Bende de 95 astra gsi var. sfi motor. Sikirti sesi bende de cok fazla. Motor isindiktan sonra biraz kesiliyor. Ama yine devam eden bir ses var. 5-40w ye gectim bir drgisiklik olmadi.
Bende de 95 astra gsi var. sfi motor. Sikirti sesi bende de cok fazla. Motor isindiktan sonra biraz kesiliyor. Ama yine devam eden bir ses var. 5-40w ye gectim bir drgisiklik olmadi.
Gormeden duymadan birsey demek olmaz suan tamamen varsayim yapiyoruz ama demissin ki lik lik sesi devire gorede artiyor ses motorla ilgili dusunecegim koldan yapior olsa sesin gecip gecmeyecgi dusunduruyor. Belkide gercekten normal bir sestir olamaz mi ? Motor prensibine gore ana kol saplanalarin torku dusuktur ilk marsta yaglamasi icin sonra isindikca ort pas ediyor olabilir veya motoru yapan kisi torkunu iyi veremezsede yapar ilk marslarda kol dan daha cok gelir..
Ama bunlar verilebilecek saglikli cevaplar olmaz hic bir zaman
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
abi bende ae101 kasa corolla var bahsettiğin sese benzer lıkırtılı bir çalışma oluyor motor soğukken, ustama gösterdim bu ses devirdaimden dedi tornavidayı koyup gel dinle dedi dinledim hakikaten lıkırtılı bir ses geliyor bunu denediniz mi hiç? belki sizin sorununuzda bu olabilir
Evet motorun kendi sesi de olabilir bir çok kişinin görüşü bu yönde aracın ustasıda dahil.Alışkın olmadığım bir durum olduğu için kafama takıldı daha önceki araçlarım da böyle bir durumla karşılaşmadım her motorda aynı olmaz tabi.Yağ değişiminden sonra ne olur bakalım bu arada motorum külbütör kapağı hariç açılmadı.
Bu pek öyle bir sese benzemiyor ama olurmu olur o yöntemi biliyorum denerim sağolasın![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)