User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Basınç saati yardım

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.0 barın üstünde ses yapar bu saatler malesef ikiside aynı sonuç verecek hks greddy yada defi yada auto meter almanı tavsiye ederim

Cihan
    Misafir
    Ben 1.6 1.7 görebildiğim için, sesten pek kurtulamayacam sanırım. Çok güzel fikirler çıktı hangisini uygulayacağıma karar vermek zor. En kolayı ve en basitinden başlamak gerek sanırım. Filtre olayı öyle görünüyor. Tabi ağızları uçları benim hortuma göre uyacak mı? Veya filtre almam şart mı? Kendim bir parça uyduramaz mıyım aceba.

Cihan
    Misafir
    Benzin filtresi arayışındayım. Basınç saatine gelen hortumun kalınlığı ile eşdeğer bir tane bulabilecek miyim bakalım. Nette de bir sürü var ama giriş çıkış kalınlığı önemli

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafama takılan bir iki olay var. Bahsedilen bu benzin filtresi neyin benzin filtresi? Resimdeki fazla ufak gibi? Ayrıca 1.5 lira fiyat çekilmiş. Bauhaus burada yok ama bu nasıl bir filtredir sıfır olarak 1.5 liraya satılıyor? Benim nasıl bir şey almam veya sormam gerekiyor tam olarak. Çöp bir benzin filtresini bulup içini sökmem de yeterli olacak mı? Bana sadece dışı mı lazım.

Kendim yapabilir miyim diye düşündüm böyle bir şey ama zor olacağına kanaat getirdim en son.
    Eski araclar icin atiyorum deki golf 2 icin benzin filtresi yada mazot filtresi lazim.Hayatinda ilk defa bu filtreden gormen beni sasirtti ne yalan soyliyim

Kolay gelsin.Umarim sorununu sozersin.
    - K -

________
    Dr.Ecu

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O benzin filtresi renault 9 'un sanırım öyle hatırlıyorum
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Cihan
    Misafir
    Hayatımda ilk defa görmüyorum sadece bu olayda işe yaramasına çok şaşırdım. Gezmeye tozmaya üşendim gg den renault 9 için olanı aldım bakalım.

Cihan
    Misafir
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz 1.9 tdi da sorunu hortumun arasına basit eski tip benzin filtresi kutusu girerek çözdük hava orda rahatladı ve titreme gitti araya basit bi benzin filtresi kutusu girebilirsin resimdekinin içi boş olanlarından yani ayrıca basıncımız da değişmedi öneriririm yani bi noktada havayı rahatlatırsan sorunu çözebilirsin
    Dostum yardımın ve resimli anlatımın için tekrar teşekkür ediyorum. Yazmaya şimdi fırsatım oldu. Dediğin metodu yaptım ve gerçekten işe yaradı. Ses felan kalmadı. Şikayetçi tüm arkadaşlara ısrarla öneririm. Tekrar teşekkürler.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece boost saati almanızı öneririm bu saatler boost vacuum olan gaz kelebeğine sahip arabalar için tasarlanmış scala ortada duruyo ve vacuum olmadığı için sağlıksız çalışıyo bu şekilde bi saat alırsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum (kendi fikrim denemedim test etmedim)

Cihan
    Misafir
    Dostum dediğin mantıklı fakat o zaman da seçim alanın dar. Mesela ben 3 ünü motor meter kullanıyorum çünkü en beğendiğim ve bence en kaliteli saatlerden biridir. Malesef motor meter da böyle bir şansım yok, hatta onun bile aynı tarz saat tipleri var. Yani motor meter in bile kendi altında modelleri var. 3 ü aynı model istersem hiç şansım yok. Farklı model motor meter olsun desem bile takım bozulacağının yanında yine de sadece boost yok. Varsa da ben bilmiyorum.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum yardımın ve resimli anlatımın için tekrar teşekkür ediyorum. Yazmaya şimdi fırsatım oldu. Dediğin metodu yaptım ve gerçekten işe yaradı. Ses felan kalmadı. Şikayetçi tüm arkadaşlara ısrarla öneririm. Tekrar teşekkürler.
    reccalar sevindim işe yaradığına
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)