Sarı olan kontak kırmızı olan direk artı yanlız soketin dibinden alma birkaç santim geriden al sokete yazık etme
Sabahtan beri uğraşıyorum biraz da benim salaklığımdan hiçbir sonuç elde edemeden bıraktım uğraşmayı.
Şu resimlerdeki quadlock sokette boş olan yere çinli elemanın yolladığı kamera soketini yerleştirdim. Bir türlü görüntü alamadım baya uğraştım. Harici güç kaynağına bağladım geri vitese bağladım ama nafile. Sonra teybin üzerini incelerken normalde o sokettte dollu olan yerdekini çıkardım ve çinlinin yolladığı kamera soketini taktım. O şekilde bir iki kere görüntü alabildim sonra dan siyah ekran kalıyor. Görüntü ard arda deneyince gelmiyor.
Ama şimdi çıkardığım sokete 3 kablo giriyor. Bunlar ne işe yarıyor bilmiyorum. Deneme amaçlı çıkarığ kameranınkini taktıp teypte bir fonksiyon bozukluğu yoktu. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Bu soketi takmamam bir şeye etki eder mi?
Üstteki çıkardığım alttaki kameranınki. Üsttekinde 3 adet kablo var sarı yeşil ve kahverengi. Ama bunu çıkarmak zorundayım ya da o kabloları bu sokete aktarmak zorundayım.
![]()
park çizgileri nasıl yok oluyor galiba bir kabloyu bağlamassan o çizgiler çıkmıyormuş..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bi soruda ben sorayım müsade varsa.
300C de geri görüş kamerası var ama görüntü bi geliy bi gidiyo.Bazen çok koyu siyah beyaz oluyor.Şimdi bu kameralar universal mi?Bende gece görüş yok.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şöyle bişey alsam , bendekini kesip direk aynı girişlere bunu taksam oluyor mu?Ana üniteden ana üniteye fark oluyor mu , kamera seçiyorlar mı?
Şu röleleri sistem işe yarar mı o 8 saniye daha gösterme için?
Подключение камеры заднего вида. Самый правильный способ. — бортжурнал Volkswagen Jetta Frau Jetta в белом | DRIVE2
![]()
Röleli kondansatörlü devreyi yaptım araca bağlamadan deneyeyim dedim. Değil 8 saniye 8 salise bile tutmuyor. Çok çok az bir gecikme yaptırdı o kadar. Ben de bağlamadım araca. Direk bağlantı yaptım. Geri vitesten çıkmadan X ya basıyorum arıza vermiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)