"63 DP oem düz boru , orta iptali , oem son susturucu" GT ye bunu yaptıgımızda güzel ses elde eder miyiz acaba ya ?
"63 DP oem düz boru , orta iptali , oem son susturucu" GT ye bunu yaptıgımızda güzel ses elde eder miyiz acaba ya ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Resmini cektim Masallah com guzel ve yön vericek bi aciklama olmus tesekkurler oncelikle
Cooler isini hallettik sali gunu kismetse bende olucak varexide aldim cooler dirseklerimde tamam boost borulari krom yapilicak egsozla beraber butun montajlari yapicam onumuzdeki hafta bobin ve buji icin son bi yardim istiycem temin etmek icin vede son olarak bu speclerde stock turboyle stage 2 demi 3temi olmus olucaz tahmini kac hpleri yakalariz yada olmasi gereken deger ne cikicaktir?
bobını ogedov nıcklı arkadasımız satıyor 250 tl
3.35 bobinin referans numarası 5970.64 bosch
farklı kodlarda 3.35 bobınlerıde var sargıları degişik olan sen bu numaralı bobını alıcaksın ogedov nıck lı arkadastan sargısı biraz daha degişik bunun.
buji yide maslak'ta berke otomotıvden alabilirsin. satıs temsılcısı ercan abiye slm söyle bişeyler yapsın![]()
buji parca kodu : 5960 G4
Connecting site...
stock turbo , stock cooler , ıvır zıvır yazılım stage 2 oluyor.
stock turbo , ıntercooler update ile stage 3 oluyor.
daha dogrusu türkiyede böyle dyoruz.
HP degerlerı aracına göre degişiyor.
ya kanka herkez
TYPER --- RRRRRRR MINA.... kym
MC S JCW
GTI-6
S16
M RS
MAŞALLAH
İNSALLAH
SUPHANEKKE ALLAHUMME.... tabarekeyide tersten buyuk harflerle.
vs vs ları büyük yazıyorlar benıde alıstırdılar![]()
şimdi rc yazarsak olmaz kanka RC yazıcaz hatta RC RC RC RC RC
biraz daha hard bişeyler yazmam lazım bundan sonra resım eklıcem xDRC mmınaa...
sorma kanka bende bilmiyorum bundan sonra ufak yazarım![]()
Antalyalogy hocam resimler için çok sağol
Selamın aleyküm arkadaşlar ben arabama blowoff yada forge gibi parça düşünüyorum çuf sesini güzel şekilde almak için bununla ilgili önereceğiniz yer var mı ayrıca bu parçalar perfomance kaybı yaşatır mı daha önce bu takım söylentiler duydum...
AS
GFB+ dumpvalve alabilirsin, hem güzel sesi var hemde performansa katkısı var.
Düşünürsen forum üyelerinden Schumi'nin elinde olması lazım 0 olarak.
Valla nasi isimi kolaylastirdin anlatamam simdi bobin ve bujilerimide aldim yakin bi ark parcaci ondan temin ettim parca no icin cok tesekkkurler buaradasuan icin butun parcalarim tamam sadece coolerim bikac gun gecikmeli gelicek montaj ve yazilim kaldi geriye bol Bol gazlamali bi rc olucak ins videolar konusunda yer alicaz bakalim neler cikicak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)