dyno piyasası çöküyor muşaka bir yana söküp bakılmamış mı burda fal açıyoruz
Çok saçma değil mi ?Ben torbacıya bana altın vuruşluk ver eve gider gitmez öleyim diye bir talepte bulunmuyorum. Bana kafamı güzel yapacak , keyfini çıkaracağım doz da mal ver diyorum eğer torbacı bunun dozunu ayarlayamıyorsa suç torbacıdadır niye bende olsun ? Malı hazırlayan ben değilim. Aynı şekilde yazılımda da öyle , risktir modifiyedir eyvallah ama kimse milyarlar verdiği aracını al kır diye yazılımcılara teslim etmiyor. Madem araç kırabiliyor o zaman bu işi yapmayacak , madem bu işi yapıyor "mantık" çerçevesi içerisinde bu işe garanti verecek. Demem o ki %100 yazılımcı haksız vs değil , eğer ki araç taş gibi normal zamanda gidiyor veya mekanik bir sorunu yoktu , yazılım yapıldı patladı o zaman suç kimde sizce ? Ben olsam yazılımcının attığı haritayı incelenmesi için güvendiğim bir yazılımcıya bırakırdım o zaman atılan mapte , yapılan ayarda görülür ne kadar uçmuş belli olur.
Not : Madem bu işi yapıyor araç kırmayacak dememde ki sebep ne arabalar görüyoruz fabrikadan çıkalı 1000 km olmuş eğer bu araçta kronik bir sorun yoksa ve yazılım sonrası kırılıyorsa gibi durumlar için bahsettim. 300.000 km de neresinde ne olduğu belli olmayan bir araca yazılım yapıp ta patlamasından değil.
ABO TRADING
STR
Arkadasla konustum benzini 4.viteste kol cikariyor ama ayardan once tipa gaz gidiyormus arac sorunu dusuk devirlerde trafige girdiginde gazdan ayagini cekince 20 km 10 km ile giderken silkeleme yapiyormus avansi sikiymis beyinden avans acilacakmis komple yazilim atilmis.
dynoda arabayı baglama, dynoda sogutma sistemini yapma, istediğin kadar ver avansla oyna ayarlarla oyna sonrada birşey olunca, kullanıcı suclu veya mekanikçi ne güzel dunya yahubende bu yorumlara bitiyorum.
DRİLL
Dr.Ecu
Arac sorunsuz ve dertsiz iken yazilim atilip dynoda motor kirdiysa suclu yazilimi yapandir bence(ha yolda kirmis ha dynoda),ha uc secenek var
1-Esnafsa ve kendinden dolayi kirildigini biliyorsa zararini karsilar
2-Yukaridakinin zitti,kendinsucudur ama ben bilmem der...
3-Araba sorunludur ,baska birseyi vardir kabak ona patlar suclu degildir
Iki tarafida dinlemek lazim
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Motor kirmadan saniyeler oncesi gaza oturmaya basladiginda 14 kusurlu bir afr gosteriyormus widebant + arac gosterge panelinde hararet degilde kirmizi bir isaret yanmaya baslamis oda asiri sicaklikla alakaliymis,,,
şun her iki taraftada olabılır. kötü yerden benzin alıp yazılıma cıkartıyorsan . arabanın yagını bujısını degısmeden ayar ıcın dynoya cıkıyorsan , yazılımcı limiti soyleyıp , arac sahıbı yınede acalım dıyorsa hatanın buyuk payı arac sahıbındedir. Bunlar yapılıp dynoya cıkılmıssa kabahat yazılımcıda.
Hayır kardeşim suç senin çünkü seni öldüreceği belli olan bir şeye bulaşman.Kimse senin canını senden daha iyi düşünmez. Arabada aynı kimse kimsenin arabasını kendi arabası gibi yapmaz yada başında durmaz.
Geçen görüyorum adam yazıyor depoma toluen koydum 4 ay yattı araba diye. Mesela bişey olmadı diyor şansına olmamış. Risk almış başkasınada bişey olmaz koyun koyun diyor. Biri dinleyip aynısını yapıp zarar görse suçu adama atmaya calışacak ama. Suç yine kendinde olacak. Ne gerek var?
yazılımcı ustaya *** atar.usta yazılımcıya. araç sahibi ıkısıneama olan gene araç sahibine olur
![]()
Aynen oyle herkez birbirine *** atiyor ,,arkadaslar kusura bakmayin olay netlesene kadar isim vermiyecegim kimse zan altinda kalmasin ama yazilim yaptirmadan once iyice konusun herhangi bir sorun ciktiginda ustlenecekmi ustlenmeyecekmi bilin ona gore araciniza dokundurun yoksa patates olursunuz arkadasin yuruyen araci tekerlekli sandalyeye mahkum ettiler yazik..
inşaatta balkon çökerse, şantiye suçu demirciye, demirci kalıpçıya, kalıpçı betoncuya, betoncu ise betona kabahat buluroysa olay statikçinin yanlış proje çizmesidir
![]()
Yakiti aldigi yer suclu cikacak gibi geliyor bana...
motor mekaniği başka yerde dyno tune başka yerde ayrı kişilerce yapılırsa, kullanılan malzemelerin ne oldugu belli değilse her an herşey olabililr normal olarak, hiçbir tuner bu motor mekaniği sıkıntılı olabililr diye bu işe girmezki, riskini almaz, kullanıcı bunu bilmelidir ama kullanıcıda motorununun yapıldığını bildiği için burada suç mekaniğe zıplar, itü den rapor alınabilir bilirkişi/ veya akademik kurum olarak...
Sadece sana ihtiyaçları olduğunda...
öncelikle dynoda kırılan araba yoldada kırılır dyno yük tipiyse tabiki
şimdi öncelikle mekanikci ve tuner die ve dyno kullanıcısı diye 3 e ayrılalım yatak sararsa Mekanik olabilir Dyno kullanıcısı çok ısıtmış olabilir yağa bakmamış olabilir ( Dyno kullanıcısı bakmak zorunda değil)
Piston erir tunersal olabilir
kol çıkarsa tunerdan olmaz ben inanmıyorum enjektör kitlicek hydrolock yapacak vsvsvs yada önceden yanlış vites atacak yada yada yada uzar gider
egerki mekanik bir sıkıntı yoksa ve piston erimiş ise tunerdan olabilir ama onunda çok yönleri var Haaa 1 sekilde tunerden olabilir hadddinin coook üstünde devir çevirmiş ise örnek clioda 9000 devir gibi
dyno(güzel bir havalandırma ve canını Bir tune) = Yol azma dyno operatoru çok kazma arkişimiz var![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
o koyun koyun diyen adam ben oluyorum.. yuzde 10 tolyen koymaktan korkanlar var yeni arabaların yakıt sistemleri vs zaten bu miktarlar için dayanıklı.. 3 3..5 senedir surekli kullanıyorum ... yuzde 10 tolyen koyunca bi araba bozulacaksa ya halihazırda sorunu vardır .. ya da eli kulağındadır.. benim fikrim bu ama yanlış anlaşılmışım herhalde.. ayrıca basımızdan gecenleri ya da tecrübeleri paylaşmamın da kötü bir tarafı yok... (eto olsaydı muhtemelen o kadar ay bekleyen ucardı ... )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)