avrupadaysa alınır , türkiye de 400bin km de arabanın yanından geçilmez.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
yuh araba polonyadaymısben T.C sandım yahu
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
O DSG bozulacağı kadar bozulmuştur zaten o km'ye kadar![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Yetkili servis bakimli ise ve denildiği gibi piyasanin 3-4 kat altinda bir fiyati varsa alinir neden alinmasin. Bu islerde şartları iyi degerlendirmek lazim. Arkadaşin yeni çocuğu olmuş maddi durumu belli vs. Benimde bebeğim var anliyorum durumu ancak hem piyasanin 3-4 kat altina araç alip hemde sorun yasamamayi zaman harcamamayı dusunmek bence anlamsiz. Benim aracimda elden düşme. 2 el arac aliyosak masrafıda goze almak lazim emek harcamayida. oyle olsa kimse gidipte sifir arac almaz kaldiki yeni araclarda bile sorun cikiyor zaman zaman. Adam zaten aracin durumunu bilerek 3-4 kat ucuza veriyor. Alırsın sorun cikartmazsa ne ala, cikartirsada bekliyorduk zaten dersin. Hem önden hem cam kenari olmuyor malesef. ya paradan yada zamandan feragat etmek gerekiyor. Benimde bebek ufak is güç bebek şu bu derken vaktim hic olmuyor. Arabada bir sorun çıktı mı sövüyorum. Ama yapacak bisey yok paramiz buna yetiyor. Arıza masraf çıktı mı bayılacak gibi oluyorum ama yeni araç fiyatlarina ve vergilerine bakınca ayılıyorum![]()
Konu E46 tarafından (13-01-2019 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Polonyadan araba alınacak ise, fabia'dan başkasıjı düşünmezdim. Zaten oyoöatik araba samannlıkta iğne gibi zor bulunuyor.
Fabia'ya baktik ama arkadasin pek ici isinmadi. Simdi Golf Variantlara bakiyoruz.
Używane Volkswagen Golf - 18 300 PLN, 130 000 km, 2007 - otomoto.pl
TSI'in benzini zorlar mi diye dusunuyorum simdi.
Olx'le otomoto beraber zaten. Aramalarda ayni arabalar cikiyor. Varsovaya kadar gitmeye gerek yok. Cok elim bos dondum 5-6 saatlik yol gidip o yuzden bu taraflardaki galerilere bakiyoruz.
Yukaridaki araba daha trafige kayitli degil Almanya'dan gelmis. Bu taraflardaki galericiler genelde Fransa ve Italyadan araba getiriyorlar. 2 arkadasima e12 corolla aldik Italyadan gelme. Ozellikle Italyada kis olmadigi icin arabalar paslanmiyor ama az paraya cok araba almaya calistigimizdan arayis uzun suruyor. Yoksa ustune 2 bin daha verilip highline modeli de alinabiliyor.
Hasar da cikmadi ama. Bakalim yarin gorecegiz arabayi.
Golf 5 1.9 tdi eğer 2007 2008 modelse DSG dir 2004-2006 arası modeller bildiğimiz triptonik şanzımanlar. 1.9 tdi sağlamlığı ile zaten kendini kanıtlamış bir motor. kaporta olarak diyeceğim birşey yok ancak bakımları düzenli yapılmışsa DSG yağı 60 bin de bir değiştirilmişse (???) söylenilen fiyata gözüm kapalı gider alırdım. aynı motorun 300 bin km'lisi alınıp yüklenip 600 bin kmde hala saat gibi çalışan golf 5 1.9 tdi ve turbo hariç motoruna anahtar değmemiş 500 bin km 1.9 tdi seat toledo gördü bu gözler.
Konuyu guncelleyeyim.
Golfe gidip baktik. Bagaj disinda cizgileri oturmayan panel yoktu. Arka camurluklarda az miktar macun vardi. On kapilar da tam istedigim gibi oturmuyordu yerine.
Ama araba asil golu kontagi cevirince atti.
Have soguk oldugundan mi uzun sure yattigindan mi bilmiyorum ama calistirir calistirmaz egzozdan mavi bulut cikti.
Onun ustune de check engine isigi yakti.
En son baska bi arkadasimi arabasini satmaya ikna ettik, onun arabayi araba arayan arkadasa aliyoruz.
157 binde kazasiz 1.4 dizel e12 corolla aldik yani.
Yorumlar icin tekrardan tesekkurler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)