Işte bu lanet piyasa yüzünden araba alamadık mecbur bütçe yükselttik.Bekliyoruz.
bende temiz hafif spor perfomansı iyi araç bakıyordum
bi tane dizel otomatik megane aldım huzura erdim
size gelir mi bilmem ama bütçeyi çok az daha zorlayıp rcz alınır bence
Connecting site...
+yazılımla çok keyifli olur duruşu,gidişi,yol tutuşu,yakıtı herşeyi tatminkar,model yüksek.
Istenilen kistaslarda Mini dusurmek cok zor o paralara. Ben Leon Cupra tercih ederim Mcs dusuremezsem.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Bence J kasa Astra 1.6 GTC 50-55 aralıgında cok rahat bulursunuz, internetteki fiyatlara aldanmayın,
Connecting site...
Mesela ben sizin yerinizde olsam 50 teklif eder beklerdim, satısı hızlı bir araç degil, ben kendimden biliyorum...
Coskun ARIKAN
arkadasım 56 bin tl den ilanı olan e 46 3.30 ci araca 42 bin teklif ettı 2 ay sonra 42.5 a pazarlık bitti hiç belli olmuyo bu işler
Şimdi bmw piyasası o araçlarda çok oynak lakin bunlar daha sabit gibi emin olamadım. Birde bunlarda flexi ride şasi seçmek gerekli diye düşünüyorum.
Valla 68500 yazılı bir gtc var kırmızı mesela o süper duruyor alalım desek kaça alınır ? Birde kasko değeri 54 bin araçların Allah korusun kaza sonrası pert durumunda kafadan zarardayiz.
Leon Cupra 2.0 TFSİ lar bence gayet zevkli ve her kullanıma uygun araçlar onlarada bakabilirsin
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Nadide araçları seviyorum. Bilmeyen birisi cuprayi hayatta ayırt edemez baz modelinden.sleeper sevmiyorum görüntü gücü yansitmali. O yüzden leon cupra düşünmüyorum.
bütçe düştüğü için daha uygun rakama araç baktım ve kayseri den murat abiden eski Su plakalı clio 182 rs i aldım.su an mutlu mesut biniyorum.yorum yapan zaman harcayan herkese çok teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)