4 yıldan fazla süredir 2.0 tfsi leon kullandım ortalama 9un üstünü görmedi ki pek normal kullanmadım
Bence en doğru karar arabayı satmak
turbo fsı'ya can kurban, bır turbo hem performans arttırıp hemde yakıt duşurur mu yaa..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
bide arabanın şase gözüken fotografını alabilir miyim ruhsat şase farklı olabilir :=) şaka bi yana yetkili servise problemi anlat o kadar yakması imkansız ya
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kısa mesafede rahat 13-15 görüyor araç ortalama yakıtı. arkadaşımda var çokta kullandım ama gaza biraz abanınca ibrede ters orantıda aşagı dogru oynuyor.
kısacası sizde çok bir problem yok araç komple başlı başına yanlış![]()
1881 - 193∞
Allah kurtarsın
Acil olarak satın
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Tek yorum;
Sakin kullanımda bu değerler anormal, lambda sensörünü ve akışmetreyi sıfırlamanızı öneririm. İlk etapta bunlardan kaynaklı bir sorun olacağını düşünüyorum.
MSN => raymanbu@hotmail.com
yakıtı arttıran etkileyen bir çok neden var
hepsini tek tek amele gibi değiştirip deneme yanılma yapmadan
kafası çalışan ve birazda elektronikten anlayan bir ustaya başvurmanız lazım
bakın yetkili servis falan demiyorum
aracı tamir eden servis binası değil, insan dır.
eğer orada varsa düzgün bir usta yetkili servisede gidebilirsiniz.
elektronikten anlamak:
ölçü aleti, test cihazı ve bilgisayar kullanabilen, az biraz ingilizce bilen
hava-yakıt karışımı ne demek? ,avans ne demek?
wideband afr gibi şeyleri uzaydan düşmüş meteor zannetmeyen demektir.
Alırken bu bılıncle alınan bır arac.FSI Sadece vw grubunda var Audı ve vw sanırım.. ucuz etın yahnisi misali ...
Some Body Stop Me !
Kış ayıyla alakası olduğunu sanmıyorum.1.6 8v ler bile bu kadar yakmıyor.var bi sıkıntı belli ki . kolay gelsin size
Isı sensörü bozuk olabilir..araç kendini soğuk zannedip benzini fazla verir.
Crm performance
Aracın termostatı sağlammı acaba? Hararet nerelere çıkıyor? Kalorifer ısıtıyor mu?
Nadide şeyler değerlidir.
Yan sanayi bobinden, nox sensöründen ve egr den de yapabilir.
Bende de var fsi, lpg istemediğim için özellikle fsi aldım. Şehir içi 8 litre civarı kış ortalamam. Ortalama hızımın ve ortalama yakıtımın fotosunu çekip atabilirim.
Öyle kaldır at, Allah kurtarsın tarzı bir araç değil ki ilk fsi mızı 2004 yılında sıfır alıp 200bin küsür kilometrelerde sattık. İnşallah sizin sorununuz da çözülür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)