Thp motora Antalya ve İstanbulda korkmadan binilir bu bildiğim en büyük gerçek..![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Instagramdaki 208gti by ps fiyatı bana garip geldi. Çift renk için +9K diyor bu araç sadece bu renk oysaki. 308gti gibi değil.
Bayilerdeki sıkıntı aslında distribütörden kaynaklanıyor. Hedefler he kısa vadeli sürüm yapmaya yönelik hedefler. Marka prestiji arka planda. Genel müdürü 2 senede 1 değişmek zorunda olan bir sistemden farklı bir şey beklemek mantıklı olmaz.
Satışçılara doğru eğitim verilmediğinden ve onlara da skor hedefi verildiğinden bu araçları tanımıyorlar.
Ben aracımı distribütörden satın almak zorunda kaldım. Distribütöre bile donanımı ayrıntılı liste ile ben verdim 4 haneli kodlarıyla birlikte (Öncel bilir). Distribütör de fiyatını verdikleri aracı az tanıyor. Bayiler iyi niyetleriyle gti değil o gt-line diye düzzelttiler beni sağolsunlar. Bir tek Arkas üretimi bitti o aracın bir tek bu kaldı Türkiyede deyip thp200ü çakmaya çalıştı.
İzmirde lansman olmuş haberimiz yok. İzmir bayilerinin haberi var mıydı acaba..
Websitesine girin lütfen. Broşürlerde 208gti a bakın. Donanım listesinde detay yok. By ps anlatılmış.
Fiyat listesine bakın.. 308gti yı dizel araçlar bölümünde fiyatlamışlar.)
Kötü lansmanlar bunlar. Bu araçlar hep az satar hep zarar ettirir ama lokomotif araçlardır. Al bunları tvde sinemada 10 sn döndür merak yarat milleti bayiye çek gti bakmaya gelene diğer dolu modelleri sat.. eskiden bu iş böyleydi..
Şimdi bakıyorsun markanın en çok satan modeli partner olmuş. Sokaktaki diğer bineklere bakıyorsun çoğu baz model. 308 biraz kırdı bunu umarım devamı gelir.
Antalya thp konusunda gerçekten enteresan. Ankarayı sollaması daha da enteresan. Ama tebrik ederim satıcısını da kullananını da.. Bizde mesela birileri öncü olmazsa kimse yanaşmaz.
2ü7RC ile 208GTi 208bg sahibi oldum. Soru varsa yanıtlayayım. RC de teknik bilgim iyidir. 208de kaputu daha 2 kez açtım biri kedi çıkarmak içindi![]()
Naman, söylediklerinde haklısın
Geçen kasım da ben de Ankara ve İstanbul bayilerine 208 gti PS yi Anlatamadım hatta gti yerine bana GT line olarak bilgi verenler de olunca lanet olsun diyip beklemekten Vazgeçtim
208 gti PS nin bildiğim kadarı ile 4 rengi olması lazım ancak TR Ye sadece Coupe france olarak geçen rengi getirmiş olabilirler
Yurtdışı renk fiyatı sanırım + €2500 gibiydi
arabada kilit ve brembo olduğu doğru fakat daha canlı canlı görme fırsatım olmadı.aracımız hala POPAŞ ta bekliyor.
fiyat konusundada henüz ağustos ayı fiyat bilgisi tarafımıza deklere edilmediği için birşey diyemeyeceğim.
belli olur olmaz buradan yazarım.
araç bize ulaştığındada detaylı olarak fotoğraflayıp buradan paylaşırım.
208 GTI by Peugeot Sport için Almanyada 7 renk seçeneği mevcut:
Kırmızı (std gtidaki kırmızı), siyah, turuncu, sedefli beyaz, mat beyaz, mat gri, siyah-kırmızı çift renk
Cam tavan opsiyonu bulunmuyor
TR de tek renk diye biliyordum. Sanırım diğer renkler de gelecek şu durumda. Çok lsd merakım yok ama bremboları merak ediyorum. Bir de hzı limiti tabi
Cam tavanı tavsiye etmiyorum. 100den sonra çok ciddi rüzgar sesi yapıyor. Zaten aslında peugeot da çok önermiyor teknik eğitimlerde filan. Ağırlık merkezi aerodinami yoltutuş gibi noktalarda handikap yaratıyormuş.
arkadaşlar gti by ps un fiyatı belli oldu.88.400 TL +9000 çift renk.
bence kocaman bir saçmalık
Hocam aslında (vergileri hesaba katmazsak) ibiza cupra 1.8 'in 87000 TL'lik fiyatıyla karşılaştırınca mantıklı. Çünkü 208 gti, ibiza'dan biraz daha pahalı yurtdışında.
Ama işin içine vergileri sokunca işler değişiyor. 1.6 motordan gelen vergi avantajını kendilerine alıp, kullanıcıya yansıtmamaları büyük bir ayıp.
Yani sadece cebimizden çıkan paraya bakıp, pejo'nun attığı kazığa bakmazsak fiyat normal![]()
"life is too short to drive boring cars"
En kral kaplama 3000 tl müşteri fiyatını geçmez bu araçta. Hemde sıkıldığında orj döner daha avantaj.
Yalnız bu 208 gti ın şu ana kadar üretilenlerden nekadar farkı varki fiyat bi anda fırladı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)