merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ve acil bmw e30 kasa veya e36 kasa düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum yanlışsa neden ve araç önerisinde bulunur musunuz teşekkur ederimm şimdiden![]()
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ve acil bmw e30 kasa veya e36 kasa düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum yanlışsa neden ve araç önerisinde bulunur musunuz teşekkur ederimm şimdiden![]()
15 bine çok düzgün e36 alamazsın. idare eder tarz bi e30 alırsın.. 206 gti ,palio sporting tarz düşün bence
ya elimde bir palio var 4 kapı hiç ısınamadım arabaya bmw e30 ada arkadan itiş ve ön farları ön tarafı iyi ve geri kalan parayada elden geçirmeyi düşünüyorum 206 gtı lara filan çok baktım temizi pek fazla yok o paraya temizlerinede çok para istiyolar almışken 1 2 sene keyifle binebileceğim bir araç alayım istiyorum.. :/
tunerfaruk nickli arkadaşın crx vardı, güzel diri bir araçonun dışında 106 gti, vts geldi aklıma...
FOR US BY US
[/CENTER]
106 gtı kullandım çok verimli bir araba ama içi küçük biraz bende biraz büyük kalıplıyım arabanın içinde hayvan gibi durdum araba altımda oyuncak gibi duruyordu o yuzden istemeyerek vazgeçtim vts ninde aynı olduğunu duydumm..![]()
şu an aracım yok o yuzden almak istiyorum megane 1 cabriomegane kağıt gibi yaaaa saol yinede başka fikri olan varsa lutfen yardımcı olsun kafayı yicem yoksa..
![]()
:Tabiki integrabütün özellikleriyle senin hoşuna gideceğinden eminim tabi gemisini almak sartiyla
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
15bine düzgün e36 alacaksan ancak e36 compact olur
ama e36 compact 318is çok çok zevkli araçtır.
yine de 15e alınan e36nın yavaş yavaş sağını solunu toplaman gerekir
Connecting site...
peki bu nasıl olur e36 çok severek kullandığım bir araba abilerim saolsun bu yaşıma kadar her türlü arabayı kullandım
spor araba diyon sonra integra diyonsafkan hart spor otomobil o paralara temiz crx al derim gaz tepkimesini gör
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ne kadardır piyasası sorun çıkartmıcak bişey yani çok sorun çıkartmıcak bişey tabiki sorun çıkıcak ama çok büyük sorunlar çıkartmasını istemiyorumm![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)