24 binlik hasarın tarihi ney ? Bence bu arabanın hasarı tramere hala işlenmemiş 3-5 ay sonra çıkabilir. Sağlam bir sigortacıdan araştırmak lazım
Printable View
24 binlik hasarın tarihi ney ? Bence bu arabanın hasarı tramere hala işlenmemiş 3-5 ay sonra çıkabilir. Sağlam bir sigortacıdan araştırmak lazım
para mı lazım
bana sorarsan hasarlı araç işi sıkıntılı ha şöyle yapılır ihaleden direk kazalı haliyle alır toplarsın ( ki ben yaptım ) en azından ne yaptığını bilirsin ortaya çıkıcak olanı bilirsin ama böyle hasarlı araç al satı yapan kişiler yada galerilerden almak büyük hata adamlar perişan durumdaki aracı alıyor sağlam kaput tampon çamurluk takıyor hafif hasarlı çıtır hasarlı diye millete kakalıyor nasıl toplandığı belli değil birçoğu airbag açmış sadece kapak takılmış içinde airbag yok şekilde satılıyor nasıl bir tezgah belli değil dikkatli olmakta fayda var illa hasarlı diyorsanda ilk elden al ne değişti ne işlem gördü herşeyi senin konturolunde olsun :)
zamanında bir mini için de aynı şeyleri söylemişlerdi aynı durumdaydı düzeltip az hasarlı gibi satıyorlardı biz ucundan sıyırdık durumu farkedip bu alper otomotivden uzak durun derim
Benim tek umudum suydu;
Örnegin arabayi sigorta sirketinden almis cok hasarli olmadan 50 bine. Ayni sekilde satiyor 55bine. Bu tarz galeriler var cünkü. herkes sigorta sirketlerindeki arabalari kovalayamiyor.
Yoksa bitik araba almaya merakli degilim.
Bos bos postlar haricinde cevap veren herkese tesekkur ederim.
Valla aynı galeri yıllardır bu işin içerisindeler diye biliyorum mavi bir mini vardı ekranlı baya da toparlanmıştı arkadaş düşünüyordu , telefonda boyasız demişti:D gittik baktık ufak tefek eksikleri var dışarıdan sonra tabi detaylı araştırınca her şey ortaya çıktı ben bu işe girmenizi hiç tavsiye etmem, ha hasarlı araç alınır toplanır tabiki yani öyle araçlar ihalede satılıyor ki görsen bu nasıl pert olmuş dersin öyle araç denk getirirsen kaçırma derim. 24000 tl lik olay da şöyle olabilir aracın sovtaj bedeli artı o 24.000 tl aracın sahibine verilmiş olabilir kasko firması tarafından ve o 24.000 lik kısım yazar tramerde benimki tabi sadece tahmin
Bu arabayı almak bile bile lades demek. Fiyattan ve arabayı istemenizden dolayı kendinizi arabanın temizliğine, hasarın küçüklüğüne inandırmışsınız siz. Altı güneş görmeyen arabanın tavanında nasıl hasar var ? Yan yatan arabanın neden sadece panel başlangıç ve bitiş noktalarında hasar var?
Kaputtaki hasar da çamurluk ve tamponda devam etmiyor mesela..
Kimsenin günahını almayayım ama, direksiyon ve gögüs hariçi havayastıkları olduğuna bile inanmıyorum bu arabanın :D
Galerinin logosu bile 'alpert' :D
Bu arabayı almak bile bile lades demek. Fiyattan ve arabayı istemenizden dolayı kendinizi arabanın temizliğine, hasarın küçüklüğüne inandırmışsınız siz. Altı güneş görmeyen arabanın tavanında nasıl hasar var ? Yan yatan arabanın neden sadece panel başlangıç ve bitiş noktalarında hasar var?
Kaputtaki hasar da çamurluk ve tamponda devam etmiyor mesela..
Kimsenin günahını almayayım ama, direksiyon ve gögüs hariçi havayastıkları olduğuna bile inanmıyorum bu arabanın :D
Yazdiklarimi okuduysaniz kedimi biseye inandirmadigimi anlamaniz gerekiyorsu. Ben sadece gorunen hasarlar hakkinda konustum ve bunu bir cok kez tekrarladim. Bu galeri böyle seyler yapiyorsa dediklerinizfde haklisiniz. Sadece basima gelmedigi icin @ceyhun737 arkadasim gibi bilmiyorum bu isleri. Belki degildir diye dusunmustum. Tesekkur ederim.
kardeşim vazgeç bu sevdadan dolandırıcı işi bunlar.
Macera arıyorsan git paraşütle atla, motorla Afrika ya da Meksika turuna çık ama bu işe girme kardeşim ;)
Borusana ekspertize soksanızda anlıyamazsınız. Aracı söktükçe ortaya çıkar. Airbag arızası vermez Borusan da ama direksiyonu sökersiniz kaplatmak için bi bakarsınız direksiyonun içinde airbag yok karton var. Maşpiyeller sağlamdır bir gün vurursunuz tamire götürürsünüz bi bakarsınız maşpiyel altları gazete kağıdı dolu.
He bu araba ilk hasarlı hali olsaydı o zaman tamam derdim hiç değilse kaza yapılmış öyle kalmıs sökülme,takılma yok. O zaman sizde hesap yapabilirsiniz. Hatta forumda bu tarz bi aracın proje konusu vardı golf tdi araç. Konuda bu; http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=golf
Golf dışarıdan ne kadar güzel duruyor değil mi?
teşekkür ederim vazgeçtik bu sevdadan. Gitti güzelim m koltuklar. sportline'a devam :)
teşekkür ederim. Ankarada paraşütle atlanılcak organizasyon varsa iletişim bilgisi lütfen :D
Tüm konuyu okudum teşekkür ederim. golf gerçekten dışardan düzgün duruyor. zaten arkadasların mini hikayesini okuyunca vazgeçtim olaydan. belki düzgündür diye düşündüğüm de bitti orda. Teşekkür ederim cevap için.
o zaman farklı bi yönden bakalım olaya siz yine düz bir model alın sonra pert bir m paket ile koltuk takası yapın bi cıkmacıdan üzerine cüzi bir miktar ödiyerek işi kapatırsınız :) isterseniz yönlendirebilirim bikaç kişiye :)
Ben olaya başka bir açıdan bakıyorum. Hasarlı araç alınabilir ama yan yatmış yada devrilmiş araç alınmaz bence. Sebebi şu. Devrildiği anda motor çalışmaya devam ettiği için 1 dakika bile çalışsa yağ pompası karterde bir tarafa biriken yağı çekemeyip makina azda olsa yağsız kalmış ise ileride yataklarda ve krankta sıkıntı çıkma ihtimali yüksek. Tabi bu benim düşüncem.