Bugun 1.4 1999 model hatchback aldım.. Ama bir sorunum var, araç devrini tamamladığında, tam kesiciye girecekken boğuluyor gibi oluyor.. ve devir düşüyor sebebi ne olabilri başına gelen varmıdır? Araç benzinli lpg yok
Bugun 1.4 1999 model hatchback aldım.. Ama bir sorunum var, araç devrini tamamladığında, tam kesiciye girecekken boğuluyor gibi oluyor.. ve devir düşüyor sebebi ne olabilri başına gelen varmıdır? Araç benzinli lpg yok
Çekişi nasıl aracın peki ?
Sente kontrol edilmeli , Buji kablolarına bir baktır elektrik var mı yok mu ? Bu şikayetten gelen bir araca motor yapıldığını biliyorum araç hiç gitmiyordu ama çekiş çok düşüktü
Boşda kesiciye giriyor mu peki ?
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Bence sorunun sensörlerden birinden kaynaklanıyor, yani elektriksel, iki gün önce aynı sorun başıma gelmişti, vtec selenoidin tırnagı çıktığı icin arac kesiciye girmiyordu, boğuluyordu, tabii sizde selenoid yok ama farkli bir sebepten oturu olabilir kontrol ettirin..
34TF3376 D16Y4 RED iES
34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
34YN4748 K4M HB RED Clio
34FFU95 D16Y4 RED iES
34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe
Aracın çekişinde sanki düşüklük var gibi önceki 1.4'üm lpgli olmasına ragmen daha iyi gidiyordu bundan.. Boşda denemedim pek adetim değildir boşta kesiciye sokmak bugun sanayiye bi ugrayıp kontrol ettireceğim teşekkürler... Başka bi bilgisi olan varmı ?
Egzoz sistemi olarak ne var üzerinde ?
Eğer egzoz çok sıkıyorsa üst devirde boğulma yapar. Aynı şey başıma gelmişti, Sİ aracımı yeni aldığımda üstünden çıkan egzoz reno 9 egzozuydu) Arabayı alır almaz çıkan egzozu ait olduğu yere, çöpe attım
)
benzin dipteyse de yapabilir bu sorunu.. Onun dışında makyajlı kasalarda daha çok sensör var onlar bozuk olabilir..
Asıl sancı uyandığında..
Aracdan4.2.1 headers 48 düz boru sondada s2000 son susturucu var..
Arkadaslar araca yakın zamanda eski sahibi subabları degistirmis sizce sente atlak olabilirmi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)