltme olmadı(mobile göre biraz daha kalın o yüzden)
ama ben 10/40 ta ısrarlıyım, nedeni ise her 5-6 km de yağ değişiminin daha faydalı olacagı o yüzdende yarı sentetik yeterli oluyor.
haa illaki tam sentetik iyi bir şey, uzun süre özelliğini koruyor ama filitre ne kadar özelliğini koruyor onu bilemediğim için yarı sentetik ve 5.000 km de bir filitre yağ değişimi bence mantıklı...
5/40 Castrol Edge
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
motor stock olduğu için hala : 10/40w castrol magnatec
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Shell Helix .
yüksek sıkıstırma oranlarında kesinlikle motul 10-60 tam sentetik yada lque moly atmosferik stock bir aracta 10-40 magnetec![]()
mobil 10-40
5.000de bir yağ - yağ filtresi değişimi allahin emri..
5100 olunca kendimi rahatsiz hissediom![]()
00' Civic 1.6IES
Yağlarla ilgili güzel bir test dosyası var elimde ama nasıl eklicemi bilmiorum. Dosya PDF şeklinde yardımcı olursanız eklerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)