User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Egzoz için TUV onayı almak??

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koca turboyu goremedılerde ufacık kornayımı gorduler .acayıp ısler bunlar. ıyıkıde gormemısler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde aracımda sonradan turbo uygulaması var onu farketmediler "sen bu arabaya korna ve abart egsoz takmışsın sök gel" dediler bende tamam dedim
    dedim ya baya sacmalamaya basladılar ya bellı bır standart uygulansın yada her istasyonda görevli arkadaşların kafalarına göre iş yapmalarına izin verilmesin şaştım kaldım bugüne kadar 7 farklı arac muayne ettirdim TUV de bır arabanın heryerınde yag kacakları oldugu halde muayneden gectım baska bır aracta far ayarı bozuk dıye muayne tekrarı verdıler
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

RaiTheRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Üretim => LEGAL
    İthalat => LEGAL
    Satış => LEGAL
    Kullanım=> İLLEGAL

Nasıl Bi Mantıktır Bunu Hala Anlamış Değilim
    Kaishakunin !!!

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim evo 8 de tescil tarafında egzos ve kanat orjinaldir yazıyodu,ama önceki sahibi nasıl yapmış bi bilgim yok açıkçası

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ruhsat degisimi yapilirken renk-motor no-sase no vs. tespiti icin tuvturk'e goturdugum formda 'aracta yapilan degisiklikler' diye bir bolum vardi.. formu doldurttugum muameleci direk cizmis orayi bastan bilsem yazdirirdim bir seyler belki o sekilde ruhsata isletebilirdik diye dusunuyorum ama..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RaiTheRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üretim => LEGAL
    İthalat => LEGAL
    Satış => LEGAL
    Kullanım=> İLLEGAL

Nasıl Bi Mantıktır Bunu Hala Anlamış Değilim
    Daha önce açılan bir konuda

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır bu ürünler spor eşyası statüsü ile ülkeye giriş yapıyor. Dükkanlarda satışı serbest, kullanımı da serbest.

Kimse pist gibi trafiğe kapalı alanlarda veya özel parkurlarda spor son susturuculu bir araca ceza kesemez. Bu ürünleri alabilirsiniz, takabilirsiniz lakin trafiğe çıkamazsınız. Sadece izin verilen alanlarda kullanabilirsiniz.

O yüzden satışı serbest, takışı yasak diye yaygara koparmanın anlamı yok. Kanunun değişmeyeceğini göz önüne aldığımızda kendi kendimize bağrınmaktan öte bir şey olmaz.
    http://www.techturkey.com/forum/show...t=34606&page=2

SS'in farklı 2 tip son susturucusu olması malesef bir şey değiştirmiyor. Bu ürünler ülkeye spor eşyası statüsünde giriyor. Daha önce yazmıştım, bu ürünlerin devletçe kullanımına izin verilen alan pistler ve özel parkurlar. Trafik değil malesef. Yani satışı yasal, takışı yasak diye bir şey söz konusu değil. Satışı da yasal, takışı da yasal. Lakin izin verilen yerler içerisinde. Uçuk bir örnek olacak ama, helikopter alsanız canınızın istediği yere inebilirmisiniz? İnemezsiniz. E satışı yasal, kullanması yasak. Oldu mu? Olmadı elbette. Tırla bağdat caddesine giremezsiniz. Yahu hem satıyorsun hem yolu kullandırtmıyorsun? Oldu mu? E gene olmadı elbette. Tıpkı bu örneklerde olduğu gibi satılan her şeyin belirli bir kullanım yeri vardır. Kullanım yerleri haricinde kullanmak yasaktır.

Ha katılıyor muyum bu olaya. Elbette hayır.
    http://www.techturkey.com/forum/show...t=34606&page=5

Şeklinde açıklamıştım.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm aracımda 4cm koni yay var Remus silencer lı son susturucu var ve açık hava filtresi kullanıyorum.. yayların ve egzozun kutusu üstündede tüv onaylı yazıodu yani hem yaylarım hem egzozum tüv onaylı ve hiçbirşey sormadan geçirdiler muayneden... polis çevirdiğindede eğer silencer takılıysa egzoza hiçbişey demiyolar sadece film ve şertilerden sorun çıkarıyolar onuda bi şekilde tatlı dille atlatıyoz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)