User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: yeni 308 - yeni leon - cee'd ?

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dalgakıran ile çözülüyormuş sorun ama garantiye dahil etmiyorlarmış sanırım. Çok rahatsız edicimi ses? Yan camlardan çok sıkıntı yaşayan olmuş forumlarda vs bahsi geçmiş hep, kapılardan trim sesleri geliyor diye. Leon vardı aklımda ama araştırdıkça soğudum, ceede yöneldim o kadar vahimmi durum?

Ceedin 6 ileri olması, 128hp olması birde iç konsol daha kaliteli gibi gelmesi cezbediyor beni.
    leon dizel olmasına rağmen hafif bir araç 1200 cviarı bir kiloda haliyle belli yerlerden ses geliyor lakin 140 da filan ses yok varsa servise gidin leon çok marka lastik taktı michelin conti birdgestone bildiğim markalar onlarda etki ediyor ben bazı sesler dışında duyduğum olmadı 190 200 lü hızlarda kaput tarafından rüzgar sesi geliyor depodan tam doluiken geliyor leon diğer yönleri ile bence kapatıyor ve o seslerin gelmesi aracın hor kullanıp titiz biri olmanız gerekiyor ayreten duble yolda 200 le viraja girip sanki sehir için de 40 la alıyormuş gibi eğilme filan yok 0-100 ü çok seri bir dizel 9.5 10 sn gibi teknik olarak bilgim yok ama kullandığım kadarıyla sanki araçta kilitli difransiyel var mış gibi ve en önemlisi kendi beğenim 2 de 1500 devir civarı giderken birden dip gaz yaptığınızda ön tekerlerin esp ışığını yakması ve lastik sesinin gelmesi ceed kötü bir araç değil eğer yazılım atılıp binilecekse müthiş bir araç olur hantallık kalkar üzerinden ve ekonomide yapar ceed leona göre ağırmış kaç kilo bilmiyorum ağırlıktan ötürü gitmeme yok gibi motor kısıtlanmış gibime geliyor.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    o 200 le dönme hissini a3 le yaşadım ben, istanbul dan alanya ya giderken de yüzümü güldürdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o 200 le dönme hissini a3 le yaşadım ben, istanbul dan alanya ya giderken de yüzümü güldürdü
    çok güzell

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu grupta ceed eğer premium olacaksa ceed derim. Kullandım donanımı gayet yeterli ve içi vs tok bi araba. Eğer premium olmayacaksa Leon diyorum.
    @levent
    A3 o konuda mükemmel ya. Benim araba 1.6. Yokuş aşağı benim diyen e60 f30 f10 la kapışırım viraj kasma konusunda. Dikkat edin ama yokuş aşağı .

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın arkadasımda leon var donanımı ıscılıgı bence cok guzel ama acıkcası ben yenı 308 le ceedı cok daha basarıl buluyorum

308 ın ıc kısmı bıraz hosuma gıtmedı bos duruyor sankı

ceed olucaksada en full olanı olmalı dıye dusunuyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceed de 5 yıl garanti var donanım olarak daha zengin ve 0-100 değerine aldanmayın bana bir ara ceed dizel otomatik verilmişti arkadaşın Leon dizel ile bastığımızda ceed geçiyor. Tüketim olarak ceed e yazılım Şart yoksa çok yakıyor(otomatik versiyon) . 308 boşu hiç bakmadım bile bence kararınızı cam tavanlı ceed den yana kullanın

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolusunun fiyatıda dolu oluyor 60bin dolaylarından yukarı çıkmayı düşünmüyorum. Hatta b segmenti niyetindeydim ama 4 cam otomatik olsun sis olsun derken 55binlere çıkıyor pololar 208ler ibizalar, o yüzden almışken c segmenti alıyım dedim. 307den sonra b segmenti pişmanlık olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ceed Leon'dan iyi gidiyordur muhtemelen, özellikle 140-200 aralığında Berkan'ın arabası gayet iyiydi

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    308'deki açılmayan cam tavan ve go-kart hissi veren direksiyondan dolayı ben Ceed'i seçerdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceed Leon'dan iyi gidiyordur muhtemelen, özellikle 140-200 aralığında Berkan'ın arabası gayet iyiydi
    200 görebiliyormu dizeller leon için 170i geçmiyor yorumları okudum bir kaç yerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 görebiliyormu dizeller leon için 170i geçmiyor yorumları okudum bir kaç yerde
    http://www.youtube.com/watch?v=tHa4LFtUTI8

bir çok 1.6 dizeller 200 görür youtubeda çeşitli videolar var bu arada alacağınız modelin (donanım motor) almadan önce bir bakın test araçlarında opsiyonlu veya başka nedenlerden ötürü eksik veya fazla donanım olabiliyor inşallah hayırlı ve nasip olur güle güle kullanırsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon'la ilgili trim sesinden bahsedenler olmuş yorumlarda kesinlikle can sıkıcı şekilde aracın fitillerinde fabrikasyon bir sorun var kuru kaldığında ( yağmurdan sonra ) esnemeden dolayı ses yapıyor sunroof zaten ses yapıyor yine fitilden dolayı gösterge panelinden ses geliyor izolasyon eksikliğinden. A sütunundaki sağ sol direklerden ses geliyor vs ben başlarda çözümlerini aradım hepsinin buldumda aslında fitillere silikon sprey diğer söylediğim yerlere söküp sünger koydum ses kesildi ama artık araçtan soğumuştum dün kaporasını aldım pazartesi teslim edeceğim. Aracım 2014 leon fr sunroof+led paket vardı biz alırken okumamıştım bende almayın diye şimdi söylüyorum ama tercih sizin tabi ki Allah kolaylık versin şu zamanda sıfır araçlar bile sorun çıkarınca insan ne alacağını bilemiyor

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerek varmı bir sürü borcun altına girmeye, suanki aracından önemli bir donanım farkı olmayan araçlar için?
    Bence yazdıklarından birini tercih edeceksen kendi 307'ne binmeye devam et, yok premium markalardan ya da biraz daha yaşlı d sınıfı bir araç düşünürsen al. Yazık bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerek varmı bir sürü borcun altına girmeye, suanki aracından önemli bir donanım farkı olmayan araçlar için?
    Bence yazdıklarından birini tercih edeceksen kendi 307'ne binmeye devam et, yok premium markalardan ya da biraz daha yaşlı d sınıfı bir araç düşünürsen al. Yazık bence.
    7 yıl olcak ama bana kalsa memnunum halimden, bir çok arabada yok 307deki ferahlık. Üzerimde aile baskısı var yoksa sıkılmadan binerim bir ömür yamaya yamaya

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fiat 500L 1.6Multijet fiyatlarıda fena değilmiş ama tabi herkesin zevkine ve kullanım amacına uymayabilir bu araba.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    4800 devir, 208 gibi gördüm ben standartken bu fotoyu çekmeden önce 2011 yılında. Şuan yazılımlı, 3 kişi + bagaj + klima ile yazılımsızken ve 10 bin km deyken 195 i geçmediği yerde, aynı koşullarda 205 yaptım araba çıktı önüme Adana civarında otobanda

Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seat Leon 1.6 TDI Son Hız Top Speed - YouTube

bir çok 1.6 dizeller 200 görür youtubeda çeşitli videolar var bu arada alacağınız modelin (donanım motor) almadan önce bir bakın test araçlarında opsiyonlu veya başka nedenlerden ötürü eksik veya fazla donanım olabiliyor inşallah hayırlı ve nasip olur güle güle kullanırsınız
    Bu da A3 ile, bi abime aldık o sürerken.. Ben bu fotodan 1-2 saat önce 212 gördüm.. 200 le viraj dönme sırasında, kütahya civarında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok güzel değerler

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    toptan alıntı yapmaya üsendim genel yazıyım

benim aracım kaanın dediği gibi concept donanım(@levent 2013 de baz donanımdı 2014de comfort geldi şimdi olmayan donanım oldu ) ama concept onu kaldırmışlar bugun servise gitmiştimde orda konusurken solediler. suan satışta comfort-concept plus ve premium var. (elde kalanlar hariç)

comfortun benden eksik benim görebildigim kısımları: koltuk dösemelri farklı,otomatik katlanır ayna ve aynada sinyal yok (camurlukta) , karartmalı ayna yok, kapı icleri deri degil piano kaplama yok ön ızgara ve içerdeki yerlerde , bluetooth yok, yagmur-far-park sensörü yok, bagajın altındaki bölmeki kısım,file ve 12v yok, beldestegi yok, cam ve sis cevreleri krom degil plastik kaplı

concept plusun benden üstün kısımlarıda sadece 17 jant sunroof ve gündüz ledli farları. premiumu yazmim ne ararsanız var

comfort ve concept 16, c.plus 17 premiumda 17 ama farklı t,pte jantı var

evet arac biraz agır 1350 1400 civarlarında, premium bundanda agır sunroof ısıtma elektrik koltuk ıvır zıvır birton oyuncagı var . 0-100 olarak 10.6-10.8 civarı bişey (manuel için konusuyorm). 75-80 den sonra kendine gelip acılıyor ve 1.6 vw grubu dizelin üstünden atlar.200 son hızı limitli beyinden.

edinreye leventin yanına giderken 150 nin altına lüleburgaz düzgülünden sonra 180-200 aralıgında gittim geniş geniş.(1.5 saatte edirneki migrosa girdim wcye attım kendimi ben istanbuldan gelene kadar levent evinden beni karsılamaya gelemedi bekledik bide bu sırada 7.5litre yaktım ayagım gazdan hiç inmedi) korku hissi bile yaratmadi ***** saglı sollu viralarında. dönüşte baya süre kendiside kullandı bastı etti sonra normal mod 120-140 civarı körfeze kadar 5.5 le devam ettik . şehir içinde ekonomi kasmadan kullanırım ortalama 45-46 litre vpower nitro dizel ile 710-730 km yapıyorm (6.1-6.3). 5.7ile ortalama tutturanda var sabırlıyım dersen zor değil.

2013 kasımdan beri 22bin km oldu sayılır aracım rahatsız eden 1 tek ses yok içinde bazı ceedlerde(bende yok) sağ ön kelebegin ordan tıkırtı sikayeti oluyor cozumu cok basitce birşeydi unuttm simdi.
    1881 - 193

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4800 devir, 208 gibi gördüm ben standartken bu fotoyu çekmeden önce 2011 yılında. Şuan yazılımlı, 3 kişi + bagaj + klima ile yazılımsızken ve 10 bin km deyken 195 i geçmediği yerde, aynı koşullarda 205 yaptım araba çıktı önüme Adana civarında otobanda

Bu da A3 ile, bi abime aldık o sürerken.. Ben bu fotodan 1-2 saat önce 212 gördüm.. 200 le viraj dönme sırasında, kütahya civarında..

benimki p.cmi lan koysana bunuda

1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler