Ne varsa ac iste birdahha seninle denemeyexegim onun icin baska sansin olmayacak. Ona gore gel ;) gectikce yok soyle yok boyle konusup konusup duruyorsun. İstiyorsan araclarida sokelim no sikinti tek koltuk cikalim :D :D
Printable View
Adamsan denersin. Bugune kadar hangi yuklu arabalarla denedinde dengim degilsin diyorsun. Gorduk senin istqnbul kingligini benden 6 boy ozgurden 3 boy yedin hala konusuyorsun. Karsiya gelip denemesek seninle milleti kqndiriyorsun n hizli bnim diye :D
Stage 2 cupra getirdim ondanda 6 boy yedin.
Bugune kadar stoc cupra ile typer ile denemizsib kil payi gecmissin konusuyosun
Agzi olan konusuyor.
İstanbulun 207 rc stock turbo kingi olmak istiyorsan benimle dener gecersin. Oyle sagda solda laf cikmasin duymayim ;)
He kol piston yaptim diye sevinme pustonluyuda gorduk dibine kadar acik gelen.
gonzi spec sacma sapan konuşma daha arabayı ilk hafta aldıgımda sapladım sana kaç boy yedin benden tekırdağ yolunda konuşturma beni ezbere yok patırdama olduda ondan bundan bahaneler buldun, anadolu yakasında geldınız benden üstün specleriniz, bozuk sente ve kacak ile denedim ginede bahane bulmadım, gecdınız dedım tebrik ettim,ben kımseyı kandırmıyorum, stage 2 dedıgın cupra yakıtlı hakanın stage 3 cuprasından bahsedıyorsun nezaman stage 2 oldu o araba ? a.k siz denerken stage 3-4 olur biz denerken stage 1-2 olur hayatın film. kol pistonu sen laf edesın dıye koymadım dediğim gibi sınıfım değilsin git stokcularla dene.:) aklınca buraya yazım benı ezmeye calışma komik oluyor :) erkayyy
Hadi herseyi gectim orhan. Bana diyorsun stocklarla dene. Dune kadar nif la deneyin diyen kim ustune basa basa. Onunlada denerim sikinti yok tuncay abiyi severim. Gecerse gecsin no proplem bnim icin nokta bi arac ustundeki parcalarla. ;)
spec falan üstün geçiceksin orhan
methanolün cutout'un herşeyin üstündeydi hangi üstün specten bahsediyorsun ?, hergün arabanın üstündesin hergün video paylaşıyordun şöyle böyle gidiyor diye o akşam mı toplandı bütün sıkıntıların ?
Allahdan kor coluk cocugun var. Hakanin aracinda hic bir zamn yakit olmadi senle denerknde dahil.
Dansoz gibi kivirma rodajini bitir gel deniyelim adam gibi gel ama ;) rodajinmi ne s..m bitene kadar yazma daha buraya
Adamsinya ya avrupada 4 rc ciktik fer ub fb rc olarak. Hepimize 4 boy gecmissinya diger gun kivirip ozur diledinya herkezden unuttun herhqlde mk
O aksamki videolar var orhan koydurtma !
ya orhan çok konuşuyorsun
konuyu dolaylı yollardan açıp uzatan sensin
arıza falan geçieceksin boş muhabbet bu
o geceye kadar çok iddialı konuşuyordun çok iddialı gelmiştin
Sana guluyorumya ne kadar ezik bi insansin :D