Kıvanç , senin bu son setupla mutlaka Dyno yapman lazım ben tork eğrisini çok merak ediyorum..2600/5600 arası 300 üstü oldumu olmadımı?:soru:
Sen JCW alırsan Tr deki en hızlı JCW o olur..Sadece bekleyip seni izlemek lazım?:D:D
Printable View
207 grubu yavaş yavaş dağılıyor :D
harbi çabuk dağıldınız ben bile sizi görüp gaza geliodum 207 alıp sanayi işlerine girsem diodum ne güzel :)
Ankara'dan korkuyorum :hahaha: Burada halletmeye calisirim sanirim :)
istanbul'da GT'ye niyetlenenlere hep RC mi sattilar ne forumlarda hic goremedim :) yolda gordugum stock GT'lerden telefon numarasi isteyecegim artik :hahaha:
al sen takiliriz sanayide yine :)
Tutku dolu bir araba değil ondan :p puahhaha :D
Şaka bir yana hakikaten, Grubun önde gelenleri bile :D. Kıvançı da kesmedi araba :D
:) doyumsuzuz abi napalim. En sonunda motoru elime alacam diye korkuyorum.
onurcum forge un aparati basinc kaciriyor, 0,1- 0,2 bar basinc kaybedersin. Ayrica sesi de osuruk gibi.
Arkadaşlar Kıvanç arkadaşımız istisna ona bakmayın siz şu an aracı krank da tahmini 215 civarı veriyor..Araca bir kaç sihirli dokunuşla binmesi , gezmesi çok daha keyifli bir araç oluyor GT ve RC ler..Konforu , donanımı ve performansı bu seviyelerde bu fiyata veren başka model yok şu anda...Görselliğide bana göre çok başarılı..Amerikadan malzemelerim gelsin kırmızı nasıl parlar paylaşacağım sizinle:D:D
selamlar o aparat basınç kaybını std basınç ve yazılımdamı kaçırıyor yoksa basınç arttıktan sonramı ?
çünkü std bir cupraya takmıştık stok sorun olmadı sesi hindi sesine benziyodu
zevkler tartışılmaz benim ses az diye hoşuma gitmişti
ama yazılım yaptırdıktan sonra orj valfi kaçırma yapmaya başladı forumvs baktık std valf zaten sorunlu imiş s3 lerinkini alın diolardı onun yerine herşeyi sokup hks taktık sora kaçak döşek olmadı
aşağı yukarı o araçların valf sistemleri aynı olduğu için soruyorum bu soruyu
Hindi sesi surge olmasın?
Surge yapan araba sağlıklı gitmez
yok hindi dediysem :) o şekilde değil araba 3000 deidi çalışmasında bi sorun yoktu
bu basıç kaçırmayı stok araçtamı yapıor yoksa basıncı arttırılmış araçtamı ?
Stokta da yapiyor. Hatta orj dv nin yirtilmasini da hizlandiriyor
Bu kayip oyle cok abarti bi kacak gibi degil, farketmesi zor.
Geyc takip takip edin.
tabiki turbo basarken istiyorda önemli olan havanın soğuk gitmesi bence çünkü soğuyan havada oksijen yoğunluğu artar ve karışımın yakışı da artar o yuzden ben havayı soğuk ve çabuk oraya götürmek istiyorum. deneyenlerden yorum çok önemli. sen nasıl memnunmusun var mı bi şikayetin ilgine teşekkür ederim
Erdem , Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence.:D Her halukarda soğuk hava çeken motorun performansı artar...Tarık ın kullnadığı yer motor soğukken artı sağlar ama zaten 10 dakikada fırın olan bizim kaput içinde orası filtre için uygun bir yer değil..:p:p
Çözüm ya akünün önüne ısı yalıtımlı bir kutu yapılıp , orjinal scoop dan çekilen temiz havadan fayadalanacak ya da sol farın arkasından yere boru uzatılıp tampon arkasından soğuk hava çekilecek ( ki bu ancak yazlık spec)..
aynen öle özgürüm katılıyorum ;) abi nasipse 1-2 haftaya filtre uygulamasını yapıcam usa den filtre getiricek ark ım yalıtım fln bitiricem bu işi fotoyuda koyucam değerlendiricez hep beraber.. buarada gecen buluşma için bi yorum yapmıstım tek bi cvp bile gelmedi ilginiz için coook tesekkürler saolun arkadaslar...