Merhaba,
ben de aranıza katıldım. Bir GTi da ben aldım THP208 olarak.
Aracım mat gri. Cam tavan, alarm, JBL, Nav, vs akla gelen ne varsa koyduk.
Modifiye olayına girmeyi düşünmüyorum ama zevkle okuyacağım yazdıklarınızı.
Selamlar,
Merhaba,
ben de aranıza katıldım. Bir GTi da ben aldım THP208 olarak.
Aracım mat gri. Cam tavan, alarm, JBL, Nav, vs akla gelen ne varsa koyduk.
Modifiye olayına girmeyi düşünmüyorum ama zevkle okuyacağım yazdıklarınızı.
Selamlar,
dolu ve mümkünse az hasarlı önerebileceğiniz araç varmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
biri videomu dedi??
ilk test videosunu paylaşiyim sizinle ozaman
oylesine iki tur sıktım bide video çekiyim dedim. güzel vites atışlar ve deviri iyi kullanırsak videodakinden dahada iyi yürüyecektir. bide güncelleme sonrası bakalım ne olacak son durumumuz?
https://youtu.be/GW3khJmP4e0
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Evet hızlanaın 208 piyasası hakettiği değeri görmeye başlıyo yavaş yavaş.İzmir deki mat gri gti ı alan arkadaşa da turuncu gti sahibine de hayırlısı olsun diyorum.Turuncu ağız suyu akıtır cinsten![]()
Hahaha aynen aslında psikolojiler hazır da ne bileyim bir an evvel olsun istedik.
Teşekkürler, en kısa zamanda.
doldurduk ama 1-2 ufak yerde Peugeot ile yanlış anlamışız birbirimizi
Teşekkür ederiz.
Sağol kardeşim, ne bileyim ya geçen sefer Ar-Ge yi biz yaptık bu sefer en azından onaylananlardan yürürüm dedim
Aslında turuncu düşünüyoduk biz de sonra nazar olayı devreye girdi, çok dikkat çekiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)