sente kaymış olabilir, pulları somunları sıfır mı taktınız?
Printable View
Biraz uyuz bir sentesi var THP motorun. Senteyi tekrar kontrol edin.
ozaman ilk çalıştığında da rolenti bozuk olmazmıydı
Çok geçmiş olsun, inş kazasız belasız binersiniz tekrar.
Arızayı buldum arkadaşlar çalışması gaz yemesi düzeldi 3. göz subap iticisi yerinden çıkmış çok şükür hiç bir yere değmeden arada kalmış subap kapağını açınca fark ettim şuan normale döndü fakat rölantide sallama var birde onu çözersek inş sıkıntısızca bineceğim herkese ilgisi için çok tşk ederim :)
Hadi geçmiş olsun, inşallah arıza yaşamazsın bir daha. Parça maaliyetlerini paylaşır mısın sakıncası yoksa?
Yag pomasi
Zincir seti
Eksantrik dişlileri
Ana yatak
Kol yatak
Kenar yatakları
Motor bloğu
Emme egsoz subaplari
Subap lastikleri
Enjektörler
Takim conta
Bobinler
Bujiler
Elektrovanalar
Su radyatoru
Devirdaim
V kayış
Aklıma gelenler bunlar bir kac parça daha var.Yazilim yapılacak sirada o var.
Tekrar geçmiş olsun
Turbo ve yazılımı ne düşünüyorsun
Aracı çalıştırdım çekişi çok güzel fakat üst devirlerde tekleme ve rölantide tekleme sorunu var videolarını çektim yağ kapaği açıkken aşırı sallıyor kapalıyken de sallıyor. 4000 dv sonrası patırtı var ve gaz sabit vites fark etmiyor gaz alıp veriyor.Sebebi ne olabilir??
207Rc rolantide tekleme sorunu - YouTube
207Rc rolantide tekleme - YouTube
Yüksek basınç pompasını değiştirmiştiniz diye hatırlıyorum ama yine de rölantideki ve tekleme yaptığı anlardaki basıncına bir baksanız? Bana ondan olabilir gibi geliyor. Ya da yine senteye gelecek konu.
Blok ne kadar ki? Bir de anlamadım aldığınız pompayı hiç takmadınız, eskisi mi takılı yoksa yeni pompa mı takılı? Bence yeni pompa dahi olsa şu benzin basıncına bir bakın. Rölantide 49-50 bar olacak diye hatırlıyorum.
Nasıl oldu, geçti mi sıkıntı?