İzmit te bulamadık, yakın olan yerlerden tavsiye istiyoruz.Gebze, Adapazarı,Kartal,Pendik civarları ortadan sona podsuz 60mm. lik düz boru çekebilecek egzozcu arıyoruz.
İzmit te bulamadık, yakın olan yerlerden tavsiye istiyoruz.Gebze, Adapazarı,Kartal,Pendik civarları ortadan sona podsuz 60mm. lik düz boru çekebilecek egzozcu arıyoruz.
ben yazın draglara geldiğimde görmüştüm promosyon falan yapmışlardı dağıtıyorlardı birşeyler o civarlardaydı sanırım adı eksoz garajıydı boru falan yapıyomu şimdi hatırlayamadım ama standında header,boru,kumandalı eksozlar falan vardı,bir araştırmanızı öneririm![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
teşekkür ederim, irtibata geçtim. imalathaneleri Hatay' daymış, showroomları burada .daha çok varex tarzı işler yapıyorlar, bir şansımızı deneyeceğiz bakalım.
Gerekli yerde dirsek kullanılabilir tabii ama temiz işcilik arıyoruz, aracın ortaya kadar dp ve egzoz kısmı Barbaros Bayrak yapmış gayet güzel, o işciliği yapacak yer etrafımızda bulamadık.
Araç nedir?
honda grubu ise bende hazır var.
al tak şeklinde, flanşlı
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Punto t- jet araç.
Gölcük te Özbay egsoz var , işçiliği çok iyidir , fiyatı da uygundur. Eski arabalarımın hemen hemen hepsini o yaptı. İlgilenirsen numarasını atarım görüşürsün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)