galiba yarın gidip söktürüp kendi gözümle göreceğim,yoksa buda 4. olacakteşekkürler
galiba yarın gidip söktürüp kendi gözümle göreceğim,yoksa buda 4. olacakteşekkürler
acaba yuvaları uyuyormu onada bakacağım
h 27 çıktı, başka bişeyde olacak gibi değil
evet polonun 1 ampulu patladı,
bir adet H7 led linki verebilicek ledden anlayan vatandaş varmı?
yoksa gidip osram-philips nightbreaker tadında ampulmu alayım?
Geldi benimkiler dün gece taktık, performansı beklediğimden iyi çıktı. Ben bi-xenonların yanına ekstra yanan uzun ampülüne taktım, önceden 8000K xenon takılıydı. Renk olarak biraz sarı gibi kaldı yani 5000-5500K civarı renk sanırım.
Selektör atarken hızı efsane, orjinal d1s bi-xenonlar yetisemiyor öyle söyleyeyim
Yolda giderken de denedim, farkedilirliği gayet güzel.
Yalnız önceki arkadaşların söylediğine katılıyorum, flaş etkisi çok iyi olsada aydınlatma performansı xenon kadar yok. Gerçi benim aldığımın lümen değeri 2500 onun da etkisi vardır moral bozmayayım alacak arkadaşlara.
Onun dışında kısalara merceksiz kullanılmaz, karşıdan bakınca en az xenon kadar göz alıyor. Bence uzunlar için ideal.
En büyük avantajı ısınma süresi olmaması, önceden selektör attığımda bi-xenonlar atarken uzunlara taktığım xenon ısınmıyordu ve onlara eşlik edemiyordu ancak ısındıktan sonra ortalığı aydınlatıyordu.
Video çeker eklerim yakın zamanda.
diyemedim ya la
http://www.aliexpress.com/item/Led-H...rchweb201560_8
ben bu ampülü sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum gelmedi,bende formdan bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım,verimli olacağını umuyorum...
Bu fotoğraftaki ledler için ne düşünüyorsunuz? 230liraya montajını yapıyorlar, hemde Cree led. Lumen değerini bilmiyorum ama ampul tipi vs kalitesiz gözükmüyor.
![]()
'98 Peugeot 106 XS
Edit olsa keşke...
Ledlerin linkini buldum, 2000lümen 6000k. Halojen h4'lerden her türlü daha iyi aydınlatır herhalde ne dersiniz?
'98 Peugeot 106 XS
Edit olsa keşke ver2.0
Linki koymayı unutmuşum
http://7art.jp/led-single/
'98 Peugeot 106 XS
2000 Lümen yetersiz sanki . Aynı paraya kendin daha kaliteli bi led getirtebilirsin karar senin.
Ben de sonunda duzgunce takabildim motosikletime led i çok güzel oldu özellikle kısa aydınlatması.
bunlar eski nesil girme hiç bunlara .. her cree led de alınmaz.. xht mi ne var birde xhp-50 galiba o chipsetli olanlara bakın cree lerde..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşımın aracına tuningçiden montaj dahil 120tl ye aldık.
Patlaması çok güzel. İstanbul trafiğinde gayet yeterli patlıyor fakat karanlık yolda yolu aydınlatsın diye uzunları açarsanız hiç bir işe yaramıyor. Az önce yağmurda ara sokağa girince açayim dedim öyle pekte aydınlatmıyordu. En azından orj ampul daha iyi aydınlatırdı.
En kalitelisi 6 ayda kırılıp bozulmayacak,güzel aydınlatacak olanı ne kadara geliyor ?
http://www.xenondepot.com/led-headlight-bulbs-s/240.htm Daha iyisini görmedim ben daha.
ben fabiş e almadan önce okumadığım kullanıcı yorumu kalmadı neredeyse yabancı sitelerde. Herkesin yorumu hemen hemen aynı. Flaş etkisi çok çok iyi ancak yağmurlu ve karanlık ortamlardaki mesafesi ve aydınlığı Xenonlar kadar iyi değil.
IN BOOST WE TRUST
bende çok okudum.. zaten yerli kaynaklar nerdeyse hiç yok.. yabancı kaynaklarda özellikle son bir senedir bu led ampüllerde çok hızlı gelişmeler oldu.. 2 sene önceki ampülle bu seneki ampüller arasında ışıma olsun teknoloji üstündeki chipset olsun aktif yada pasif soğutması olsun çok fark var.. özellikle talep arttıkça bu yönde firmaların argeleride baya arttı..
arkadaşlar bu led ampül peşine düşenler cree ve luxeon (lumileds) firmalarından başka kaliteli adam gibi chipet şu anda üreten firma yok.
cob yada smd yada eski nesil cree chipli ampüller ışıma yapmaz ömrü kısadır çünkü far aydınlatması için tasarlanmış ledler değil bu tip ledler.. bu tip led ampülleri alıpda memnun kalmadım iyi ışıma yapmıyor beğenmedim diyen arkadaşlar konumuzdaki ampüllerle aldıkları ampüllerin bir alakası yok.. yanlış izlenim edinmiş olurlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşlar led xenon alma arefesindeyim yalnız alacağım xenonlar h7.Aracımın ampul tipi h1 miş(uzunlara takacağım).Sizce elektrik bağlantısı olarak uyar mı?Farın içine oturup oturmaması önemli değil tadilat yapacağım bağlantı uysun yeterli.Elektrikçim uymaz diyor h1 led xenon da yuvadan içeri geçmiyor ve güvendiğim marka led xenon yok.
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)