Akünün şarjını ölçün 1 haftada kaçak v.s yoksa akü boşalmaz garantisi vardır aldığınız yere götürün .
Akünün şarjını ölçün 1 haftada kaçak v.s yoksa akü boşalmaz garantisi vardır aldığınız yere götürün .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bagajı açıyorsa bagajdan girin.F7r da en korktuğum şeydi. İri bir yapıya sahiptim. 1-2 sefer başkalarını oradan sokmuştum.
![]()
ÜSTADIM
(beyler arabamın yaklaşık 1 aydır yatıyor 1-2 defa çalıştırdım kapadım felan bugün düğmeye bastım araba hiç bi tepki vermedi belliki akü bitmiş anahtar da işlem görmüyo ben şimdi nasıl açabilirim bu kapıyı bi yardımcı olun allah rızası için aracım volvo s40 2006 model)
bak kırmızıyla işaretledim arkadaşın ilk yazdığı mesaja göre yazdım BURDA ANAHTARIM YOK DİE BİR CÜMLE GEÇMİYOR.orda yazılsa anahtarım yok die bizde yazmadık kusura bakmada yazılan bişey bildiğim bişeyse bütün herkesin yazdığı mesajları okuyup cevap yazmak gereksiz. sorulan şeyde yazılması gereken bir bilgiydi anahtarının olmadığı biri sorduktan sonra sölemiş anahtarım yok die ben en azından bir çözüm sundum sizin gbi boşa beleşe laf olsun die muhalefet olmadım.onun işine yaramazsa en azından başkasının işine yarar bu bilgi ÜSTADIM...
Konu bigturbo tarafından (23-01-2017 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
@bigturbo "y" tuşu basmıyor sanırum klavyede
Hayır olsun inşallah. Pazar akşamı benim akü de boştu. Sağolsun komşular takviye yaptı. Haftada bir binince böyle oluyor. Bu arada ben de oyumu cam kenarından tel sarkıtmak suretiyle açmaktan yana kullanıyorum. Geçmiş olsun..
M50b30 - Bumblebee...
Kasko varsa yardımcı olmak zorunda!
çilingirci 250 tl ye açarım diyor başka ucuza kapatabileceğimiz formül yokmu beyler ya 250 tl vereceğimi kelebek camını kırarım 100 tl o da tamponu söksek kaput mandalını açabilirmiyiz bilgisi olan varsa yazsın çok sıkıntılı bi durumdayım
Plaka lambası vs her hangi bir ampule ulaşıp sök aküden artıyı verip eksiyide bi yerden şase verirsen açarsın kapıyı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)