Aracında SMEG+iv2 ekran olan var mı?
Bu arada Şubat 2017 üretimlerinden itibaren ekran komple değişmiş. Magnetti Marelli'yi bırakmış Peugeot. 3008'deki ekranlara geçmiş. Apple CarPlay filan vardı ama Android Auto gelmiş, haritalar TomTom olmuş filan..
@Naman
Bir arkadaşım aldı 2017 208 1.2, onun araçtaki ekran bizimle aynı ama dediğinizi bir forumda okumuştum
Sizlerden jant tavsiyesi isteyeceğim 17" olarak.
@onurgoyunc
stoktakilerden almış olabilir. GPS forumlarındaki screenshot'lara göre baya farklı menu görselleri filan da.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Vogtland kesinlikle ne sürtme yapıyor nede kötü duruyor.35 mm vogtland ilacı 208 in
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Motul 8100 x-clean+
Yağ değişimi için bu yağ ile devam edebilir miyim farklı bir tercih var mı ?
#eksikpazar
Merhaba,spacer olarak hr stgx vs markalarda kullanabilirsin custom da yaptırabilirsin,istersen ben sana yardımcı olabilirim.
Selam,
Geç cevap oldu ama baya veri okuyor.
2 kontak arası katedilen km ortalama sarfiyat, ortalama hız, kaç TL lik yaktığı gibi bilgiler. Navigasyon varsa kalkış varış filan da gösteriyor.
Arkadaslar selamlar araniza 208 gti by ps ile katildim arac 2016 6 bin km de pist amacli aldik specleride ona gore yapicam su an kafamda downpipe+yazilim+dv+intercooler var sonra ise 17 janta dusup cup2 yada trofeo ile piste cikmak var cogu parcalari buldum intercooler harici forge fiyatlari cok yuksek ne yapicam dusunuyorum kara kara orjinal cooler cok kucuk pistte kesin kisicak araba kendini standart cooler ile cikarsam en iyi ne oneririsiniz acaba
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)