User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hasarlı 116i Fikirlerinize ihtiyacım var.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 binlik hasarın tarihi ney ? Bence bu arabanın hasarı tramere hala işlenmemiş 3-5 ay sonra çıkabilir. Sağlam bir sigortacıdan araştırmak lazım

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para mı lazım

Ayb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence araba içinize sinmeyecek ekspertiz sonrası zaten, o yüzden bana göre haybeden 350-400 TL Borusan'a bayılmaya gerek yok

Boyasız 2013 cupra verip, kazalı/ muhtemelen pertten dönme 2012 116 almaya aile ne diyor? Bu kısmı merak ediyorum ben,

Babama böyle bir konu açsam, durduk yere ortamı germiş olurum.. İşin gücün mü yok diye bi kamyon da fırça atar heralde.
    Ailem pek karismaz bu islere. Binmek icin aldigim icin de pek bisey demezler. Tekrarliyorum bu dediklerim hasar gorünen kadarsa kismina. Gerisine haklisiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 binlik hasarın tarihi ney ? Bence bu arabanın hasarı tramere hala işlenmemiş 3-5 ay sonra çıkabilir. Sağlam bir sigortacıdan araştırmak lazım
    Tarihiyle ilgili birsey bilmiyorum.

Zaten borusan ikinci ele ekspertiz yapmiyormus. Sadece takasa alacaklari arabalara yapiyorlarmis. Baska da hangi sirkete guvenilir cok detayli olarak bilmiyorum.

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bana sorarsan hasarlı araç işi sıkıntılı ha şöyle yapılır ihaleden direk kazalı haliyle alır toplarsın ( ki ben yaptım ) en azından ne yaptığını bilirsin ortaya çıkıcak olanı bilirsin ama böyle hasarlı araç al satı yapan kişiler yada galerilerden almak büyük hata adamlar perişan durumdaki aracı alıyor sağlam kaput tampon çamurluk takıyor hafif hasarlı çıtır hasarlı diye millete kakalıyor nasıl toplandığı belli değil birçoğu airbag açmış sadece kapak takılmış içinde airbag yok şekilde satılıyor nasıl bir tezgah belli değil dikkatli olmakta fayda var illa hasarlı diyorsanda ilk elden al ne değişti ne işlem gördü herşeyi senin konturolunde olsun
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bir mini için de aynı şeyleri söylemişlerdi aynı durumdaydı düzeltip az hasarlı gibi satıyorlardı biz ucundan sıyırdık durumu farkedip bu alper otomotivden uzak durun derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında bir mini için de aynı şeyleri söylemişlerdi aynı durumdaydı düzeltip az hasarlı gibi satıyorlardı biz ucundan sıyırdık durumu farkedip bu alper otomotivden uzak durun derim
    Galeri ayni galeri mi? Öyleyse biraktim gitti arabayi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tek umudum suydu;
    Örnegin arabayi sigorta sirketinden almis cok hasarli olmadan 50 bine. Ayni sekilde satiyor 55bine. Bu tarz galeriler var cünkü. herkes sigorta sirketlerindeki arabalari kovalayamiyor.

Yoksa bitik araba almaya merakli degilim.

Bos bos postlar haricinde cevap veren herkese tesekkur ederim.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim arabana dost işi 20k lira vereyim. Üstünede çok uygun faizle tefe para vereyim arkadaşın parasını temin et. Hadi 1k daha vereyim arabana oda önümüz yaz ;su damlacıklı foto paylaşırım bol bol
    Nakite ihtiyaç yok bro, hesapta yatıyo yeterli miktar Çark dönsün, benim de dönüşüm muhteşem olsun

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla aynı galeri yıllardır bu işin içerisindeler diye biliyorum mavi bir mini vardı ekranlı baya da toparlanmıştı arkadaş düşünüyordu , telefonda boyasız demişti gittik baktık ufak tefek eksikleri var dışarıdan sonra tabi detaylı araştırınca her şey ortaya çıktı ben bu işe girmenizi hiç tavsiye etmem, ha hasarlı araç alınır toplanır tabiki yani öyle araçlar ihalede satılıyor ki görsen bu nasıl pert olmuş dersin öyle araç denk getirirsen kaçırma derim. 24000 tl lik olay da şöyle olabilir aracın sovtaj bedeli artı o 24.000 tl aracın sahibine verilmiş olabilir kasko firması tarafından ve o 24.000 lik kısım yazar tramerde benimki tabi sadece tahmin

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabayı almak bile bile lades demek. Fiyattan ve arabayı istemenizden dolayı kendinizi arabanın temizliğine, hasarın küçüklüğüne inandırmışsınız siz. Altı güneş görmeyen arabanın tavanında nasıl hasar var ? Yan yatan arabanın neden sadece panel başlangıç ve bitiş noktalarında hasar var?
    Kaputtaki hasar da çamurluk ve tamponda devam etmiyor mesela..

Kimsenin günahını almayayım ama, direksiyon ve gögüs hariçi havayastıkları olduğuna bile inanmıyorum bu arabanın

Galerinin logosu bile 'alpert'

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabayı almak bile bile lades demek. Fiyattan ve arabayı istemenizden dolayı kendinizi arabanın temizliğine, hasarın küçüklüğüne inandırmışsınız siz. Altı güneş görmeyen arabanın tavanında nasıl hasar var ? Yan yatan arabanın neden sadece panel başlangıç ve bitiş noktalarında hasar var?

Kimsenin günahını almayayım ama, direksiyon ve gögüs hariçi havayastıkları olduğuna bile inanmıyorum bu arabanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazdiklarimi okuduysaniz kedimi biseye inandirmadigimi anlamaniz gerekiyorsu. Ben sadece gorunen hasarlar hakkinda konustum ve bunu bir cok kez tekrarladim. Bu galeri böyle seyler yapiyorsa dediklerinizfde haklisiniz. Sadece basima gelmedigi icin @ceyhun737 arkadasim gibi bilmiyorum bu isleri. Belki degildir diye dusunmustum. Tesekkur ederim.

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim vazgeç bu sevdadan dolandırıcı işi bunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Macera arıyorsan git paraşütle atla, motorla Afrika ya da Meksika turuna çık ama bu işe girme kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Borusana ekspertize soksanızda anlıyamazsınız. Aracı söktükçe ortaya çıkar. Airbag arızası vermez Borusan da ama direksiyonu sökersiniz kaplatmak için bi bakarsınız direksiyonun içinde airbag yok karton var. Maşpiyeller sağlamdır bir gün vurursunuz tamire götürürsünüz bi bakarsınız maşpiyel altları gazete kağıdı dolu.

He bu araba ilk hasarlı hali olsaydı o zaman tamam derdim hiç değilse kaza yapılmış öyle kalmıs sökülme,takılma yok. O zaman sizde hesap yapabilirsiniz. Hatta forumda bu tarz bi aracın proje konusu vardı golf tdi araç. Konuda bu; http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=golf

Golf dışarıdan ne kadar güzel duruyor değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim vazgeç bu sevdadan dolandırıcı işi bunlar.
    teşekkür ederim vazgeçtik bu sevdadan. Gitti güzelim m koltuklar. sportline'a devam

Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Macera arıyorsan git paraşütle atla, motorla Afrika ya da Meksika turuna çık ama bu işe girme kardeşim
    teşekkür ederim. Ankarada paraşütle atlanılcak organizasyon varsa iletişim bilgisi lütfen

Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borusana ekspertize soksanızda anlıyamazsınız. Aracı söktükçe ortaya çıkar. Airbag arızası vermez Borusan da ama direksiyonu sökersiniz kaplatmak için bi bakarsınız direksiyonun içinde airbag yok karton var. Maşpiyeller sağlamdır bir gün vurursunuz tamire götürürsünüz bi bakarsınız maşpiyel altları gazete kağıdı dolu.

He bu araba ilk hasarlı hali olsaydı o zaman tamam derdim hiç değilse kaza yapılmış öyle kalmıs sökülme,takılma yok. O zaman sizde hesap yapabilirsiniz. Hatta forumda bu tarz bi aracın proje konusu vardı golf tdi araç. Konuda bu; http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=golf

Golf dışarıdan ne kadar güzel duruyor değil mi?
    Tüm konuyu okudum teşekkür ederim. golf gerçekten dışardan düzgün duruyor. zaten arkadasların mini hikayesini okuyunca vazgeçtim olaydan. belki düzgündür diye düşündüğüm de bitti orda. Teşekkür ederim cevap için.

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman farklı bi yönden bakalım olaya siz yine düz bir model alın sonra pert bir m paket ile koltuk takası yapın bi cıkmacıdan üzerine cüzi bir miktar ödiyerek işi kapatırsınız isterseniz yönlendirebilirim bikaç kişiye
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olaya başka bir açıdan bakıyorum. Hasarlı araç alınabilir ama yan yatmış yada devrilmiş araç alınmaz bence. Sebebi şu. Devrildiği anda motor çalışmaya devam ettiği için 1 dakika bile çalışsa yağ pompası karterde bir tarafa biriken yağı çekemeyip makina azda olsa yağsız kalmış ise ileride yataklarda ve krankta sıkıntı çıkma ihtimali yüksek. Tabi bu benim düşüncem.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)