seat parcası oldugu ıcın stoklarda yoksa bıle en fazla 4-6 hafta arası gelir sanırım seat aracım var ordan bılıyorum selamlar
Printable View
Parça var, fiyat 600 küsür tl
Bak bu özelliği bilmiyordum, hakikaten iyi bir özellik yalnız. Ama Timer yine takılmalı, bence. Çünkü her zaman agresif bir sürüşten sonra 1 dakika beklemek pek mümkün olmuyor. Biz güvenmeyelim yine :D, takalım 50$ için değmez kafada kalan soru işaretlerine...:icon_tup:
Vallahi sitesinde işe yarıyor diyor ama...
http://www.forgemotorsport.com/conte...roduct=FMDVMCS
Bu da azericesi :D
http://translate.google.com/translat...istory_state0=
[QUOTE=Antalyalogy;676422]özgür ben defi taktım bence en kalitelisi bu. bu forumdan bulmuştum. yalnız takarken map sensöründen okuması lazım. bunun için de altanın bi aparatı var. sensörün altına bağlıyosun sana vakum çıkışı veriyo..
şu forge için acele etmeyin, bi kaç aya kadar yeni bi bov çıkaracaklar. TFSI motorlar için.
bizimkine de uyacak
arkadaşlar selamlar,eskişehir den nedim ben..bende 4 ay 207gt suandada rc lemans kullanıyorum..valla 15 syfyı okudum böle rc mod uğrasan ark ların olduğunu duymak sevindirdi beni..:) madem gelinen noktalar hemen hemen aynı bende paylasıyım..ben öncelikle koni amortisörler 5cm h&r yaylar,orta susturucu iptali,otto racing son susturucu(orjinal boru çapını bozmadım buarada)ve k&n air intake kit uygulaması yaptım..performans için geldiğim nokta bu..uzun olucak biraz ama;bu yazılım konusunda bende cok kararsızım acıkcası tr de bi kaç isim firma konusuluyo ama ben güvenemiyorum..bundan daha önce,downpipe yaptım fakat uygulamadım,çünkü arızayı söndürmeyle uğrasamıcam,yazlımla birlikte yapılmasınında daha uygun olduğunu düşünüyorum çünkü hepsi turbo basıncıyla ilgili..aslında bir araya gelip masaya yatırmak lazım ist sık sık geliyorum hatta 207tr.com olarak bi buluşmada yapmıstık tekrarlanabilir ve rc konusunu masaya yatırabiliriz selamlar..
Arakdaşlar buraya bir bakın bakalım bu parçalardan hangileri bize uyar?
Garagegt.com
Nedim Hoşgeldin Foruma ..Ben Özgür.. msn : okahraman@e-kolay.net
Konu aşırı besleme bölümünde 182 cevapla en çok cevap verilen konu olmuştur.(Çok önemli olduğu için değil bu kadar az bulunan bir araçla ilgili bu kadar bilgi alışveriş olması hoşuma gittiği için paylaştım)
Saygılar...
Bizde dün custom k&n kit yaptık,gerçekten çok güzel sesler aldık,performans hissiyatıda aldım ama uzun soluklu kullanmadıgım için şu an performans için fazla birşey diyemeyeceğim:)
Öncel kanka akşam yalımdayım görüşelim...Güzel bi yıkatayım da hehehe.
Bugün araca beyaz park ampul , bulursam beyaz viraj ampul , birde kısalara Xenon takacağım.Bro bu RC lerdeki sis ampulu neyki ya kime gösterdiysem o ne la ? diyolar???:confused::confused::confused:
Yeri burası değil biliyorum da.. :) Haziran-temmuz aylarında da JVC double-din ön(16 cm) arka(13 cm) jbl mid ler ,jbl 6 kanal amfi(mevcut) , Bagaja sağa fiber kabin yapılarak jbl power bass(mevcut) takılacak ,ön arka komple yalıtım olacak...