User Tag List

Sayfa 1083/1195 İlkİlk ... 835839831033107310811082108310841085109311331183 ... SonSon
22691 sonuçtan 20.559 ile 20.577 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dibine gerek yok nefes alsın yeter
    Ne varsa ac iste birdahha seninle denemeyexegim onun icin baska sansin olmayacak. Ona gore gel gectikce yok soyle yok boyle konusup konusup duruyorsun. İstiyorsan araclarida sokelim no sikinti tek koltuk cikalim

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen çok hırs yapmışsın, ben seninle denemem şakasına katılıyorum, dengim bile değilsin bak keyfin sen stokcularla
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne varsa ac iste birdahha seninle denemeyexegim onun icin baska sansin olmayacak. Ona gore gel gectikce yok soyle yok boyle konusup konusup duruyorsun. İstiyorsan araclarida sokelim no sikinti tek koltuk cikalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen çok hırs yapmışsın, ben seninle denemem şakasına katılıyorum, dengim bile değilsin bak keyfin sen stokcularla
    Adamsan denersin. Bugune kadar hangi yuklu arabalarla denedinde dengim degilsin diyorsun. Gorduk senin istqnbul kingligini benden 6 boy ozgurden 3 boy yedin hala konusuyorsun. Karsiya gelip denemesek seninle milleti kqndiriyorsun n hizli bnim diye

Stage 2 cupra getirdim ondanda 6 boy yedin.

Bugune kadar stoc cupra ile typer ile denemizsib kil payi gecmissin konusuyosun
    Agzi olan konusuyor.
    İstanbulun 207 rc stock turbo kingi olmak istiyorsan benimle dener gecersin. Oyle sagda solda laf cikmasin duymayim
    He kol piston yaptim diye sevinme pustonluyuda gorduk dibine kadar acik gelen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gonzi spec sacma sapan konuşma daha arabayı ilk hafta aldıgımda sapladım sana kaç boy yedin benden tekırdağ yolunda konuşturma beni ezbere yok patırdama olduda ondan bundan bahaneler buldun, anadolu yakasında geldınız benden üstün specleriniz, bozuk sente ve kacak ile denedim ginede bahane bulmadım, gecdınız dedım tebrik ettim,ben kımseyı kandırmıyorum, stage 2 dedıgın cupra yakıtlı hakanın stage 3 cuprasından bahsedıyorsun nezaman stage 2 oldu o araba ? a.k siz denerken stage 3-4 olur biz denerken stage 1-2 olur hayatın film. kol pistonu sen laf edesın dıye koymadım dediğim gibi sınıfım değilsin git stokcularla dene. aklınca buraya yazım benı ezmeye calışma komik oluyor erkayyy
    Adamsan denersin. Bugune kadar hangi yuklu arabalarla denedinde dengim degilsin diyorsun. Gorduk senin istqnbul kingligini benden 6 boy ozgurden 3 boy yedin hala konusuyorsun. Karsiya gelip denemesek seninle milleti kqndiriyorsun n hizli bnim diye

Stage 2 cupra getirdim ondanda 6 boy yedin.

Bugune kadar stoc cupra ile typer ile denemizsib kil payi gecmissin konusuyosun
    Agzi olan konusuyor.
    İstanbulun 207 rc stock turbo kingi olmak istiyorsan benimle dener gecersin. Oyle sagda solda laf cikmasin duymayim
    He kol piston yaptim diye sevinme pustonluyuda gorduk dibine kadar acik gelen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi herseyi gectim orhan. Bana diyorsun stocklarla dene. Dune kadar nif la deneyin diyen kim ustune basa basa. Onunlada denerim sikinti yok tuncay abiyi severim. Gecerse gecsin no proplem bnim icin nokta bi arac ustundeki parcalarla.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    spec falan üstün geçiceksin orhan

methanolün cutout'un herşeyin üstündeydi hangi üstün specten bahsediyorsun ?, hergün arabanın üstündesin hergün video paylaşıyordun şöyle böyle gidiyor diye o akşam mı toplandı bütün sıkıntıların ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz diyoruz eywallah haklısın sıkıntı yok, makara yapıyoruz bende bılıyorum nıf saana fazla gelecegını gırgırına konuşduk sende tamam dedın.ayrıca sen kpro typer gecdın video koydun, nıfda cok yuklu değil.
    Hadi herseyi gectim orhan. Bana diyorsun stocklarla dene. Dune kadar nif la deneyin diyen kim ustune basa basa. Onunlada denerim sikinti yok tuncay abiyi severim. Gecerse gecsin no proplem bnim icin nokta bi arac ustundeki parcalarla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahdan kor coluk cocugun var. Hakanin aracinda hic bir zamn yakit olmadi senle denerknde dahil.
    Dansoz gibi kivirma rodajini bitir gel deniyelim adam gibi gel ama rodajinmi ne s..m bitene kadar yazma daha buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür lafı değişme yanlışda anlama gecdınız susdum tebrık ettım video koyum dedınız koyum dedım, ben gecdıgımde kımse vıdeo koy dememışdı ama dimi ? konuyu uzatma bu muhabbetı daha oncede yaptık,
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spec falan üstün geçiceksin orhan

methanolün cutout'un herşeyin üstündeydi hangi üstün specten bahsediyorsun ?, hergün arabanın üstündesin hergün video paylaşıyordun şöyle böyle gidiyor diye o akşam mı toplandı bütün sıkıntıların ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamsinya ya avrupada 4 rc ciktik fer ub fb rc olarak. Hepimize 4 boy gecmissinya diger gun kivirip ozur diledinya herkezden unuttun herhqlde mk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O aksamki videolar var orhan koydurtma !

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ya orhan çok konuşuyorsun

konuyu dolaylı yollardan açıp uzatan sensin

arıza falan geçieceksin boş muhabbet bu

o geceye kadar çok iddialı konuşuyordun çok iddialı gelmiştin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz diyoruz eywallah haklısın sıkıntı yok, makara yapıyoruz bende bılıyorum nıf saana fazla gelecegını gırgırına konuşduk sende tamam dedın.ayrıca sen kpro typer gecdın video koydun, nıfda cok yuklu değil.
    Fazlasi azi yok bnim icin bn denerim nifla hatir icin dener gecilirim. Diger gun gectim diye orda burda konusmam.
    Makara falan filn sakayi bana yap sagdan soldan duyuyoruz bnzimine yazik onunla denene diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o gece denediğim her arabayı gecdim kım ne derse desin,2-3-4 boy gecdim, son denemede ferhatın aracı beni gecdi çunku şişmişdim artık, denemeden,
    Adamsinya ya avrupada 4 rc ciktik fer ub fb rc olarak. Hepimize 4 boy gecmissinya diger gun kivirip ozur diledinya herkezden unuttun herhqlde mk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana guluyorumya ne kadar ezik bi insansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o gece denediğim her arabayı gecdim kım ne derse desin,2-3-4 boy gecdim, son denemede ferhatın aracı beni gecdi çunku şişmişdim artık, denemeden,
    Bn o aksam cikarkn dedim hepinize bnim aracim kesiyor kesrigi an birakirim diye. Kesme yapmayana kadar ondeydim birakinca gectin herkezde sahit buna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ezik olan sensin olm bana gulme, zoruna gidiyor benim varlıgım yazdıgın kelımelerı oku sabahdan beri ben ne yazdım ne gönderdim diye. Rodaji bitsin cocugun adını koyalım.
    Sana guluyorumya ne kadar ezik bi insansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesme var dedın tamam evet, ozaman nıye butun arabalar köpek gibi denedin ? hem gidişde hem dönüşde ? insna arabasında kesme varsa basmaz,neyse dediğim gibi,Yakında görücem yüzünü.
    Bn o aksam cikarkn dedim hepinize bnim aracim kesiyor kesrigi an birakirim diye. Kesme yapmayana kadar ondeydim birakinca gectin herkezde sahit buna.

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Masterpiece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PR Le Mans'ı sabah yeni sahibinde teslim ettim , antalyada bıraktım bebek Le Mans'ı antalyaya hayırlı olsun

Daha sonra başka bebek Doğan abinin RC Le Mans'ı alarak geri döndüm şuan girdim eve ıspartaya hayırlı olsun buda
    hayırlı uğurlu olsun oğulcan kazasız belasız
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)