User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Alfa156 2.0SS Kesiklik Sorunu

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler verdiğin fikirler için, ben unuttum Alfayı, eskiden çok uğraşırdım ama hala seviyorum ve de satmayı da düşünmüyorum... tofaş parasına başka neye binelim ki zamanında şimdiki parayla 50bin tl den fazla vermiştim ön takımı komple yeniledim, armaları değiştirdim, kronik hastalık cam düğmelerini değiştirdim, ayna bozuktu yenisini aldım, havalandırma rezistansını değiştirdim, bagaj lastiği vs derken evlatken torun moduna girmek üzre
    Benim 156'da evlat oldu artik. 7 seneden fazladir beraberiz kendisiyle. Bende şimdiye kadar bir 156 parasindan fazlasini harcamişimdir. Şimdi bende sizin gibi babama verdim ama servise hala ben götürüyorum

Bir ara bosch marka dump valve aradiğini hatirliyorum ghibli'ye. Hatta bende ariyordum o zamanlar. Şans eseri geçen ay gtv'ye buldum, taktim. Hala lazimsa bakınmaya devam edebilirim.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ATA156 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 156'da evlat oldu artik. 7 seneden fazladir beraberiz kendisiyle. Bende şimdiye kadar bir 156 parasindan fazlasini harcamişimdir. Şimdi bende sizin gibi babama verdim ama servise hala ben götürüyorum

Bir ara bosch marka dump valve aradiğini hatirliyorum ghibli'ye. Hatta bende ariyordum o zamanlar. Şans eseri geçen ay gtv'ye buldum, taktim. Hala lazimsa bakınmaya devam edebilirim.
    BOV taktım ghibliye DV ları da yedeğe aldım çok teşekkür ederim ilginize... garaj İtalyan doldu bu hafta, resmen diğerleri üvey evlat
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bülent abi sevindim sorunu çözdüğüne. İtalyanlar insana güzel duygular yaşatıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bülent abi sevindim sorunu çözdüğüne. İtalyanlar insana güzel duygular yaşatıyor
    daha çözmedim aslında, sadece BMW den kalma alışkanlıkla fişi çektim yarın parçayı alıp takınca düzeleceğini zannediyorum, sana da çok teşekkür ederim, ECU sıfırlamayı da yapacağım ama bu gün fazla vaktim yoktu aküyü sökmek için, + ve - değdiğinde de içerde akım kalabiliyor o nedenle yarın sabahtan başlayacağım işe

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BOV taktım ghibliye DV ları da yedeğe aldım çok teşekkür ederim ilginize... garaj İtalyan doldu bu hafta, resmen diğerleri üvey evlat
    Ne demek, ben teşekkür ederim. italyanlarla uğraşan kaç kişiyiz zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sorun çözüldü debimetreden kaynaklanıyormuş, yenisini aldım sabah, Gurcell'le beraber takalım dedik bir baktık ki zamanında kasabın biri ters takmış neyse yenisini düz taktık adaptasyon yaptık araba sıfır ilk aldığım gibi oldu elimde bir tane sağlam debimetre var isteyen olursa bana söylemesi yeterli...

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler konuda sorunun cözülmesine sevindim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sorun çözüldü debimetreden kaynaklanıyormuş, yenisini aldım sabah, Gurcell'le beraber takalım dedik bir baktık ki zamanında kasabın biri ters takmış neyse yenisini düz taktık adaptasyon yaptık araba sıfır ilk aldığım gibi oldu elimde bir tane sağlam debimetre var isteyen olursa bana söylemesi yeterli...
    geçmiş olsun.. ters nasıl takılmış yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.. ters nasıl takılmış yahu
    işini bilmez adamlara kaput kaldırtma diyorum babama ama ne yazık ki oluyor böyle şeyler... Gürsel farketti benim numarayı okuduğum tarafta ok işareti yoktu, numarayı okudum aldım, takarken Gürsel baktım okuduğum tarafın tersinden takıyor, yanlış dedim öbür türlü söktük, ok yönüne bir baktık üzerinde takılı olan ters neyse 100.000 km oldu zaten yenisini taktık ama diğeri de gayet temiz ve sağlamdı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işini bilmez adamlara kaput kaldırtma diyorum babama ama ne yazık ki oluyor böyle şeyler... Gürsel farketti benim numarayı okuduğum tarafta ok işareti yoktu, numarayı okudum aldım, takarken Gürsel baktım okuduğum tarafın tersinden takıyor, yanlış dedim öbür türlü söktük, ok yönüne bir baktık üzerinde takılı olan ters neyse 100.000 km oldu zaten yenisini taktık ama diğeri de gayet temiz ve sağlamdı...
    neyse ki daha kötü bir şey olmamış

eski olanda yedekte durur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)