User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Anadolu Yakası - Oto Elektrik ve Geri Görüş Kamerası Montajı için Tavsiye...

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anadolu Yakası - Oto Elektrik ve Geri Görüş Kamerası Montajı için Tavsiye...

Arkadaşlar Selamlar, yine ben, yine güzel bir sorun

Arabadaki 1-2 ufak elektrik işi için düzgün bi elektrikçiye ihtiyacım var.
    Bir de gitmişken aslında bir türlü çalışmasını beceremedikleri geri görüş kamerasını da halletmek istiyorum.
    Anadolu yakası, mümkünse Bostancı sanayi ve/veya çevresinde birilerine ihtiyacım var.

Tanıdığım bildiğim 1-2 yer şu an yardımcı olmuyorlar.
    Kamerayı takan "tanıdık" gibi bir şey, diyor ki sorun benden değil radyodan. Radyodan falan değil, sorunun nereden olduğunu bulamadı sadece, sallıyor

Diğer gittiğim vatandaş kamerayı değiştirdi, sorun bir süre çalıştıktan sonra sorun aynen tekrar etti. Yani kamerada sıkıntı yok, bağlantıda, şaside var.
    Kamerayı takarken, voltaj vb ölçerken şasi bağlantısı aldığı yerde "burada pislik var" dedi, ölçümde gördü, yine bagaj kapağından ama farklı yerden şasi aldı ve öyle bağladı. Ancak muhtemelen bagaj kapağının kendisi bu iş için uygun değil. 1-2 sefer daha gitmek istedim ama bu sefer de herhalde uğraşmak istemediği için "şimdi araba var, randevulaşalım, ben zaten randevulu çalıştığım için..." falan diyerek salladı.

Gittiğim diğer bir elektrikçi de daha önceden bir sürü sorunumu çözmüştü, şimdi "abi ben bmw yapıyorum, anlamam ki" moduna girmiş, haa dedim, pekala sen bmw yap canım..

Ya da şimdi düşündüm de, Bostancı sanayi yakınlarında olmasın madem
    Garip garip havalara giriyor adamlar..

Ücra köşede, işini düzgün yapan adam olsun

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sesli olarak düşünüyorum. Sonradan taktırdığım Multimediamın Geri Görüş Kamerasında parazit vs. oluyordu. Bunun sebebini stoba taktığım led geri vites ampulu ve diğer fren/park kırmızı ledleri yüzünden olduğunu çözdüm. Birde bazı araçlarda sonradan takılan led xenon var ise Multimedia sistemine etki edebiliyor. Belki böyle bir sorundur paylaşmak istedim.

Bunların haricinde eğer düşünürsen Kartal/Topselvi'de Musays Garage var arkadaşım kendisi sürekli Multimedia işi yapıyor Reborn Garage Onur yönlendirdi dersen yardımcı olabilir.

0542 256 50 28 - Mustafa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sesli olarak düşünüyorum. Sonradan taktırdığım Multimediamın Geri Görüş Kamerasında parazit vs. oluyordu. Bunun sebebini stoba taktığım led geri vites ampulu ve diğer fren/park kırmızı ledleri yüzünden olduğunu çözdüm. Birde bazı araçlarda sonradan takılan led xenon var ise Multimedia sistemine etki edebiliyor. Belki böyle bir sorundur paylaşmak istedim.

Bunların haricinde eğer düşünürsen Kartal/Topselvi'de Musays Garage var arkadaşım kendisi sürekli Multimedia işi yapıyor Reborn Garage Onur yönlendirdi dersen yardımcı olabilir.

0542 256 50 28 - Mustafa
    Selamlar, müsait bi zamanda orayı da bi deneyeceğim.

Bugün boşum diye çıkıp bi sağa sola gideyim bakalım dedim, yine aynı sonuç oldu
    OBD'den çalışan yağ, su sıcaklığı, avans vurma vs gibi şeyleri izleyebileceğim bir ekran almıştım, takınca direkt çalışıyor, ben kontak açınca çalışsın istiyorum haliyle. Onu yaptırayım dedim, yine olmadı.

Tanıdığım bildiğim 1-2 yere elektrikçi sordum, bir tanesi kapalıydı, birine gittim çok doluydu.
    Kamera için gittim, tesisata bakmak lazım falan... E bakalım, gün ver bana... Abi bi ara hafta içi gelirsin, şimdi çok doluyum..

İş yapmak istemiyor uğraşmak istemiyor adamlar resmen ya inanılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ustasızlıktan insan kendim yapayım olayına giriyor gerçekten. Bende kendi aracım için yaptırmıyorum, kendim araştırıyorum, yapabilirsem kendim yapayımi, nasılsa ustalar yapamıyor - yapmıyor
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD (Asla çamur görmemiş, asfaltta gezenlerden)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KocaAyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustasızlıktan insan kendim yapayım olayına giriyor gerçekten. Bende kendi aracım için yaptırmıyorum, kendim araştırıyorum, yapabilirsem kendim yapayımi, nasılsa ustalar yapamıyor - yapmıyor
    H.sonu çok komik bir şey oldu, gökte ararken yerde buldum.

FB'ta 500x grubuna üyeyim, kamera montajı, ayna katlama, gizli özellik açma vb işleri yapan ama Bursa'da yerleşik bir vatandaş vardı. Ara ara böyle işleri çıktıkları yerlere gittiklerinde (İstanbul, Ankara vb) "şurada olacağız, işlem yaptırmak isteyen bize bildirsin" vs gibisinden haberleşiyorlar ve oralarda ilgili montajları falan yapıyorlardı.

Perşembe günü 1-2 saatimi boşa harcayan adamlara söverken, C.tesi sabahı kalktım, adamların mesajını gördüm Ünalan'da olacağız diye.
    Geliyorum dedim koştum hemen. 6-7 araba yaptı adamlar birkaç saat içinde.

Kamerayı takan hıyar uydurmuş, normalde bunun çalışması bile mucize dedi...
    Punch ile yerini açtı, ben sonradan habersiz gittiğim için bugün kamerayı gönderecek, kabloları geçirip takıp çalıştıracağım sadece.

OBD'den çalışan ekran için de mırın kırın yapan tiplere inat, 5dk'da kabloyu çekip yaptı adam.

Elleri de alışmış, araçları biliyorlar, Renegade, 500x, Compass, Punto, Egea, çat çat çat sök, tak, patır patır yaptı adamlar.
    Para mara konuşmadım, kamera ile ücreti söyleyecek göndereceğim ne istiyorsa. Çoktan helal ettim, diğer salaklara verdiklerim ve vermediklerimi helal etmedim zaten. Kazanamasınlar anasını satayım. Sıkıldım bu toplumun yavşaklıklarından. Neyse ki hala böyle adamlar bulabiliyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    H.sonu çok komik bir şey oldu, gökte ararken yerde buldum.

FB'ta 500x grubuna üyeyim, kamera montajı, ayna katlama, gizli özellik açma vb işleri yapan ama Bursa'da yerleşik bir vatandaş vardı. Ara ara böyle işleri çıktıkları yerlere gittiklerinde (İstanbul, Ankara vb) "şurada olacağız, işlem yaptırmak isteyen bize bildirsin" vs gibisinden haberleşiyorlar ve oralarda ilgili montajları falan yapıyorlardı.

Perşembe günü 1-2 saatimi boşa harcayan adamlara söverken, C.tesi sabahı kalktım, adamların mesajını gördüm Ünalan'da olacağız diye.
    Geliyorum dedim koştum hemen. 6-7 araba yaptı adamlar birkaç saat içinde.

Kamerayı takan hıyar uydurmuş, normalde bunun çalışması bile mucize dedi...
    Punch ile yerini açtı, ben sonradan habersiz gittiğim için bugün kamerayı gönderecek, kabloları geçirip takıp çalıştıracağım sadece.

OBD'den çalışan ekran için de mırın kırın yapan tiplere inat, 5dk'da kabloyu çekip yaptı adam.

Elleri de alışmış, araçları biliyorlar, Renegade, 500x, Compass, Punto, Egea, çat çat çat sök, tak, patır patır yaptı adamlar.
    Para mara konuşmadım, kamera ile ücreti söyleyecek göndereceğim ne istiyorsa. Çoktan helal ettim, diğer salaklara verdiklerim ve vermediklerimi helal etmedim zaten. Kazanamasınlar anasını satayım. Sıkıldım bu toplumun yavşaklıklarından. Neyse ki hala böyle adamlar bulabiliyoruz.
    Böyle olan kişiler gerçekten işinin ustası denilen kasaplara bin basıyor. Her ürün - markada böyle insanlar oluyor, geçen bi arkadaşın i30 aracında direksiyondan gelen ses yüzünden 30-35 bin gibi bir alt takım masrafı cıkarmıslar, adam 700lrialık plastik parça ile çözdü işi, birde söküp değiştirip takması 2 saat sürdü, adam gözü kapalı yapıyor sohbet muhabbet ederken. Adam birde geliyor senin adresinde yapıyor. Bizim sanayideki "kasap" ustalarda istiyoki müşteri gelsin ben onu bi dükkanda ..... öyle işe başlıyım. sonrada o işi yapamayıp elime yüzüme gözüme bulaştırayım.
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD (Asla çamur görmemiş, asfaltta gezenlerden)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KocaAyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle olan kişiler gerçekten işinin ustası denilen kasaplara bin basıyor. Her ürün - markada böyle insanlar oluyor, geçen bi arkadaşın i30 aracında direksiyondan gelen ses yüzünden 30-35 bin gibi bir alt takım masrafı cıkarmıslar, adam 700lrialık plastik parça ile çözdü işi, birde söküp değiştirip takması 2 saat sürdü, adam gözü kapalı yapıyor sohbet muhabbet ederken. Adam birde geliyor senin adresinde yapıyor. Bizim sanayideki "kasap" ustalarda istiyoki müşteri gelsin ben onu bi dükkanda ..... öyle işe başlıyım. sonrada o işi yapamayıp elime yüzüme gözüme bulaştırayım.
    Vallahi tam da söylediğin gibi oldu, neredeyse ayağımıza gelip sohbet muhabbet ile takıldık..
    Ancak dükkana gelsin de değil, gelmesin istiyor adamlar artık resmen.

En çok da bu tiplerin havaya girmesine uyuz oldum ya. İki yere gittim ikisinde de herifler havalarda, biri eski elektrikçi, diğeri sallamasyon elektronikçi, neyin havasındasın kardeşim.
    İki kablo çekme işi gelmesin, ünite takayım, araba komple söküp takayım, uyuz işlerle uğraşmayalım.. Vay anasını ya, heriflerin dünyaya bak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler