User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: W210 Kasa kodlu aracımda kontak problemi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

W210 Kasa kodlu aracımda kontak problemi.

2000 Model W210 kasa aracım orjinali ve yedek anahtarı arabayı çalıştırmıyor.Anahtar boşa dönüyor.Bazen 2. sefer de alıyor bazen 50. seferde.Sorun mekanik değil çünkü çalıştığı zaman gayet sağlıklı.Anahtarın pilleri yeni değişti zaten kapı açmasında falan da her hangi bir sıkıntı yok.Bilen bilir bunların anahtarları biraz farklı acaba diyorum anahtarın girdiği yuvada kontakta mı bir problem var.Daha önce böyle birşey yaşayan yahut duyan çözümünü benimle paylaşırsa çok sevirinirim.Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.Şimdiden teşekkürler.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio da basımıza geldi bi kere

immo kilit tuşuna basılı tuttuğunda araç calısıyordu diğer türlü çözülmüyordu

sonuc anahtarcıya gıdıldı 50 tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio da basımıza geldi bi kere

immo kilit tuşuna basılı tuttuğunda araç calısıyordu diğer türlü çözülmüyordu

sonuc anahtarcıya gıdıldı 50 tl
    Malasef bizde sorun o kadar basit çıkmadı.Ezs beyni diye bir şeyden bahsediyorlar tüm testler oraya çıkıyor buda sıkıntılı bir ürün.Anlatıyorum çünkü,ilerde sorun yaşayan olursa bundan istifade etsin.Yedek anahtarlar denendi sonuç aynı,bu beyni de tamir edenler var hatta sembolik garanti falan veriyorlar.Ama çoğu usta tamir hususunda uyardı.Bende kalktım gittim yetkili servise parçanın Almanyadan geleceğini,aracın 1-2 orada kalıp kodlanması gerektiğini ve fiyatının 1500 tl olduğunu söylediler işçilikle beraber 1900 dediler en son fiyat.Bir tanıdığım vasıtasıyla gittiğim için fiyatta gereken güzellik yapıldı dendi doğru yalan bilmiyorum.Sonuç olarak anahtarın pili bitmiştir diye çıktığım yolda geldiğim nokta bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)