Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
H.sonu çok komik bir şey oldu, gökte ararken yerde buldum.
FB'ta 500x grubuna üyeyim, kamera montajı, ayna katlama, gizli özellik açma vb işleri yapan ama Bursa'da yerleşik bir vatandaş vardı. Ara ara böyle işleri çıktıkları yerlere gittiklerinde (İstanbul, Ankara vb) "şurada olacağız, işlem yaptırmak isteyen bize bildirsin" vs gibisinden haberleşiyorlar ve oralarda ilgili montajları falan yapıyorlardı.
Perşembe günü 1-2 saatimi boşa harcayan adamlara söverken, C.tesi sabahı kalktım, adamların mesajını gördüm Ünalan'da olacağız diye.
Geliyorum dedim koştum hemen. 6-7 araba yaptı adamlar birkaç saat içinde.
Kamerayı takan hıyar uydurmuş, normalde bunun çalışması bile mucize dedi...
Punch ile yerini açtı, ben sonradan habersiz gittiğim için bugün kamerayı gönderecek, kabloları geçirip takıp çalıştıracağım sadece.
OBD'den çalışan ekran için de mırın kırın yapan tiplere inat, 5dk'da kabloyu çekip yaptı adam.
Elleri de alışmış, araçları biliyorlar, Renegade, 500x, Compass, Punto, Egea, çat çat çat sök, tak, patır patır yaptı adamlar.
Para mara konuşmadım, kamera ile ücreti söyleyecek göndereceğim ne istiyorsa. Çoktan helal ettim, diğer salaklara verdiklerim ve vermediklerimi helal etmedim zaten. Kazanamasınlar anasını satayım. Sıkıldım bu toplumun yavşaklıklarından. Neyse ki hala böyle adamlar bulabiliyoruz.