kaç valf oluyor dağılım nasıl.....
Cümleten hayırlı ramazanlar.
Bnim arabada namistyn yapımı coilover var fakat araba cok sert ve virajlarda hic guven vermiyor savruluyor bu sorunu yumusak takozlar ve ön kule gergisi takarak cozebilirmiyim sizce? Spor yay takmak istemiyorum araba yeterince basık durmadıgı icin kotu goruntu oluyor yoksa coillerden memlunum aslında
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
yumusak takoz olayini ilk defa duydum dogrusu .. Kule gergisinin elbet bir nebze faydasi olacaktir ama kaliteli bir suspansiyon sistemi ile saglayacagi uyum gibi bir sonuc verecegini tahmin etmiyorum en azindan aza indirgeyebilir.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
savruluyor dediğin olay ne ?
araba virajlarda çok mu yatıyor yoksa virajlarda hiç yatmayıp lastik üzerinden mi kayıyor ?
takoz olayına gelince takoz zamanla sıcaktan/soğuktan sertleşip sert bir darbede de yamulabiliyor
yeni orj. takozlar ile araba olması gerken std sertliğe gelir
üstündeki takozlar çok sertleşmiş ve özelliğini kaybetmişse araba az da olsa yumuşar
fakat sorun takozlarda değildir sanmıyorum amortisör yay uyumsuzluğu
hatta bütün amortisörlerin sertlikleri de farklı olabilir sanayi coiloverlarda genelde öyledir çünkü
Arkadaşlar aracı önümüzdeki hafta komple stok a ceviriyorum, yabancıya gitmesin..
0532 364 onbes atmışüç Özgür
Maşallah adaş kaçırılmayacak fırsat
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
bence turkıyedekı en temız Rc hemde kırmızı fellik fellik kırmızı Rc temiz arıyoruz diyenler nerde ..........
Hayırlısı olsun arkadaşlar teşekkürler.. Arayanlar oluyor proje için yapılmışı var diyorum pahalı geliyor.
Aynı setup listesi (tüm parçalar sıfır olacak şekilde) ile bu aracı hazırlamanın maliyeti işçilik dahil 15 civarı arkadaşlar herkes bütçesini ona göre yapsın. Dolar yükseldi iyice..
bugünkü fiyatlardan,
Turbo 1.700tl
turbo flanşı 100tl
turbo ceketi 200tl
Intercooler+slikonları 1.200tl
DP+cutout+spiral+boost boruları+dv relocation+sargıları 1.600
methanol kit 1000tl
pipercross carbon filtre kiti 700tl
s3 dv 120tl
güncel subap yayları,triger seti, saplamalar, conta, subap temizliği+işçilik 1.600tl
Vogtland yaylar+işçilik 500tl
cupra lip+işçilik 100tl
Aem egt 500tl
aem wideband 500tl
aem truboost 850tl
greedy turbo timer 250tl
e-tuners remap 1000tl
conti sport contack 5 lastikler 1.700tl
mekanik montaj işlemleri+elektrik montaj işlemleri işçilik+ıvır zıvır 1.200-1.500tl
15.000 i geçiyor bu şekilde (tek seferde yaptırırsanız bu fiyat, bir de benim gibi parça parça yaptırırsanız işçilik çok daha fazla oluyor)
ilaveten müzik sistemi+ işçilik 3000tl
Bende ekstradan müzik sitemi var bana 3.000tl ye maloldu.
Bugünlerde herkes rc alıp stage 4, stage 4+ , stage 5 yapmak istiyor da öyle 4-5 bine olmuyor maalesef![]()
Sonuna kadar ozgure katiliyorum. Oyle 4000 5000 olacak olsaydi stage 4 ilk bn yapardim. Malzemeler olsun arac olsun tartisilmayacak pozisyonda. Gt ler almis basini giderken fiyatta. Boylesini inanin bulmak zor.
4-5 bin tl ye stage 4 oluyosa beni listeye stage 12 yazın ozaman)
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Arkadaşlar sahibinden linkini ekledim RC arayanlara söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
Connecting site...
Özgür kardeşim malasef tr böyle bu işler mod lu araba zor satılır ancak çok isteklisini bulman lazım bence orjınale cevır parcaları sat en azından zarar etmezsin.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 konuk)