User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: LPG İptal Ettirme ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

LPG İptal Ettirme ?

Almayı düşündüğüm arabada lpg var. Bugune kadar lpgli araca binmedim. Alırsam bunu iptal ettirebilirmiyim. Bunun + - benim için ne olur. Açıkcası hiç binmemiş biri olarak korkutuyor beni ve kapalı garajı kullanamıyor olmamda bir gerekçe bunu iptal ettirebilirmiyim nasıl olur. Sanırım ruhsattan lpgyide sildirmem gerekiyor. Bana mali yükü ne olur. Yada hiç kullanmasam tüp takılı kalsa ama hiç doldurmasam. Sıkıntı yaşatırmı ? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence arabanı aldığın ilk hafta benzinde kullan, sonraki haftada LPG de kullan.. iptal ettirmekten vazgeçebilirsin

iptal ettirmek için, tadilat projesi ile birlikte sökme işlemi yaptırmak gerekiyor, ruhsat yenileme + muayene yapılıyor, 500-600 tl den aşağı değil diye biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence arabanı aldığın ilk hafta benzinde kullan, sonraki haftada LPG de kullan.. iptal ettirmekten vazgeçebilirsin

iptal ettirmek için, tadilat projesi ile birlikte sökme işlemi yaptırmak gerekiyor, ruhsat yenileme + muayene yapılıyor, 500-600 tl den aşağı değil diye biliyorum.
    Genel bi önyargı var çevremde kime sorsam tehlikeli diyor peki iptal ettirirsem motora bi sorun yaşatırmı çok aşırı gezen bi insan değilim o yuzden kucuk paralar için kendimi riske etmek istemiyorum sanırım komple kiti satabilirim satsam sanırım 500 600 karşılar

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence hiç bir tehlikesi yok tek dezavantajı kapalı otoparka girememek o da tedbir amaçlı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bayramoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence hiç bir tehlikesi yok tek dezavantajı kapalı otoparka girememek o da tedbir amaçlı.
    peki tankı kullanmasam yani hiç gaz almasam bi sıkıntı olurmu. Ayrıca insanların spor arabaya tüp taktırmış demesine tahammul edemeyeceğimi düşünüyorum ayrıca performansta dusukluk yaşarmıyım

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba ney ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç nedir?

çıkma kitler 200-250 tl ye anca satılır, faturası işlettirmesi dert. illa kullanmıycam diyorsan, tankı ve dolum ağzını söktürebilirsin, kapalı yere girerken sorun olmaktan çıkar, satarsan da alan LPG li olarak alır.

performans iyi ayarla hissedilmeyecek düzeye geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç nedir?

çıkma kitler 200-250 tl ye anca satılır, faturası işlettirmesi dert. illa kullanmıycam diyorsan, tankı ve dolum ağzını söktürebilirsin, kapalı yere girerken sorun olmaktan çıkar, satarsan da alan LPG li olarak alır.

performans iyi ayarla hissedilmeyecek düzeye geliyor.
    almayı dusundugum araç crossfire yorumlarınız için teşekürler en mantıklısı kullanıp karar vermekte o tipte bir arabyla nasıl gaz alacam onu dusunmem lazım

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpgli crossfire a bende binmem şahsen iptal ettirmek en mantıklı iş olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpgli crossfire a bende binmem şahsen iptal ettirmek en mantıklı iş olur
    bencede iptal ettirmezsem alay konusu olurum gibime geliyor

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüpün kapladığı yer dışında sıkıntı yok, arkadaşımın arabasında var (323ti), sürekli benzinde kullanıyor bir sıkıntı yaşamıyor. Öte yandan ortalama 15 litre yakıcak olsan, 75 kuruş yerine 40'lara inse 10k kilometrede 3500 lira avantajın olur

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aracımı alır almaz ilk işim iptal ettirmek oldu ki herkezin söylediği ortak şey bu arabadan sökmek çok mantıksızdı. Lpg li aracın ne çalışmasından keyif alıyorum ne de sesinden soluğundan. İşlem biraz yorabiliyormuş sanırım ben göze aldım söktüm attım butun tertibatı da muayene zamanında sanırım lpg takan yerlerin birinden kağıt alıp muayeneye gitmem gerekiyormuş. Böyle diyen de var tekrardan proje çizdireceksin diyen de zamanı geldiğinde gorucez. 25 30 kuruş yakarken 55 60 lara çıktı ama keyif alıyorum arabamdan. hele ki spor arabaya biniyorsam sanırım imkansız aracımda durması lpgnin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Crossfire dan bahsediyoruz söktür gitsin

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg sökme niyeti varsa direkt lpg siz bir araç denk gelmesini beklemek daha mantıklı bence.

Lpg nin olumsuz izlenimi mikserli eski sistem ile bitti bence.Sıralı sistemde böyle bir sıkıntı kaldığını düşünmüyorum(doğru uygulama+uymlu motor ile)
    Motor hangi versiyon bilmiyorum ama mercedesle ortak kullanım bir motorsa o jenerasyonlarda bir sorun olacağını sanmıyorum.

Tavsiyem hiç bozmayın sistemi.Depo simitmi tank mı?Simitse kapatın bagaj halısını , boşaltın lpgyi bakın yolunuza.Gaz riskse dahi olmayan gazın hiçbi riski olmaz.İlerde uzun yola gitmek gerekir , bütçeyi sarstığı bi an olur , lpg kalsın.Hem hiçbi araç kimsede daimi kalmayacak.Siz kullanmasanızda ilerde satacağınız kişi için satışta artı olucaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg den utanacak hiçbişey yok, ama araba alırken hiç takılmamışını almak daha iyi

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg sökme niyeti varsa direkt lpg siz bir araç denk gelmesini beklemek daha mantıklı bence.
    Lpg nin olumsuz izlenimi mikserli eski sistem ile bitti bence.Sıralı sistemde böyle bir sıkıntı kaldığını düşünmüyorum(doğru uygulama+uymlu motor ile)
    Motor hangi versiyon bilmiyorum ama mercedesle ortak kullanım bir motorsa o jenerasyonlarda bir sorun olacağını sanmıyorum.
    Tavsiyem hiç bozmayın sistemi.Depo simitmi tank mı?Simitse kapatın bagaj halısını , boşaltın lpgyi bakın yolunuza.Gaz riskse dahi olmayan gazın hiçbi riski olmaz.İlerde uzun yola gitmek gerekir , bütçeyi sarstığı bi an olur , lpg kalsın.Hem hiçbi araç kimsede daimi kalmayacak.Siz kullanmasanızda ilerde satacağınız kişi için satışta artı olucaktır.
    Aynen katılıyorum, C320, E320, S320, ML320, CLK320, SLK320 gibi araçlarda doğru montajla çok güzel sarfiyat ve performans sağlıyor, sizin almayı düşündüğünüz araçta da bu motor mevcut, bence çıkartmanız mantıksız olur.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim mantığım eğer bu arabayı daha önce gördüğümde alay ediyorsam alay ettiğim aracı almam almam,
    ama takmıyorsam ve alay edilmesinden rahatsız olmayacaksamda alırım. Söktüreceksem başka araba bakarım.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elitee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki tankı kullanmasam yani hiç gaz almasam bi sıkıntı olurmu. Ayrıca insanların spor arabaya tüp taktırmış demesine tahammul edemeyeceğimi düşünüyorum ayrıca performansta dusukluk yaşarmıyım
    cogu kapalı garaja girişte ona cok dikkat etmiyorlar ben giriyorum genelde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler