O zaman 1.5 bar peak 1.1 cont dur basınç yazılım yapınca kaç bar basmak limit olur acaba k04 ile de güzel güç çıkmış o zaman
Son bi soru 208 gti ps ile 308 gti ps arada forged piston harici bilinen ne farklar var motorda
O zaman 1.5 bar peak 1.1 cont dur basınç yazılım yapınca kaç bar basmak limit olur acaba k04 ile de güzel güç çıkmış o zaman
Son bi soru 208 gti ps ile 308 gti ps arada forged piston harici bilinen ne farklar var motorda
Motor içini sağlam yapmışlar anlaşılan turbo iyi basıyor. Bi 2 sıkmaya ateş gibi olmasındaha araba yok ortada düşündüğümüz şeylere bak normal Değiliz biz
![]()
Herkese merhaba,
Benim araçla ilgili sıkıntım var, üst düzey Peugeot Türkiye yetkilisi tanıdığı olan var mı?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Merhaba,
208 gti aracıma lastik aramaktayım. Taban ölçüsü olarak 215 ve 225 ebat kullanan aramızda varmı acaba.
Lastik marka ve ebat önerisi sizlerden bekliyorum Teşekkürler.
205 45 17 bizim yollarımız için gayet ideal bir ölçü, değiştirmeni tavsiye etmem... ben bridgestone potenza re002 kullanıyorum... temiz asfaltta ısıtınca mükemmel bir tutuşu var ama kesinlikle konfor bekleme...fabrika çıkışlı pilot exalto lardan kesinlike fersah fersah önde bir lastik...
Cevap için teşekkür ederim ayrıca eibach 3.5mm yay düşünüyorum ama nette bulamadım alabileceğim bir yer var ise yada başka marka tavsiye bekliyorum arkadaşlar.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)