Ben genel sitem ediyorsun sandım cok uykusuzm çaktırma![]()
![]()
çok teşekkür ederim tavsiye ettiğin aracı daha önce baktım ama silvia s14 ile karşılastırınca s14 daha cazip geldi şimdide biraz kafam karıştı piyasada o kadar 200sx olmadığı için galeri galeri gezip veyahut ilden ile araba bulamıyoruz internetteki fiyat ne ise ona inanıyoruz ama internet alemide çok hoş oldu herkes honda vtec alıyor haftasına internete atıyor 22 alıyor 25 yazyıor işin ilginç tarafı ise satılıyor ?? anlamadım bu nasıl bir iş ? şimdi çok kararsız kaldım gönlüm nissandan yana onda sıkıntı yok ama bu fiyatlar piyasa ve ülkenin hali ?
teşekkür ederim düşünmek ne kelime 200sx ismi anıldığı tarafa kafamı çeviriyorum ama piyasa beni çok korkutuyor yanlış anlama şimdi bilmediğimiz için 30.000 tl lik bir aracı 40.000 almayalım almısken iyisi vede orjinali olsun diye düşünüyorum .ilgin için teşekkür ederim
Ayrıca aracındaki o tampondaki çıkıntılar felan nedir anlayamadım resimlerden ?
3 sene once 16.5'a verdim ben
http://www.techturkey.com/forum/proj...3-projesi.html
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Bu arabayı dolduran sen misin bu araba yine motor sıkıntılı satıldı, bugün el değiştirdi
ROL S13, ES A3
Aynen birazda şans işi bu motor işi, sen elinden geldiğince dikkat et olacak olduktan sora yine oluyor.
ROL S13, ES A3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)