şu an aracımı satmış olsam direk alırım, hanıma da ayrı bir araç alırdım, bence motorda sıkıntı yoksa ruhsata da işletilebiliyorsa al gitsin, sıfırdan yapmaya kalksan bi araba parası harcamış olursun
hatta sen al 1-2 sene sonra bana satarsın ))
e30 alacaksan mutlak paran olsun kenarda motor seçeneği olarak 318is ve yukarısı sana e30 hissettirir..15binede 6 silindir düzgün bişey zor bulunur..318isde kilit recaro eğerki lpg istiyosan lpgli olana ve en önemlisi sunroof olmalıdır bmwde 15bine yine zor bütçeyi arttırmalısın
saolasın hocam bu bilgiler bnm için çok değerli sonbahar girişine doğru byk ihtimalle düşer piyasa bu aralarda bakıcam artık bütçe az araç zor bulunuyor saolasın yinede
Madem kalıplısın. O zaman o paraya alabileceğin arabalar,
Golf 3 gti
Astra Gsi
Fiat Bravo
Şahsi tercihim 1.6 bravo alıp a dan z ye tüm eksiklerini halledip binmek olurdu
golf 3 gtı kullandım çok güzel araç ama piyasası ve yedek parça olayı pahalı geldi biraz fiat bravo 1.6 kullanmadım ama kullanan arkadaşalrım iyi olduğunu söyledi değerlendirme aldımmm saolasın hocam
saolasın hocam bu bilgiler bnm için çok değerli sonbahar girişine doğru byk ihtimalle düşer piyasa bu aralarda bakıcam artık bütçe az araç zor bulunuyor saolasın yinede
Eğerki soracağın veya bu araçlarla ilgili takıldıgın bi yer olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim aracımın konusundan da bakabilirsin
Eğerki soracağın veya bu araçlarla ilgili takıldıgın bi yer olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim aracımın konusundan da bakabilirsin
çok şey var çokk ama aracı bir alayım ondan sonra kafa yormaya başlıcağımm (senin aracında maşallahı var çok çiğerli duruyor. ) allah herkese en kısa zamanda en güzelinden nasip etsinn en iyileri her zaman sizin olsun
hocam çok seviyorum 206 ları bendede + var 11 model ama temizi pek yok gtı ların varsada çok pahalı diyolar almışken göçmüş bişey almak istemiyorum alırsamda topladığımda sağlam ciğerli olsun istiyorum saolasın yinede