olmuyorsun ama arabanı ne kadar çok gerileteciğinide göz önünde bulundurmanda fayda var doğan holding ltd.şti kardeşim.
Printable View
Bndede son orjinal neden geriliyormuyum ? Bana tam tersi cift cikis warexde kullndim onda bu performnsi bulanadim.
gerilmeyin gerin hehehhehe..
bence sadece sesten ibaret bir kaç markayı test edip karar kılan arkadaşlarımız oldu Warex hep 4.planda oldu polis yüzünden kullanıyor
performance arttıran yada katkısı olan bi yapısı yok gürültü yapısı olduğunu düşünüyorum
erkay arkadaşımızda test etmiş zaten :)
freeflow egzoz cap ve ses disinda ne fark olabilir markalar arasinda,?
yeni RCZ-R motoru ile bizim r56 moturun arasındaki farkları bilen varmı ? en önemlisi turbosu ?
Sıkıştırması 9 seviyesine düşürülmüş Mahle üretimi forged piston ve forged kolu var. Paslanmaz çelikten turbo manifoldu var. Volanı farklıymış ama hafif mi yazmıyor. He bu arada hiçbir parçası ucuz olmayacaktır. Ne çıkması ne sıfırı. :)
mahle motorsport tarafından üretilen pistonlar F1'deki gibi özel alüminyum alaşımdan üretiliyormuş bu da maliyeti 5 kat arttırıyormuş
Kol ve kol yatakları da mahle tarafından üretiliyor kol yatakları polimerkaplıymış ve bunun da patentini almış mahle
son olarak da her motor bloğu özel bir ısı işleminden geçiriliyormuş
Rcz r nokta atisi yapmis kisaca motor ici olarak. :)
Ben bujisi aldım ego tatmini olarak :D motor içi parçalarının fiyatları daha belli değil ama aklınıza gelebilecek herşey farklı nerdeyse...