Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Kardeşim güzel bir 208 thp allure alıp içine sinerek binersin arabanıda seversin ben 2. 208gti mi kullanıyorum kuzenimde 208 thp kardeşimdede ds3 var hepsinden çok memnun kaldık aldığımız için sende memnun kalacaksın eminim
Merhabalar aranıza yeni katıldım . Çok kısa bir süre önce aldım aracımı .aracımda bir kaç gözlemlediğim problemi sizlerlede paylaşmak istedim.acaba bunlar sizlerinde başına geldimi yakında arabayı 2500 km bakımı için servise götüreceğim.sorunların şunlar:
1.sabah motor soğukken devir yüksek çalıştığında sanki araba gaz kesiyormuş gibi oluyor. Motorda sarsıntı oluyor devir bandı sabit oynama felan olmuyor.ama sanki araba kasılıyormuş boğuluyor gibi.rolanti normale dönünce hiç birşey yok.
2.mesela 3 viteste gidiyorum arabayı kendi haline bırakıyorum bırakınca vıhıltı sesi geliyor rampa aşşağıya bıraktığımda daha çok geliyor.arabayı boşa atınca ses kesiliyor.
3.sabit bi şekilde boşta dururken debriyaja bastığımda tık tık tık tık tık ses geliyor ayağımı çekince ses kesiliyor.
Eğer başına gelen arkadaşlar veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorumlarınızı yazabilirseniz sevinirim.
Rolantide sersem çalışması benim çoğu thp de şahit olduğum bir durum ısınınca sıkıntı kalmıyo zaten.Diğerleriyle ilgili bir bilgim yok maalesef
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kardeşim bendede 208 gti var ayrıca grubumuz var istersen özelden numaranı at grubumuza alalım her türlü soruna daha çabuk cevap veririz ve arkadaş ortamı gibi olduğu için eğlenceli olur.Sorularına gelirsem 1. soru cevabı olarak bu Thp motor teknolojinde olan ve hiç bir şekilde sorun olmayacak birşey biliyorsun bizim motorlarımız Bmw,Mini,Citröen de de kullanılıyor ve Sabah soğukken veya uzun zaman çalışmayınca rolantiyi yüksek kavrar 1dakika sonra normal rolantisini bulur ayrıca sana tavsiyem rolanti düşmesini bekleyip ondan sonra devam edebilirsin güzelce.2. sorun aracında egzoz vs yok büyük ihtimal o katolizör den geliyor egzoz takılınca susuyor bir sorun değil yani
3.sorun benim 2. 208 gti aracımı kullanıyorum ikisindede var o sakıncası olmayan sadece öyle ses çıkaran birşey çok takılmadım 2 yıldır hiçbirşey olmadı kardeşim
Numaranı mesaj atmayı unutma alalım seni gruba sende istersen
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)