Merhabalar sorunu cözdüm nasıl cozdugumu paylasmak istedim.Öncelikle herhangi bir ustaya gitmedim.
Hararet göstergesi çalışmadığı icin emme manifoldunu söktüm ve yeni sensörü taktım ancak yinede çalışmadı multimetreyi alip basladim incelemeye nasil olduysa vanos selenoid soketini hararete, harareti ise vanosa takmışlar. Sadece bununlada kalmayıp nerdeyse bütün soketleri yanlis yerlere takmıslar hatta zorlayip bikacinin tirnagıni kırmıslar. Soketlerin dogru yerlerini bulup taktim ve sorunum cözüldü.
Yardimci olan herkese tesekkur ederim.
Böyle can sıkıcı bir olay bu kadar basit bir şeyden ortaya çıkınca gelde sinirlenme..Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler, Duzeldiğinde resmen gözlerim yaşardı sevinçten ancak sonrasında ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok silindir kapaği catlamıs ve sunfixle yapıstırmıslar tamir olmadi ve yeni kapak aldım mecburen bir Ankaralı olarak ankaradan bmw alınmaz lafıni destekliyorum artık.
Vallahi abi elimi dokundugum heryere modifiye adi altinda sacma sapan islemler yapilip kurcalanmis kendime araba degil dert aldim ama adam edicem .
Gönül ister ki oyle olsun, ancak dışı cok temiz duran ici bitmis cok fazla e36 var ben aldığım günden beri uğraşıyorum. Parça v.s bulunuyor onlar sorun degil, sorun arabaların gecmisi akilli vidalar bantlar ekler v.s elini attigin her yer oynanmis oluyor.
kardeşim sana tavsiyem hayellerin yıkılmasın yinede 316 318ler genelde daha temiz olabiliyor onlara yönelebilirsin,genelde bmwlerin sunroofsuzları alınmaz elde kalır diye bir olay var,sunroofsuz ve otomatik araçlar genelde yıpranmamış orijinal şekilde kalmış olabiliyor bende çok aradım,sunroofsuz ve otomatik 46 sahibi oldum,ve sana ayrıca bir tavsiye daha vereyim bulunduğun ilde sadece bmw'ye bakan bir usta bul,her markaya yönelen ustalara götürme alacağın arabayı,ekspere felande sokma,bmwnin cihazları olabiliyor böyle adamlarda tek tek sensör değerlerine baksın gerekirse kompresyonunu ölçtür öyle al,gönlünce olur inşallah @gorkemcaglayan
Linea 1.6Mjet
E36 yerine 3.0 stroker yapılmış e34 tavsiye ederim. Bu arada motoru kendim yaptırırım gibi düşünceniz varsa, 2 ay içerisinde motor ,şanzuman ,kilit difo, harici beyin, 340 cc enjektör totalde 60 bin lira para harcadım. Halen eksikleri bitmiyorHazır kurulu araç almak bence daha mantıklı
Coğrafya kaderdir
Ben @Zorbey ile de iletişime geçmiştim, 105k civarına düzgün bir sedan E36 bulamadım, gerçekten düzgün araç zor denk geliyor, beklemeye vaktim olmadığından 1.4 tsı golf 5 aldım. E36 arayanlara Allah sabır ve bol para versin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)