Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
Ana sayfaya dön
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
Ana sayfaya dön
Bugüne kadar her arabamı bi-xenon kullandım, yaptım , yaptırdım.
Mercekte Hella'dan şaşmayın.
Balast ne kadar kaliteli alırsanız o kadar uzun ömürlü olur.
Ampülüde philipsten şaşmayın. isteyene yardımcı olurum Ankara'da montaj ve parça temininde
34 DB 9337 POLO CUP
06 LAG 51 CORSA C
59 ZZ 759 CORSA C
06 M 1842 CORSA C
06 FD 0732 CORSA C
videoyu youtube a attım,facede grup ayarlarından görünmüyormuş. muayene yakın,söküp ya hella yada koito takıp plexi cam montajıyla devam etcem. http://www.youtube.com/watch?v=i1M2s...ature=youtu.be
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum...
sağolun,gece karşıdan ilk baktığımda, alıştığım fara komple yayılan kocaman ışık hüzmesi yerine nokta kadar ışığı görünce kare tasın içinde ; bu ne eblek bi duruş sabah sökiyim dedim ama aydınlatma gücü beni caydırdı,gözümde alıştı yavaş yavaş![]()
japon alman ampülü diye bir şey yok alayı çinde üretiliyor balastlarda dahil çinde bu ampülü üreten iki firma var zaten philipse falanda bunlar fason üretiyor balast üretimide yapan iki firma var philips dahil alayına fason üretim yapıyor..
eğer bixenon dışında normal halojene xenon yapıcaksanız şu anda en iyi balast HYLUXTEK firmasının balastıdır philipse ürettiği balastları fabrika HYLUXTEK markası adı altında satıyor 55watt lık alırsanız balastı ve yanınada 45w cn lights firmasının ampülünü alırsanız aydınlatmanız çok net olur. cnlights da çindeki en büyük xenon ampül üreticisi firmalardan biri.. büyük markalar dahil çoğuna bunlar üretiyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
günümüzde biçok ürün çinde üretiliyo doğru ama philips in yaptırıp sattığı ampullerle bizim aliexpress den aldığımız ampuller,balastlar falan neticede buraların merdivenaltı işleri gibi,öyle çok kalite ürünler değil.gerçi 300 philipse verene kadar 50 tl likden bi yedek yapar atarım bagaja toplam ömür hemen hemen aynı olur derseniz oda doğrudur,bende öyle yaparım![]()
philipsin halojen xenon kitlerini yukarda yazdığım firma üretiyor diye biliyorum.. halojen xenon kitlerin bildiğim kadarı ile emin değilim ama avrupa pazarında satışı yasak o yüzden philips avrupa kataloglarına halojen xenon kitleri koymuyor diye biliyorum ama avustralyada misal yasak değil orda philips xenon kitlerin satışı var mesela ebay da girersen genelde philips xenon kit satan satıcılar avustralyadaki satıcılar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)