User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Atmosferik araç, egzoz sistemi hk?

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cannn22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi güzel insan, malımda mülküm de gözün mü var onu anlayamadım öncelikle. Bu kadar yakın takip ediyor üstüne birde nelere sahip olduğumu aklında tutman garip. İnsan şüpheye düşüyor hani acaba gözü mü var diye. Allah sana daha çok versin inşallah canını sıkma. Ben her zaman etrafımdaki insanların benim sahip olduklarımın kat kat fazlasına sahip olmasını dilerim Allah'tan. Olsunlar ki, benim olanda gözleri olmasın.

Şimdi aracım 2003 facelift 3.30ci

600rr'ımı yeni sattım 1 hafta kadar oluyor istersen özelden satış noter evraklarını seninle paylaşırım.

İsmimin cannn22 olmasının sebebi Edirne'li olmam. Cann2242 adlı kişi her kimse tanımam etmem.

E36 m3 aracım Almanya'da dayımda. Ortak aldığımız bir araç. Şimdi benim bu araçlara sahip olmam neden bu kadar zoruna gidiyor? Ya da bu kadar araca sahip olamaz mıyım? Olamazsam neden olamam? Seni neden bu kadar ilgilendiriyor?

Kimseyi trollicek yaşta değilim. Hem öyle bile olsa bu kadar insanı ne diye trolliyim? Elime ne geçer? Saçma saçma konuşmalardan troll muhabbetlerinden gına geldi. Yeter artık!
    Kimsenin gözü yok,niye gözü olsun.Ayrıca birşey görmedik ki gözümüz olsun.Her konuna yardımcı olmak amaçlı yazıyoruz/m zaten,bir artniyet sezme bence.

Umarız dilediğin gibi olur herşey.

Sağlıcakla (:

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şayet aracınız M3 ise olabilecek en iyi headers'a sahiptir zaten. Son susturucu olarak AKRAPOVIC veya REMUS alır koyarsınız, canavar olur. Bütçe kısıtlı değilse özellikle AKRAPOVIC tavsiye ederim.
    e36 m3 için akrapovic varmı meraktan soruyorum.

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende e36 m3 286hp lik aracım için egzoz sistemi düşünüyorumda takipteyim bende.

cannn22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakın ol öncelikle. Dediğim gibi tüm itham ve söylemlerim o olduğunu düşünerek ortaya çıkan şeyler. Belki senin için anlamsız ama o bahsettiğini yapan ondan keyif alan insanlar olduğunu gördüğüm için anlamak istedim.

Kaldı ki kimsenin malında gözüm yok olmaz da buradan bu anlamı çıkarmış olman en azından düşünce kabiliyetin konusunda fazlasıyla fikir verdi zaten. Daha fazla kelamım olmaz bu saatten sonra bu yüzden kaldı ki konu kirlenmesin yazmadım say sen. Haydi selametle.

Allah razı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimsenin gözü yok,niye gözü olsun.Ayrıca birşey görmedik ki gözümüz olsun.Her konuna yardımcı olmak amaçlı yazıyoruz/m zaten,bir artniyet sezme bence.

Umarız dilediğin gibi olur herşey.

Sağlıcakla (:

Abi öyledir mutlaka ama gerçekten gına geldi artık. Sabrım taştı yani. Araç hakkında fikir danışıyorum evet, bir diğer gün motosiklet almak için konu açıyorum bu sefer troll oluyorum. Ne alaka yani? Bir insanın bir aracı olamaz mı? Hadi oldu, aracın her hangi bir şeyi için fikir danışamaz mı? Aracın egzoz sistemiyle alakalı konu açan bir insan motosiklet ile ilgili fikir danışamaz ya da motosiklet alamaz mı?

Abi gerçekten şu troll muhabbeti o kadar çok fazla oldu ki, canı sıkılıyor insanın. Gerçekten keyfi kaçıyor yani. Kimseye karşı kırıcı olmak, kalp kırmak istemem yoksa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakın ol öncelikle. Dediğim gibi tüm itham ve söylemlerim o olduğunu düşünerek ortaya çıkan şeyler. Belki senin için anlamsız ama o bahsettiğini yapan ondan keyif alan insanlar olduğunu gördüğüm için anlamak istedim.

Kaldı ki kimsenin malında gözüm yok olmaz da buradan bu anlamı çıkarmış olman en azından düşünce kabiliyetin konusunda fazlasıyla fikir verdi zaten. Daha fazla kelamım olmaz bu saatten sonra bu yüzden kaldı ki konu kirlenmesin yazmadım say sen. Haydi selametle.
    Özür dilerim biraz sert bir çıkış yaptım ama gerçekten bu troll olayları canımı sıkmaya başladı. Gerçekten sabrım taştı artık. Amacım kalbinizi kırmak değildi aslında ama bu troll muhabbeti sebebine sabrım taşınca bir an yanlış bir çıkışta bulundum kusura bakmayın.

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cannn22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özür dilerim biraz sert bir çıkış yaptım ama gerçekten bu troll olayları canımı sıkmaya başladı. Gerçekten sabrım taştı artık. Amacım kalbinizi kırmak değildi aslında ama bu troll muhabbeti sebebine sabrım taşınca bir an yanlış bir çıkışta bulundum kusura bakmayın.
    Forumda özür dileyebilen insanlar görmek ne kadar mutluluk verici. Özür en büyük erdemlerdendir. Diğer arkadaşımız da gerekeni yapacaktır. Hadi öpüşün barışın
    M50b30 - Bumblebee...

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı milksop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 m3 için akrapovic varmı meraktan soruyorum.
    Var var. ***** biraz tuzlu olduğu için TR'de pek göremiyoruz
    M50b30 - Bumblebee...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler