koca turboyu goremedılerde ufacık kornayımı gorduler .acayıp ısler bunlar. ıyıkıde gormemısler.
dedim ya baya sacmalamaya basladılar ya bellı bır standart uygulansın yada her istasyonda görevli arkadaşların kafalarına göre iş yapmalarına izin verilmesin şaştım kaldım bugüne kadar 7 farklı arac muayne ettirdim TUV de bır arabanın heryerınde yag kacakları oldugu halde muayneden gectım baska bır aracta far ayarı bozuk dıye muayne tekrarı verdıler![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Üretim => LEGAL
İthalat => LEGAL
Satış => LEGAL
Kullanım=> İLLEGAL
Nasıl Bi Mantıktır Bunu Hala Anlamış Değilim![]()
Kaishakunin !!!
benim evo 8 de tescil tarafında egzos ve kanat orjinaldir yazıyodu,ama önceki sahibi nasıl yapmış bi bilgim yok açıkçası
benim ruhsat degisimi yapilirken renk-motor no-sase no vs. tespiti icin tuvturk'e goturdugum formda 'aracta yapilan degisiklikler' diye bir bolum vardi.. formu doldurttugum muameleci direk cizmis orayibastan bilsem yazdirirdim bir seyler belki o sekilde ruhsata isletebilirdik diye dusunuyorum ama..
Daha önce açılan bir konuda
http://www.techturkey.com/forum/show...t=34606&page=2
http://www.techturkey.com/forum/show...t=34606&page=5SS'in farklı 2 tip son susturucusu olması malesef bir şey değiştirmiyor. Bu ürünler ülkeye spor eşyası statüsünde giriyor. Daha önce yazmıştım, bu ürünlerin devletçe kullanımına izin verilen alan pistler ve özel parkurlar. Trafik değil malesef. Yani satışı yasal, takışı yasak diye bir şey söz konusu değil. Satışı da yasal, takışı da yasal. Lakin izin verilen yerler içerisinde. Uçuk bir örnek olacak ama, helikopter alsanız canınızın istediği yere inebilirmisiniz? İnemezsiniz. E satışı yasal, kullanması yasak. Oldu mu? Olmadı elbette. Tırla bağdat caddesine giremezsiniz. Yahu hem satıyorsun hem yolu kullandırtmıyorsun? Oldu mu? E gene olmadı elbette. Tıpkı bu örneklerde olduğu gibi satılan her şeyin belirli bir kullanım yeri vardır. Kullanım yerleri haricinde kullanmak yasaktır.
Ha katılıyor muyum bu olaya. Elbette hayır.
Şeklinde açıklamıştım.
benm aracımda 4cm koni yay var Remus silencer lı son susturucu var ve açık hava filtresi kullanıyorum.. yayların ve egzozun kutusu üstündede tüv onaylı yazıodu yani hem yaylarım hem egzozum tüv onaylı ve hiçbirşey sormadan geçirdiler muayneden... polis çevirdiğindede eğer silencer takılıysa egzoza hiçbişey demiyolar sadece film ve şertilerden sorun çıkarıyolar onuda bi şekilde tatlı dille atlatıyoz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)