intercooler takanlar sonuçlar ne oldu dynoya çıkan yokmu taktılar da bır sorun mu oldu acep...........
Printable View
intercooler takanlar sonuçlar ne oldu dynoya çıkan yokmu taktılar da bır sorun mu oldu acep...........
Connecting site... bileniniz varmı arkadaşlar değşen yok diyorda sıva usulu kalın macun boya vs olduktan sonra değişen olmasa ne çare
intercooler e ihtiyacı olanlar.. buyrun.
http://www.techturkey.com/forum/modi...tercooler.html
Kimsenin bi sorunu olmadi bildigim kadariyla.antalyada saglikli bi dyno olmadigi icin kimse olcum yapmadi.takanlar gayet memnun.ozgurun aracinda yillardir var cooler.yalin zaten kullaniyo.goktan rc turbosuyla beraber cooler i takti etuners yazilimla cok keyifli oldu.fug rc (yeni plakasi dev) forget internaller ile birlikte big turbo 1,9 barlarda cok keyifli oldu.fug yeni sahibinde artik, sirada yeni proje var :))
Coller montajından sonra dyno da araç 128 kw civarında cıktı.yani yazılım olmadan extra bi hp artışı olmadı.yanlız spool sesi yani coller dolma sesi çok iyi.fakat coller stoka göre gec doluyor.abartılacak bişe değil.
[IMG]http://i.hizliresim.com/DXm6jo.jpg[/IMG]
yukardaki dyno cıktısındaki spec:
boost boruları 60mm
dp 70mm
coller
gfb dv+
bunun haricinde bişe yapılmadı.geri kalan heryer stok.
haftabaşı ecufast da yazılım yapıldı fakat dynoya cıkılmadı.coller montajı hem görüntü estetik acısından hem ses acısından gayet tatminkar oldu.araçın sıcaklıklarını ve değerlerini elm327+torque pro ile devamlı 2 hafta boyunca ölçtüm.velasın sorun yok :icon_tup:
Arkadaşlar merhaba. Bende artık aranıza katıldım. 07 FRR 35 plakalı Merthan kardeşimin le mans aracını aldım alalı 3 4 hafta oluyor. Musait olupta bir yazamadım. Artık birlikte paylasimlarda bulunur engin tecrubelerinizden yararlanırım... Yakında aracın resimlerinide paylaşırım.
Sertacim en kisa surede bir mustang dyno yapiver sana zahmet :) merak ediyorum kanka..
:D:D:D:D:D arkadaşlar fug rc satılmıştır. alana hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanır inşallah.
iyi akşamlar bugun motor temızlığı yaparken dv yı falan soktum fakat resım cekmeyı unutmuşum tekrar dv yı takarken boruların nereye gıreceğini unuttum forgeden takılma semasını buldum ama bır cok ayrı sekılde tarıf etmıs hangısı doğru bana yardımcı olurmusunuz
forgenin MODELİ: FMDVR56A
http://www.forgemotorsport.com/media/fmdvr56a.pdf
birde kullandığınız hava filtrelerini yazarmısınız tecrübe ettıklerınızıde yağlı mı kuru tip mi daha cok tutuluyor.............
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır foruma üye olmaya çalışıyorum ancak bir türlü onay maili gelmediği için kısmet bugüneymiş.
Forum da öncelikle kendimi tanıtabileceğim bir başlık varmı diye baktım ancak bulamadım.Eğer öncesinde kendimi tanıtmam için yazmam gereken bir konu başlığı varsa bana iletirseniz sevinirim.
Kısaca tanıtmak gerekirse:
İsmim:Berker
Aracım:2009 Model 207 RC
Aracımdaki Aksesuarlar:PedalChip,aibach pro kit,forge blow off,Şirin baba oyuncağı :)
Mekanım:Avcılar/IST
Yaşım:30
Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok yararlı bilgiler edindim.Benim kafama takılan bazı soru işaretleri var.Bu konuda bana fikir ve görüşlerinizi iletmenizi rica ediyorum.
Ben aracımda bir kaç sefer Gtech ile 0-100 denemesi yaptım ve 8.9 sn altına düşemedim.Sorunun benden mi yoksa aracımdan mı kaynaklandığını çözemiyorum.Obd cıhazı ile aldığım hp ve tork değerleri normal gibi bi keresinde 176bg - 220nm tork son ölçümde de 191bg - 247nm tork gördüm.
Aracımda dikkatimi çeken ve normal olup olmadığı konusunda karar veremediğim bir durum var.Aracımı 3200-3500 devire sabitleyip ayağımı debriyajdan çektiğimde aracım yaklaşık tahmini 1.5sn lik devir kaybı yaşıyor yani 3500 den 1000-1500 düşüyor ve buda kalkışta hızlanmamı etkiliyor diye düşünüyorum ancak bu normalmi yoksa anormal mi bilemedim.
Yaklaşık 2 ay önce Baskı balatamı,2 hafta öncede bujilerimi değiştirdim.Bujiler değiştikten sonra aracım daha atak oldu bunu hissettim ancak buji değişiminden sonra henüz 0-100 denemedim.
Bir keresinde baskı ve bujileri değiştirmeden önce stok polo gti ile role yapma fırsatım oldu 4.vites 4500 devire kadar kafa kafaya gittik sonrasında polo gıdım gıdım arayı açmaya başladı ve ben ayağımı gazdan çektim çünkü yolda biraz bozuktu.
Fırsat bulursam aracımın devirlenme videosunu da sizlerle paylaşıcam buradaki deneyimli arkadaşlar eminim bana bir görüşte bulunacaktır.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.