arkadaslar bmw m20b20 motorlu aracımda benzın ıptal edılmıstı aracın ana ve kol yatakları degıstıkten sonra arac eskı tıp m20 motor jetronık sıstem vardı ustunde ben bunu komple motronıc sısteme cevırdım benzınle calıstırdım depoda benzın varmıs ama boy sid.k gibi sapsarı olmus ve kırlı bı benzın vardı uzerıne az bı benzın ılave ettık calıstırdık arabayı ama araba rolantıde calısırken yada herhangı bı devırde calısırken sorun yok motorda sılkeleme tıtreme hıc bı sorun yok sadece gaza anıden basınca 1000 devırle 3000 devır arasında bı ses duyyurum avans sesı gıbı cekıcle metale vuruyo gıbı bır ses gelıo 3000 devırden sonra duyulmuyo devırlerı tahmını soyluyorum bıraz assagı yukarı olabılır sımdı bu araba artık avansı beyın ayarlıyo krank sensorunden okuyarak muhtemel sebepler neler olabılır benzın oktan dusmesı ılk secenek ama bu kadar olur mu aracta m52 2.8 krank var taktıgım beyın ve sensor m20b25 ten cıkma aceba krank acı farkından dolayı mı yanlıs avans verıyor yada senteyı yanlıs yapmıs olma ıhtımalım var mı bu sesı cıkarır mı